• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Garantie en klachten

KLACHTENREGELING

Wij willen je verzoeken om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected] Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

GARANTIE

  • MixMamas geeft 6 maanden garantie op fabrieks-, productie- en materiaalfouten.
  • Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.
  • Bij de beoordeling wordt rekening gehouden met gebruiksduur, intensiviteit van het gebruik en het
    gepleegde onderhoud.
  • Schade van buitenaf valt niet binnen de garantie voorwaarden.
  • Beschadigingen aan ritsen, klittenband, knopen vallen buiten de fabrieksgarantie, tenzij deze meteen na ingebruikname defect blijken. 

RETOURNEREN

Hoewel wij de kwaliteit van onze artikelen continu proberen te waarborgen, kan het toch gebeuren dat onze artikelen niet aan je verwachtingen voldoen. Je kunt de artikelen dan binnen 14 dagen na ontvangst naar ons terug sturen.

De producten en de verpakkingen dienen ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Hygiëne producten zoals servetten en papieren tafelkleden kunnen niet geretourneerd worden.

Pak de producten en alle toebehoren weer goed in, zodat wij de retourzending onbeschadigd ontvangen. Voeg aan het pakket een uitdraai van je order of de pakbon met daarop het ordernummer en de reden van retour. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening en risico. 

Stuur het pakket voldoende gefrankeerd naar:

VASCO-fulfilment / magazijn MixMamas
Ringdijk 378
2983 GS Ridderkerk

+31(0)30 73547

Zodra de retourzending in goede orde is ontvangen, ontvang je het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen, op je rekening. Wil je een ander product ontvangen? Dan plaats je eenvoudigweg een nieuwe bestelling via onze webwinkel.