• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retourneren

Retourneren

Hoewel wij de kwaliteit van onze artikelen continu proberen te waarborgen, kan het toch gebeuren dat onze artikelen niet aan je verwachtingen voldoen. Je kunt de artikelen dan tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na de annulering heb je 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

De retourkosten van jouw afleveradres naar ons magazijn zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Retourneren kan op de volgende manier:

  • De producten dienen ongebruikt en onbeschadigd te zijn.
  • Pak de producten en alle toebehoren weer goed in, zodat wij de retourzending onbeschadigd ontvangen. Voeg aan het pakket een briefje toe met daarop je ordernummer en de reden van retour. 
  • Stuur het pakket naar:  VASCO-fulfilment/ Magazijn MixMamas, Twijnstraweg 17 2941 BW Lekkerkerk +31(0)85 022 0009. 

Zodra de retourzending in goede orde is ontvangen, ontvang je het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen, op je rekening. Wil je een ander product ontvangen? Dan plaats je eenvoudigweg een nieuwe bestelling via onze webwinkel. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening en risico. 

Mag ik alle producten die MixMamas aanbiedt retourneren?

Er zijn producten die buiten het herroepingsrecht vallen en die je dus niet mag retourneren: 

  • Producten die je volgens de specificaties van de klant gemaakt zijn
    In deze categorie vallen producten welke echt specifiek volgens de specificaties van de klant vervaardigd zijn. Dus bijv. maatwerk en gepersonaliseerde producten.
  • Hygiënische producten of producten met gezondheidsrisico waar verzegeling verbroken is
    Verzegelde Producten die na opening niet terug kunnen worden genomen om hygiënische risico’s of risico’s voor de gezondheid zijn van herroeping.

Fout of beschadigd product ontvangen?

Hoe secuur wij ook werken, het kan soms voorkomen dat we een verkeerd of defect product verzenden. Controleer daarom direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, meld ons dit dan binnen 2 dagen via [email protected], het liefst met een duidelijke foto van de beschadiging. Wij zorgen dan voor een passende oplossing.
 
Vragen

Heb je nog een vraag over het verzenden, ruilen of retourneren van MixMamas producten?  Wij helpen je graag! Je kunt ons mailen via [email protected] of bellen op 030 - 2273 547

Per ongeluk een verkeerd adres ingevuld?

Helaas kunnen we het afleveradres niet meer veranderen nadat een bestelling is verstuurd. Als bij het plaatsen van de bestelling een verkeerd adres is ingevuld waardoor het pakket retour komt of ‘zoek’ raakt, dan is de klant zelf verantwoordelijk voor de gevolgen van het verkeerd invullen van het adres. Controleer je adres dus zorgvuldig, voordat je de bestelling plaatst.

Herroepingsrecht

Indien gewenst kun je het formulier Herroepingsrecht hier downloaden.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan het magazijn van MixMamas geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je contact met ons opnemen via [email protected]  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.