• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bonfim gelukslintjes op rol 43m

Bonfim gelukslintjes: dé hype uit Brazilie, zijn online te koop op rol in 11 verschillende vrolijke kleuren. Deze Bonfim lintjes staan voor een goede afloop! Er zit ongeveer 43 m op een rolletje bonfim: je kunt er ongeveer 100 armbandjes uit knippen.
Kleur
Dessin
Vorm
Sale
MixMamas Bonfim lint Rol 43m - Wijnrood
€22,00 €19,95
+
Sale
MixMamas Inpaklint Packed with Love
€22,50 €12,95
+
Sale
MixMamas Geboorte lint Roze  It's a Girl
€19,50 €14,95
+
Sale
MixMamas Inpaklint Packed with Love
€19,95 €12,95
+
€19,50 €12,50
+

Bonfim gelukslintjes op rol 43m

Deze rolletjes gelukslint uit Salvador de Bahia, zijn online in 11 verschillende kleuren verkrijgbaar. 

Er zit ongeveer 43 m op een rolletje bonfim: dat betekent dat je er ongeveer 100 armbandjes uit kunt knippen waarmee je anderen gelukkig kunt maken. Maar je kunt het bofim gelukslint natuurlijk ook gebruiken voor het inpakken van cadeautjes, het maken van gepersonaliseerde sieraden, het versieren van boeken, schriften, menukaarten, tafelkleden.

Creatief met Bonfim lint

Bonfim lint op rol is ook ideaal om je bruiloft op te vrolijken of in je geboortekaart, menukaart of trouwkaart te verwerken. 

Zit de kleur van jouw elftal er toevallig tussen?  Bind met z'n allen een gelukbandje om en jouw team kan niet meer stuk.

Heb je een gala en zoek je een aparte corsage? Denk dan eens aan een corsage van bonfim!

Wil je een heel bijzonder boeket maken? Bind de bloemen dan eens origineel samen met bonfim lint.

Weet je hoe leuk het is om bonfim lint te verwerken in zomerse sieraden?

Bonfim lint bij een herdenking of begrafenis

Ben je op zoek naar een ritueel omdat je een dierbare bent verloren?   Misschien dat zwart of wit of paars bonfim ritueel is toe te  passen in de rouwceremonie of bij het maken van een herinneringsieraad, herdenkingssieraad of rouw armband.

Bonfim lint verwerken in sieraden

Weet je hoe leuk het is om bonfim lint te verwerken in zomerse sieraden?  Je kunt er allerlei soorten armbandjes van maken, je kunt het ergens omheen wikkelen, je kunt ook een bonfimlintje als een soort amulet in een glazen kraal verwerken etc, etc. 

Bonfim lint voordelig online B2b kopen voor bedrijven

MixMamas importeert bonfim lint op rol rechtstreeks vanaf de fabriek in Brazilië en doet dit als sinds 2007.  Wil je B2B regelmatig bonfim lint inkopen voor je winkel, bedrijf of evenement?  Informeer dan naar de voorwaarden voor een groothandelsacccount.

Wil je eenmalig een grote hoeveelheid bonfim lint inkopen: neem dan contact met ons op zodat we je een passende prijs kunnen offeren.