• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bonfim gelukslintjes 43 cm

Bonfim lintjes brengen geluk! Laat iemand die heel belangrijk voor je is, dit Bonfim lintje met 3 knoopjes om je pols knopen. Bij ieder knoopje mag je een wens doen. Na verloop van tijd valt het Bonfim lintje vanzelf af en zullen je wensen uitkomen.
Kleur
Dessin

Bonfim gelukslintjes 43 cm

Bonfim Lintjes: Geluk in een zakje!

Zoek je een cadeau voor iemand die alles al heeft?  Geef eens geluk cadeau.  Bonfim is een geschikt symbolisch cadeau voor mensen die alles al hebben. Of je bindt het bonfimlint om de bloemen die je ze geeft of aan de kaart die je ze schrijft.

Bonfim lint voor al je best friends

Geef je een verjaardagsfeestje, neem je afscheid van school of van je collega's en zoek je een leuk klein betaalbaar cadeautje?

Geef al je vriendinnen  of ex collega's of klasgenoten een bonfim gelukslintje en laat ze 3 wensen doen tijdens het omknopen.  Zo zullen ze nog weken of maandenlang aan je denken en als het bandje afvalt komen al hun wensen uit.

Bonfim gelukslint voor een feest / bruiloft

Ga je trouwen of organiseer je een bruiloft en wil je iets origineels?  Met bonfim lint kun je echt iets origineels maken van je bruiloft.  Je kunt het verwerken in je kaart, in je uitnodigng. Je kunt de menu kaart ermee versieren.  Kijk eens hoe leuk het staat om je bruidsboeket samen te binden met wit bonfim lint. Je kunt er ballonnen mee ophangen, je bruiloftstaart mee inpakken, de afscheidscadeautjes mee inpakken.

En zoek je een origineel en betaalbaar weggeef cadeautje voor je trouwerij?  Geef al je gasten een bonfim gelukslintje, bind ze zelf bij ze om, zo hebben al je gasten gezamenlijk nog lange tijd een aandenken aan jouw bruiloft.  

Bonfim lint als herdenkingssieraad of rouwarmband

Ben je op zoek naar een ritueel omdat je een dierbare bent verloren?   Misschien dat zwart of wit of paars bonfim lint ritueel is toe te  passen in de rouwceremonie of bij het maken van een herinneringsieraad, herdenkingssieraad of rouw armband.

Verwerk een bonfim gelukslintje in een postkaart / drukwerk

Wil je iemand veel sterkte en geluk toewensen?  Stuur diegene dan een bonfim gelukslintje toe, of een set voor de hele familie.  

Bonfim lint voor je hele elftal

Kan jouw elftal wel wat geluk gebruiken?  Kunnen we regelen!  Koop bonfim lintjes in de kleur van jouw club en bindt het vóór de wedstrijd in een mooi ritueel bij elkaar om.  Je mag bij ieder knoopje een wens doen dus 3-0 moet dan zeker lukken!

Bonfimlint voor koningsdag

Speciaal voor Koningsdag verkopen wij zakjes met oranje bonfim lintjes.  Ideaal om te verkopen op koningsdag maar ook gewoon voor jezelf en je vrienden om je oranje outfit compleet te maken.

Bonfim lint voor op je fiets

Pimp die fiets van je lekker met bonfim lintjes en je zult nooit meer eindeloos hoeven zoeken waar ie nou toch ook alweer staat tussen al die andere swapfietsen..

bonfim lintjes op fiets

 

 

 

Gay pride outfit

Ga je naar de Gay Pride, Gay parade, Roze zaterdag, Roze maandag , een roze bruiloft of gay party?  Bind al je vrienden een regenboog bonfimlintje om, zo raak je elkaar niet kwijt:)   Als je maar gelukkig band.

Op zoek naar de originele Bonfim Lintjes uit Bahia? | MixMamas

MixMamas verkoopt de originele Bonfim Lintjes uit Bahia met de tekst Lembrança do senhor do bonfim da Bahia maar ook met andere leuke teksten. Wij verzenden de bonfimlintjes gratis en razendsnel. En dat doen we al meer dan 20 jaar.