• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mexicaans Tafelzeil | Morgen in Huis | Gratis Verzonden

Mexicaans Tafelzeil online kopen? Bij MixMamas kun je online Mexicaans tafelzeil kopen als ondernemer maar ook als particulier. Koop voordelig je tafelzeil op rol of op maat gesneden.
Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte
Diameter, Doorsnede

Mexicaans Tafelzeil | Morgen in Huis | Gratis Verzonden

Mexicaans Tafelzeil is niet alleen hip, het is ook nog eens heel erg hygiënisch en bespaart je veel werk.

Gooit er een kind een beker melk om? Niet getreurd, een doekje erover en schoon is het weer. Geen wasser en geen droger nodig. En ook je tafel wordt niet nat want het zeil is waterafstotend.

Mexicaans tafelzeil voordelig kopen per rol van 11 m

Mexicaans tafelzeil in tientallen kleuren en patroontjes. Zo past Mexicaans tafelzeil op elke tafel en in elk interieur. Het tafelzeil op rol is 1.20 m breed en 11 meter lang.
Geef je een buurtfeest, een borrel of vier je een bruiloft in de tuin: als je het tafelzeil op rol koopt, ben je veel goedkoper uit.

Krijtzeil: ideaal voor kinderen maar ook voor creatief gebruik

Ook heeft MixMamas krijtzeil: schoolbord tafelzeil waarop kinderen naar hartelust kunnen krijten. 
En als je zelf creatief wilt zijn hoef je niet bang te zijn dat je je vergist: van krijtzeil veeg je alles net zo makkelijk weer uit. 

MixMamas verkoopt Mexicaans tafelzeil voor ronde tafeltjes

De ronde tafelkleedjes van MixMamas zijn gesneden van handig en vrolijk Mexicaans tafelzeil en zijn geschikt voor ronde tafels tot een doorsnede van maxiamaal 1 meter. Het mooist vallen onze ronde tafelkleedjes over een tafeltje van 80cm want dan hangt het zeil er aan alle kanten 20cm overheen.  De ronde kleedjes van MixMamas zijn 120cm in doorsnede.

Wij verkopen ook rond kantzeil. 

Is je tafel breder dan 80cm dan zijn onze Mexicaanse tafelzeilen misschien wat klein, want het is mooi om aan alle zijden een overhang van ongeveer 20cm te hebben. Kijk dan bij onze collectie gecoat tafellinen. Dit afwasbare katoen verkopen wij voordelig op rol maar wij verkopen ook mooie kant-en-klare (omgezoomde) coated tafelkleden van 140cm breed en extra breed 160cm en 180cm. 

MixMamas verkoopt vierkant Mexicaans tafelzeil en 2 meter lang en 3 meter lang

De vierkante tafelkleedjes van MixMamas zijn gesneden van handig en vrolijk Mexicaans tafelzeil en zijn geschikt voor vierkante tafels met een doorsnede van maxiamaal 1 meter. Het mooist vallen onze vierkante tafelkleedjes over een tafeltje van 80cm want dan hangt het zeil er aan alle kanten 20cm overheen.  De vierkanten kleedjes van MixMamas zijn 120cm in doorsnede. Wij verkopen ook vierkant kantzeil en vierkant krijtzeil.

De meeste mensen kiezen voor een tafekleed van MixMamas van 3 meter lang. De eettafels worden steeds langer en het is leuk om een restje te hebben om iets creatiefs mee te doen of om even snel als een onderlegger op tafel te leggen als de kinderen gaan verven.

Hoe krijg ik de vouwen uit mijn Mexicaanse tafelzeil?

Als het tafelzeil opgevouwen heeft gelegen blijf je de vouwen zien als je het tafelzeil op tafel legt.  Maar meestal gaan de vouwen weg door het kleed een tijd op tafel laten liggen; liefst met een beetje zon of andere warmte. (maar bij te lang blootstellen aan zonlicht verbleekt/verschiet het zeil)

Aangezien het kleed van plastic is kun er geen strijkbout op zetten maar je kunt wel als je heel handig en voorzichtig bent, een vochtige theedoek eroverheen leggen en kijken of je, door op een zachte stoomstand over (achterzijde van) de vouw te strijken, de vouw eruit krijgt. Het beste leg je het meteen daarna eventjes in de zon.

Wat ook wil helpen tegen vouwen in tafelzeil is het ouderwets op een stoffenrol oprollen. Als de zon op zich laat wachten kun je de vouwen verwarmen met een föhn en daarna een boek of dikke plank op de vouw leggen.

MixMamas verkoopt ook voordelig tafelzeil op rol. Op een rol zit 11m, misschien wat meer dan je nodig hebt maar wel kreukvrij!

Waarvan is Mexicaans tafelzeil gemaakt?

Mexicaanse Tafelzeil is gemaakt van een basis van polyester en katoenen stof die gelamineerd is met een bedrukte PVC-film. Om het zeil meer duurzaamheid en een glanzende afwerking te geven wordt het ten slotte gelamineerd met een transparante PVC-film.  Mexicaans Tafelzeil bestaat voor 90% uit PVC, 6,5 % polyester en 3,5 % katoen. Schoolbord Tafelzeil bestaat uit 92,3 % PVC, 5% Polyester en 2,7 % katoen.

Hieronder een kort filmpje om je een inkijkje te geven bij de fabriek die ons Mexicaanse Tafelzeil produceert.

Bij de productie van Mexicaans Tafelzeil worden door onze fabrikant geen zware metalen gebruikt zoals bijvoorbeeld lood en cadmium maar er worden wel zogenoemde weekmakers -ftalaten- gebruikt (uitgezonderd schoolbord tafelzeil).  Daarom mag mag er niet aan Mexicaans Tafelzeil gelikt worden of op Mexicaans tafelzeil gekauwd worden. Eco Tafelzeil wordt zonder deze weekmakers geproduceerd. 

MixMamas koopt haar Mexicaanse tafelzeil in bij de meest milieu-vriendelijke fabrikant van Mexico en het wordt vervaardigd onder de kwaliteitsnorm ISO 9001:2008. Mexicaans tafelzeil staat bekend als oer degelijk en de sterkste kwaliteit tafelzeil die er te koop is.

Kitsch Kitchen was de eerste importeur van Mexicaans Tafelzeil in Nederland.  Zij verkochten het in een vrolije kraam op de Noorder Markt in Amsterdam.  Daarom wordt Mexicaans Tafelzeil in de volksmond ook wel Kitsch Kitchen zeil genoemd. MixMamas importeert haar Mexicaanse Tafelzeil zelf en doet dit als sinds 2001.