• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rond Tafelkleed Ø 180 cm met Afwasbare Coating

Rond Tafelkleed Ø 180 cm online kopen? Afwasbaar maar smaakvol? Bekijk onze extra brede ronde tafelkleden 180 cm. XXL Helemaal klaar om op tafel te leggen, scherp geprijsd, gratis verzonden & morgen in huis.
Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte
Diameter, Doorsnede

Rond Tafelkleed Ø 180 cm met Afwasbare Coating

Extra Breed Gecoat rond tafellaken van uitstekende kwaliteit van maar liefst 180 cm doorsnede voor een tafel met een diameter van ongeveer 140 cm.  Het ronde afwasbare tafelkleed is afgezet met een bies in dezelfde kleur. Dit geplastificeerd afwasbare katoen is 2-voudig behandeld met een acryl coating waardoor het 100% gegarandeerd vlek-werend is. Maar het mag ook op 30 graden worden gewassen.

  • Afmeting: 180 cm rond (voor tafel van 140 cm)
  • Samenstelling: 50% katoen en 50% polyester
  • Coating: Acryl (2 lagen)
  • Machinewasbaar: op 30 graden ( mogelijke krimp tot 4%)
  • 100% vlek-werend

Mijn ronde tafelblad heeft een diameter van 180 cm, welke maat moet ik kopen?

Als je tafelblad een diameter van 180 cm heeft dan zijn onze kleden voor jou te klein.  Je moet nl. ook altijd nog de overhang (dubbel) bij de maat optellen. 

De ronde gecoate kleden 180 cm van MixMamas zijn geschikt voor de volgende maten ronde tafels:

  • Een tafel met een diameter van 140 cm als je een overhang van 20 cm wilt
  • Een tafel met een diameter van 150 cm bij een overhang van 15 cm
  • Een tafel met een diameter van 160 cm bij een hele korte overhang van 10 cm

Afwasbaar rond tafelkleed met natuurlijke uitstraling

Veel mensen verwarren gecoat tafellinnen met plastic tafelzeil maar gecoat tafellinnen heeft een veel natuurlijker uitstraling omdat de stofstructuur, het echte stofgevoel, grotendeels behouden blijft bij een acryl coating.

Decoreert, Beschermt je tafel en vlek-werend

Dit prachtige naturel ogende gecoat tafellinnen is ideaal om je tafel te beschermen en tegelijkertijd wat kleur in huis aan te brengen. Het materiaal is waterafstotend en vlekwerend dus gemakkelijk af te nemen en schoon te houden.

Grote hoeveelheden ronde tafelkleden inkopen B2B

Wil je meerdere gecoate tafelkleden bestellen? Mail ons dan zodat we je een passende aanbieding kunnen doen.

MixMamas is importeur en groothandel in tafelzeil sinds 2001 dus ben je eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid, organiseer je festivals of events of richt je bedrijven in en wil je veel tafels van tafelkleden voorzien? Dan is het voordelig om bij Mixmamas op rol te bestellen. Bij MixMamas zijn rollen áltijd in de aanbieding en in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar.  

Indien je regelmatig grote aantallen rollen tafelzeil bestelt kunnen we ook een groothandelsaccount voor je aanmaken. Dan krijg je online altijd de speciale prijs die voor jou is vastgelegd.