• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Eco tafelzeil 140 x 200 cm OEKO-TEX®

Op zoek naar een tafelzeil 140 x 200 cm zonder ftalaten en ander stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid? Onze Eco tafelzeilen zijn OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd dus vrij van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondhe
Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte
Diameter, Doorsnede

Eco tafelzeil 140 x 200 cm OEKO-TEX®

• Geschikt voor een tafel van ongeveer 1m breed en 160 cm lang
• Ftalatenvrij Europees tafelzeil OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd.
• Materiaal: Bedrukte PVC met zachte non-woven PP vliesrug

Tafelzeil zonder ftalaten kopen

Op zoek naar een tafelzeil zonder ftalaten en ander stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid?  Onze Eco tafelzeilen zijn OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd dus vrij van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid.

Tafelkleden voor buiten online kopen

Op zoek naar een plastic tafelkleed voor keukentafel of tuintafel? Onze Eco tafelzeilen zijn verkrijgbaar in hippe prints en kleuren. Hiermee breng je meteen sfeer op tafel. Uiteraard zijn onze frisse Eco tafelzeilen ook prima geschikt voor gebruik binnen in huis.  

Tafelzeil op maat

Onze Eco tafelzeilen zijn alvast op maat geknipt maar zijn ook heel gemakkelijk op maat te knippen, het zal niet rafelen.  De breedte van onze Eco tafelzeilen is 140 cm.  Bij tafels van 100cm breed hangt het er dan aan beide lange zijden 20 cm overheen. (Dat is ongeveer zoveel als de korte kant van een A4-tje)

Waterdichte tafelkleden

De Eco tafelzeilen van MixMamas zijn waterdicht dus makkelijk schoon te houden.  Je hoeft er alleen maar een doekje overheen te halen.

Tafelzeil 2 meter kopen? | Morgen in huis!

Wij hebben in onze webwinkel de tafelzeilen al op maat geknipt en ingedeeld zodat jij nog beter en sneller de allerleukste tafelzeilen kunt vinden. Je vindt bij ons kant en klaar, klassieke en retro prints, maar wij leggen wel altijd de nadruk op de nieuwste trends. Geplastificeerde tafelkleden die naast origineel, je verwachtingen zullen overtreffen.

Onze prijzen zijn zo laag omdat we zelf importeur zijn en daarnaast hebben wij ook nog eens regelmatig leuke tafelzeilen in de aanbieding. Ben jij ook zo benieuwd welke tafelzeilen van 140 x 200 cm je allemaal bij ons online voor een leuke prijs kunt bestellen? Je bent slechts één muisklik verwijderd van een leuk nieuw geplastificeerd tafelkleed dat we snel en gratis naar je verzenden.