• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cadeau Lint ? Inpaklint

Cadeau Lint van Bonfim stof om je cadeautjes extra persoonlijk in te pakken.
Kleur
Dessin
Vorm

Cadeau Lint ? Inpaklint

Origineel Cadeaulint kopen?

Als je op zoek bent naar origineel inpaklint dan zijn de bonfim cadeaulint rolletjes echt iets voor jou. Mooi stoffen lint op een rol van 42 meter met originele teksten die passen bij iedere situatie.

De Bonfim inpaklinten van MixMamas

Natuurlijk zijn de originele bonfim linten met de tekst lembranza do senhor de bonfim da bahia al super leuk om je cadeautje in te pakken maar MixMamas heeft nu ook allerlei andere teksten op de bonfim linten laten drukken.

Cadeau Lint Packed with Love

MixMamas verkoopt het leuke Packed with Love lint in rood en zwart. Hiermee kun je al je cadeautjes een special touch geven. 43 meter liefde op één rolletje, wie wil dat niet?

Cadeau Lint I just want you to be happy

Dit leuke cadeaulint is natuurlijk het ultieme inpaklint voor iemand die net uit de kast is gekomen. Want wát zegt iedere ouder dan?  Maar het is uiteraard voor íeder cadeautje geschikt want wil je niet altijd slechts maar één ding: dat de ander gelukkig is?  Dat kun je niet vaak genoeg uitspreken dus wacht niet langer en bestel dit lieve inpaklint in roze en laat je geliefde kind / partner of vriend (in) zien hoeveel hij/zij voor je betekent.

Cadeau Lint Volkomen Kut

Wat voor de een een feestje is kan voor de ander een gruwel idee zijn. Niet iedereen gaat vrolijke feestdagen tegemoet. In het kader van soms zit het mee, soms zit het tegen vond MixMamas dat het inpaklint Volkomen Kut niet aan de collectie linten kon ontbreken. Steun er iemand mee bij wie het even tegen zit. 

Cadeau Lint Best Friends Forever

Het roze lint best friends forever is niet alleen geschikt om cadeautjes voor je beste vriendinnen mee in te pakken. Het is ook heel leuk lint om sieraden mee te maken en als uitdeel cadeautje bij bijvoorbeeld een afscheid. Je kunt van de 43 meter lint die op de rol zit nl. 100 BFF armbandjes knippen.

Cadeau Lint Carpe that fucking diem

Stoer inpaklint zwart met de opdruk Carpe that fucking diem. Carpe Diem daarover is iedereen het denk ik wel eens maar kennelijk vindt men de tekst inmiddels iets te braaf want tegenwoordig zegt men meer carpe that fucking diem, als het ware om de spreuk meer kracht toe te zetten. Waar carpe diem nog heel vrolijk is, heeft carpe that fucking diem ook iets giftigs, iets kwaads in zich en daarom is het erg geschikt voor vrienden die net een nare ervaring achter de rug hebben en zich realiseren dat er maar één weg is in het leven en dat is carpe diem.

Cadeau Lint Gay is the new black

Ik kon het niet laten. Ik vond het zelf een erg leuke tekst. Ten eerste omdat je dood wordt gegooid met "... is het nieuwe zwart" maar vooral ook door de serie orange is the new black natuurlijk. Het zou leuk zijn als gay echt het nieuwe zwart werd en hetero's opeens in de minderheid waren. Leuk lint voor Gay parties, Gay pride, Gay games, Roze maandag etc.

Cadeau lint Happy Birthday

En uiteraard kan ik onze collectie inpaklinten het zwarte lint met de simpele opdruk happy birthday niet ontbreken. 

Origineel geboortelint kopen?

Als je op zoek bent naar origineel geboortelint dan zijn de bonfim geboortelint rolletjes echt iets voor jou. Mooi stoffen lint op een rol van 42 meter voor new born boys & girls.

De Bonfim geboortelinten van MixMamas

Natuurlijk zijn de originele roze en blauwe bonfim linten met de tekst lembranza do senhor de bonfim da bahia al super leuk om je kraamcadeautje in te pakken maar MixMamas heeft nu ook hoera het is een meisje / jongen op de de bonfim linten laten drukken.

Hoera een meisje Geboortelint Roze

Baby lint 10 mm - Hoera, het is een meisje - Roze.

It's a Girl Geboortelint Roze

Baby lint 10 mm - It's a Girl - Roze.

Origineel geboortelint om je kraamcadeautje mee in te pakken maar ook heel leuk als decoratie lint om je wenskaarten aan op te hangen of als touw voor ballonnen of als versiering voor een boeket. Ook zeer geschikt voor het maken van geboortekaartjes.

Hoera een jongen Geboortelint Blauw

Baby lint 10 mm - Hoera, een jongen - Blauw. Origineel geboortelint om je kraamcadeautje mee in te pakken maar ook heel leuk als decoratielint om je wenskaarten aan op te hangen of als touw voor ballonnen of als versiering voor een boeket. Ook zeer geschikt voor het maken van geboortekaartjes.

Herdenkings lint kopen?

De Bonfim herdenkingslinten van MixMamas

Eenvoudige rouw armbandjes: een mooie herinnering aan die speciale persoon die je verloren bent.

Voor altijd in mijn hart Herdenkingslint wit

Rol met 43 meter lint waarvan je eenvoudige rouw armbandjes kunt knippen. Als een dierbare overlijdt kunnen rituelen je enorm ondersteunen in het rouwproces. Bijvoorbeeld door samen met alle nabestaanden een bonfim rouwbandje om de pols te binden en tijdens het knopen ervan nadrukkelijk bij de overledene stil te staan.  Zo hebben alle nabestaanden nog maandenlang een herinnering aan hun dierbare om de pols.

Lembranca do Senhor do Bonfim da Bahia. Bonfim Herdenkingslint zwart

Rol met 43 meter origineel bonfim lint waarvan je eenvoudige rouw armbandjes kunt knippen. Op de bandjes staat gedrukt. Lembranca do Senhor do Bonfim da Bahia. Knoop samen met alle nabestaanden een bonfim rouwbandje om de pols en heb samen nog maandenlang een herinnering aan je dierbare.