• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tafelzeil 140 x 300 cm OEKO-TEX®

Op zoek naar Tafelzeil 300 cm zonder ftalaten en ander stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid?  Onze Eco tafelzeilen zijn OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd dus vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid.
Geen producten gevonden...

Tafelzeil 140 x 300 cm OEKO-TEX®

• Geschikt voor een tafel van ongeveer 1m breed en 2,60 m lang
• Ftalatenvrij Europees tafelzeil OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd.
• Materiaal: Bedrukte PVC met zachte non-woven PP vliesrug

Tafelzeil 300 cm zonder ftalaten kopen

Op zoek naar een tafelzeil van 3m zonder ftalaten en ander stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid?  Onze Eco tafelzeilen zijn OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd dus vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid.

Grote tafelkleden voor buiten online kopen

Op zoek naar een lang en breed plastic tafelkleed voor keukentafel of tuintafel? Onze Eco tafelzeilen zijn verkrijgbaar in hippe prints en kleuren. Hiermee breng je meteen sfeer op tafel. Uiteraard zijn onze frisse Eco tafelzeilen ook prima geschikt voor gebruik binnen in huis.  

Lang en breed Eco tafelzeil op maat

Onze Eco tafelzeilen zijn alvast op maat geknipt (3 meter lang) maar je kunt ze zelf gemakkelijk op maat knippen, het zal niet rafelen.  De breedte van onze Eco tafelzeilen is 140cm.  Bij tafels van 100cm breed hangt het er dan aan beide lange zijden 20cm overheen. (Dat is ongeveer zoveel als de korte kant van een A4-tje)

Plastic tafelkleed voor een tafel van 100 bij 260 cm

Ben je op zoek naar een plastic tafelkleed voor een tafel van 1m breed en ongveer 2,5m of 2,6m lang? dan raden we je aan om onze Eco tafelzeilen van 3m te kopen. De overhang zal dan aan alle zijden ongeveer 20cm zijn.  (Dat is ongeveer zoveel als de korte kant van een A4-tje). Je kunt het Eco tafelzeil eenvoudig bijknippen: het is niet zo dat het dan gaat rafelen.

Waterdichte tafelkleden voor grote tafels

De Eco tafelzeilen van MixMamas zijn waterdicht dus makkelijk schoon te houden.  Je hoeft er alleen maar een doekje overheen te halen. Een geplastificeerd tafellaken zorgt voor een mooie, schone tafel. Je kunt bij ons geplastificeerde tafellakens 140 x 300 cm online kopen met de leukste prints