• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mexicaans tafelzeil online kopen

Mexicaans tafelzeil online kopen? Bij MixMamas kun je online Mexicaans tafelzeil kopen als ondernemer maar ook als particulier. Koop voordelig je tafelzeil op rol of op maat gesneden.
Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte
Diameter, Doorsnede
€29,95 €14,95
+

Mexicaans tafelzeil online kopen

Mexicaans Tafelzeil is niet alleen hip, het is ook nog eens heel erg hygiënisch en bespaart je veel werk.

Gooit er een kind een beker melk om? Niet getreurd, een doekje erover en schoon is het weer. Geen wasser en geen droger nodig. En ook je tafel wordt niet nat want het zeil is waterafstotend.

Wij verkopen voordelig Mexicaans tafelzeil per rol van 11 m

Mexicaans tafelzeil in tientallen kleuren en patroontjes. Zo past Mexicaans tafelzeil op elke tafel en in elk interieur. Het tafelzeil op rol is 1.20 m breed en 11 meter lang.
Geef je een buurtfeest, een borrel of vier je een bruiloft in de tuin: als je het tafelzeil op rol koopt, ben je veel goedkoper uit.

Krijtzeil: ideaal voor kinderen maar ook voor creatief gebruik

Ook heeft MixMamas krijtzeil: schoolbord tafelzeil waarop kinderen naar hartelust kunnen krijten. 
En als je zelf creatief wilt zijn hoef je niet bang te zijn dat je je vergist: van krijtzeil veeg je alles net zo makkelijk weer uit. 

MixMamas verkoopt Mexicaans tafelzeil voor ronde tafeltjes

De ronde tafelkleedjes van MixMamas zijn gesneden van handig en vrolijk Mexicaans tafelzeil en zijn geschikt voor ronde tafels tot een doorsnede van maxiamaal 1 meter. Het mooist vallen onze ronde tafelkleedjes over een tafeltje van 80cm want dan hangt het zeil er aan alle kanten 20cm overheen.  De ronde kleedjes van MixMamas zijn 120cm in doorsnede.

Wij verkopen ook rond kantzeil. 

Is je tafel breder dan 80cm dan zijn onze Mexicaanse tafelzeilen misschien wat klein, want het is mooi om aan alle zijden een overhang van ongeveer 20cm te hebben. Kijk dan bij onze collectie gecoat tafellinen. Dit afwasbare katoen verkopen wij voordelig op rol maar wij verkopen ook mooie kant-en-klare (omgezoomde) coated tafelkleden van 140cm breed en extra breed 160cm en 180cm. 

MixMamas verkoopt vierkant Mexicaans tafelzeil en 2 meter lang en 3 meter lang

De vierkante tafelkleedjes van MixMamas zijn gesneden van handig en vrolijk Mexicaans tafelzeil en zijn geschikt voor vierkante tafels met een doorsnede van maxiamaal 1 meter. Het mooist vallen onze vierkante tafelkleedjes over een tafeltje van 80cm want dan hangt het zeil er aan alle kanten 20cm overheen.  De vierkanten kleedjes van MixMamas zijn 120cm in doorsnede. Wij verkopen ook vierkant kantzeil en vierkant krijtzeil.

De meeste mensen kiezen voor een tafekleed van MixMamas van 3 meter lang. De eettafels worden steeds langer en het is leuk om een restje te hebben om iets creatiefs mee te doen of om even snel als een onderlegger op tafel te leggen als de kinderen gaan verven.

Hoe krijg ik de vouwen uit mijn Mexicaanse tafelzeil?

Als het tafelzeil opgevouwen heeft gelegen blijf je de vouwen zien als je het tafelzeil op tafel legt.  Maar meestal gaan de vouwen weg door het kleed een tijd op tafel laten liggen; liefst met een beetje zon of andere warmte. (maar bij te lang blootstellen aan zonlicht verbleekt/verschiet het zeil)

Aangezien het kleed van plastic is kun er geen strijkbout op zetten maar je kunt wel als je heel handig en voorzichtig bent, een vochtige theedoek eroverheen leggen en kijken of je, door op een zachte stoomstand over (achterzijde van) de vouw te strijken, de vouw eruit krijgt. Het beste leg je het meteen daarna eventjes in de zon.

Wat ook wil helpen tegen vouwen in tafelzeil is het ouderwets op een stoffenrol oprollen. Als de zon op zich laat wachten kun je de vouwen verwarmen met een föhn en daarna een boek of dikke plank op de vouw leggen.

MixMamas verkoopt ook voordelig tafelzeil op rol. Op een rol zit 11m, misschien wat meer dan je nodig hebt maar wel kreukvrij!

Waarvan is Mexicaans tafelzeil gemaakt?

MixMamas koopt haar Mexicaanse tafelzeil in bij de meest milieu-vriendelijke fabrikant van Mexico. Het tafelzeil bestaat voor 89,61% uit PVC, 6,76%Polyester, en 3,63% katoen. 

Het krijtzeil van MixMamas komt ook uit Mexico uit dezelfde fabriek en bestaat voor 92,31% uit PVC, 4,96% Polyester en 2,73% katoen.