• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Doorzichtig Tafelzeil Transparant

Doorzichtig Tafelzeil laat je van je mooie tafelblad genieten maar biedt wel de bescherming en het gemak van een plastic tafelkleed. Let op wij verkopen dit op rol en gevouwen: hiertussen zit een groot prijsverschil.
Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte
Diameter, Doorsnede

Doorzichtig Tafelzeil Transparant

Tafelzeil transparant beschermt je tafel tegen vlekken en krassen. MixMamas verkoopt glashelder doorzichtig tafelzeil in verschillende maten.  Het soepel vallende tafelzeil transparant van MixMamas is eenvoudig zelf op maat te knippen mocht het iets te groot uitvallen. 

  • 100% waterdicht & Easy wipe
  • Afnemen met een natte doek
  • 150-180 cm breed
  • Materiaal:  PVC
  • Dé tip voor de bescherming van mooie tafels
  • Soepel vallend

Tafelzeil Transparant beschermt tegen vlekken en beschadigingen. Dit doorzichtige tafelzeil is geschikt voor binnen en buiten, makkelijk afneembaar, het valt mooi soepel en is 100% waterdicht.

Tafelzeil Transparant voor je mooie houten tafel

Heb je een mooie houten tafel waar je trots op bent?  Dan vind je het waarschijnlijk zonde om deze te bedekken met een plastic tafelkleed. Maar die vlekken: je wilt je tafel natuurlijk wél beschermen tegen vlekken!  Daarom kopen veel mensen het tafelzeil transparant van MixMamas zodat ze hun geliefde houten tafel kunnen beschermen tegen vlekken en krassen maar er tóch van kunnen genieten.  

Tafelzeil Transparant voor in de tuin

Tuinmeubels zijn prachtig als je ze net in huis hebt. Maar een paar regenbuien en vallende bladeren en zure regen erover heen en al gauw ziet je tuinset er grijs en groen uitgeslagen uit.  Waarom leg je er niet een transparant tafelzeil overheen?: lekker licht in gewicht, gemakkelijk op te bergen en 100% waterproof.  Zo bescherm je je tuintafel tegen de het natuurgeweld en natuurlijk tegen vlekken en krassen.

Doorzichtig tafelzeil online kopen gaat lekker snel bij mixmamas.nl. MixMamas verkoopt in haar webshop extra breed en extra lang transparant tafelzeil; gevouwen en op rol.