• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Eco tafelzeil 140 x 250 cm OEKO-TEX®

Tafelzeil 250 x 140 cm kopen zonder ftalaten en ander stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid?  Onze Eco tafelzeilen zijn OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd dus vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid.
Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte
Diameter, Doorsnede

Eco tafelzeil 140 x 250 cm OEKO-TEX®

• Geschikt voor een tafel van ongeveer 1m breed en 2,10 m lang
• Ftalatenvrij Europees tafelzeil OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd.
• Materiaal: Bedrukte PVC met zachte non-woven PP vliesrug

Tafelzeil 250 cm zonder ftalaten kopen

Op zoek naar een tafelzeil 2,5m zonder ftalaten en ander stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid?  Onze Eco tafelzeilen zijn OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd dus vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid.

Tafelkleden voor buiten online kopen

Op zoek naar een plastic tafelkleed voor keukentafel of tuintafel? Onze Eco tafelzeilen zijn verkrijgbaar in hippe prints en kleuren. Hiermee breng je meteen sfeer op tafel. Uiteraard zijn onze frisse Eco tafelzeilen ook prima geschikt voor gebruik binnen in huis.  

Breed Eco tafelzeil op maat

Onze Eco tafelzeilen zijn alvast op maat geknipt (2,5 meter) maar je kunt ze zelf gemakkelijk op maat knippen, het zal niet rafelen.  De breedte van onze Eco tafelzeilen is 140cm.  Bij tafels van 100cm breed hangt het er dan aan beide lange zijden 20cm overheen. (Dat is ongeveer zoveel als de korte kant van een A4-tje)

Plastic tafelkleed voor een tafel van 1m bij 2m

Ben je op zoek naar een plastic tafelkleed voor een tafel van 1m breed en ongveer 2m of 2,10m lang? dan zijn deze Eco tafelzeilen van 2,5m ideaal. De overhang zal dan aan alle zijden 20cm zijn.  (Dat is ongeveer zoveel als de korte kant van een A4-tje).  En anders knip je er moeiteloos zelf een stukje af als het teveel overhangt: het zal niet gaan rafelen als je het knipt.

Waterdichte tafelkleden

De Eco tafelzeilen van MixMamas zijn waterdicht dus makkelijk schoon te houden.  Je hoeft er alleen maar een doekje overheen te halen.