• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tafelkleed Rond Ø 180 cm met Afwasbare Coating

Rond Tafelkleed Ø 180 cm online kopen? Afwasbaar maar smaakvol? Bekijk onze extra brede ronde tafelkleden 180 cm. XXL Helemaal klaar om op tafel te leggen, scherp geprijsd, gratis verzonden & morgen in huis.
Geen producten gevonden...

Tafelkleed Rond Ø 180 cm met Afwasbare Coating

Extra Breed Gecoat rond tafellaken van uitstekende kwaliteit van maar liefst 180 cm doorsnede voor een tafel met een diameter van ongeveer 140 cm.  Het ronde afwasbare tafelkleed is afgezet met een bies in dezelfde kleur. Dit geplastificeerd afwasbare katoen is 2-voudig behandeld met een acryl coating waardoor het 100% gegarandeerd vlek-werend is. Maar het mag ook op 30 graden worden gewassen.

  • Afmeting: 180 cm rond (voor tafel van 140 cm)
  • Samenstelling: 50% katoen en 50% polyester
  • Coating: Acryl (2 lagen)
  • Machinewasbaar: op 30 graden ( mogelijke krimp tot 4%)
  • 100% vlek-werend

Een Groot Rond Tafelkleed Afwasbaar kopen of maken?

Als je op zoek bent naar een modern Rond Tafelkleed dat je makkelijk met een doekje af kunt nemen en dat groot genoeg is voor je mooie ronde tafel kom je er al gauw achter dat de keuze beperkt is.  Tafelzeil is vaak niet breder dan 140 cm dus dan denk je misschien ik koop een lap stof en doe het zelf.

Die lap zul je wel kopen. Maar ga je het ook echt maken?  Wil jij je door die enorme oppervlakte stof heenwerken om zelf een tafelkleed te maken? Heb jij een werkblad waarop je een lap stof van bijna 2m x 2m netjes neer kunt leggen zodat je het mooi rond kunt knippen? Heb je daar überhaupt een mal of een passer voor?

En wil jij vervolgens bijna 6 meter bijpassend biaisband om je tafelkleed naaien?

Respect!

Als je ziet hoeveel werk het is om een breed rond tafelkleed te maken zijn de extra brede ronde tafelkleden van MixMamas écht spot goedkoop!  De tafelkleden zijn kant-en-klaar dus de prijs van je ronde grijze tafelkleed is inclusief de grote lap stof, het tweemaal waterdicht coaten van de stof met een ijzersterke acryl coating, het rond snijden, omzomen met biaisband en aflevering bij jou thuis!  

Spreekt dit je aan en vind je dit net als wij een goede prijs-kwaliteit verhouding, bestel dan lekker vanuit je luie stoel één van de mooie extra brede afwasbare tafelkleden van MixMamas en bescherm je mooie ronde tafel morgen al!

Mijn ronde tafelblad heeft een diameter van 180 cm, welke maat moet ik kopen?

Als je tafelblad een diameter van 180 cm heeft dan zijn onze kleden voor jou te klein.  Je moet nl. ook altijd nog de overhang (dubbel) bij de maat optellen. 

De ronde gecoate kleden 180 cm van MixMamas zijn geschikt voor de volgende maten ronde tafels:

  • Een tafel met een diameter van 140 cm als je een overhang van 20 cm wilt
  • Een tafel met een diameter van 150 cm bij een overhang van 15 cm
  • Een tafel met een diameter van 160 cm bij een hele korte overhang van 10 cm

Afwasbaar rond tafelkleed met natuurlijke uitstraling

Veel mensen verwarren gecoat tafellinnen met plastic tafelzeil maar gecoat tafellinnen heeft een veel natuurlijker uitstraling omdat de stofstructuur, het echte stofgevoel, grotendeels behouden blijft bij een acryl coating.

Decoreert, Beschermt je tafel en vlek-werend

Dit prachtige naturel ogende gecoat tafellinnen is ideaal om je tafel te beschermen en tegelijkertijd wat kleur in huis aan te brengen. Het materiaal is waterafstotend en vlekwerend dus gemakkelijk af te nemen en schoon te houden.

Grote hoeveelheden ronde tafelkleden inkopen B2B

Wil je meerdere gecoate tafelkleden bestellen? MixMamas is importeur en groothandel in tafelzeil sinds 2001 dus ben je eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid, organiseer je festivals of events of richt je bedrijven in en wil je veel tafels van tafelkleden voorzien? Mail ons dan zodat we je een passende aanbieding kunnen doen.

Indien je regelmatig grote hoeveelheden tafelbekleding bestelt kunnen we ook een groothandelsaccount voor je aanmaken. Dan krijg je online altijd de speciale prijs die voor jou is vastgelegd.

Tafellaken Rond 180 online bestellen, morgen in huis

Bestel nu direct je extra brede tafellaken Rond 180 cm online in onze webshop want als je dat vandaag vóór 22.30 u doet verzenden wij jouw tafelkleed vanavond nog!