• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Doorzichtig Tafelzeil brievenbus verpakking

Doorzichtig tafelzeil brievenbus verzending is het goedkoopste transprante tafelzeil dat wij verkopen en tevens het snelst in huis,.
Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte
Diameter, Doorsnede

Doorzichtig Tafelzeil brievenbus verpakking

Ben je op zoek naar goedkoop doorzichtig tafelzeil dat je morgen in huis hebt en maakt het je niet uit dat daar vouwen in zitten omdat we het als brievenbus verpakking verzenden?   Twijfel dan niet langer en bestel ons doorzichtig tafelzeil vandaag nog vóór 22.30 u dan heb je het morgen in huis!  Voor tafelzeil op rol hebben wij enkele dagen verzendtijd nodig.

Doorzichtig Tafelzeil brievenbus verpakking

In deze categorie vind je doorzichtig tafelzeil dat we gevouwen in ongeveer A4 formaat naar je toezenden.  Dit maakt het voor ons goedkoop om op te slaan en te verzenden en we kunnen het razendsnel leveren. Daarom is dit onze goedkoopste categorie transparant tafelzeil. Het tafelzeil is ongeveer 0,15 - 0,18 mm dun, dat valt lekker soepel over je tafel.

Attentie: Hou er wel rekening mee dat de fabrikant altijd kalkpoeder toevoegt bij het oprollen van transparant tafelzeil omdat het anders te erg gaat plakken. Dit is dus geen vuil. Dit talkpoeder droog verwijderen niet nat.

Attentie: Hou er rekening mee dat doorzichtig tafelzeil erg gevoelig is voor krimp. Het tafelzeil kan makkelijk 2 - 3 cm korter zijn dan de aangegeven maat.

Attentie: veel mensen zoeken dik transparant tafelzeil. Dat verkopen wij NIET. Ons doorzichtige tafelzeil is 0,15 mm dun dat valt lekker soepel.

Wat je moet weten voordat je doorzichtig Tafelzeil brievenbus verpakking bestelt

Je ontvangt dit tafelzeil in brievenbus verpakking dus er zitten veel vouwen in. Hou er ook rekening mee dat er altijd wat snijverlies is en dat dit tafelzeil bovendien erg gevoelig is voor krimp. Het tafelzeil kan dus makkelijk 2 cm kleiner uitvallen dan de aangegeven maat. Dat hoort bij het product. 

Een rond tafelzeil 180 cm kan gemakkelijk 178 cm zijn. 

Koop nooit een tafelzeil in de exacte maat van je tafelblad, zo precies kunnen wij niet leveren: dan zul je zien dat het net iets te kort is. Ons tafelzeil is soepel vallend tafelzeil dat bedoeld is om óver je tafelblad heen te laten vallen.  Dus koop 30 à 40 cm groter dan de diameter van je tafelblad.

Mijn tafelzeil is vuil

Sommige mensen klagen dat ze hun doorzichtige tafelzeil vuil ontvangen.  Dit is echter geen vuil maar talkpoeder.  Ook dat hoort bij het product. Doorzichtig tafelzeil is nl. een totaal ander product dan bedrukt tafelzeil.  Het is veel gevoeliger. Denk zelf maar over de ruzies die je waarschijnlijk thuis hebt met huishoudfolie.  Dat plakkerige dat hoort bij transparant tafelzeil.  Als we geen talk toevoegen gaat het veel te erg plakken.  Verwijder het talkpoeder niet met een vochtige doek maar droog.  Met een stofzuiger met een kop die niet krast, met een niet te hete föhn of klop het uit.

Mijn tafelzeil is veel dunner dan ik verwacht had

Sommige mensen verwarren 0,15 mm met 15 mm. 1,5 mm lijkt dun maar 1,5 mm is heel erg dik voor tafelzeil, het lijkt dan meer op een glasplaat.  Wij verkopen uitsluitend dun soepel vallend tafelzeil en dus geen tafelzeil dat 1,5 mm of 1 mm of 2 mm dik is.

Mijn tafelzeil is te klein

Transparant tafelzeil is erg gevoelig is voor krimp. Bovendien treedt er snijverlies op tijdens het snijden.  Het tafelzeil kan makkelijk 2 - 3 cm korter zijn dan de aangegeven maat. Ook kunnen er rimpeltjes in het zeil zitten omdat het transparante tafelzeil krimpt en uitzet bij temperatuurverschillen,  hier kunnen wij helaas niets aan veranderen, dat heeft niet met de kwaliteit te maken maar met de temperatuur. Soms zitten er wel krimp rimpeltjes in het zeil, soms helemaal niet.  

Doorzichtig tafelzeil voordelig online kopen

Wij verkopen rond en rechthoekig transparant tafelzeil in brievenbus verpakking

Transparant Tafelzeil Rond - Ø 180 cm - brievenbus verpakking  (kan wat kleiner uitvallen)

Transparant Tafelzeil - 150 x 220 cm - brievenbus verpakking  (kan wat kleiner uitvallen)

Transparant Tafelzeil - 137 x 180 cm - brievenbus verpakking  (kan wat kleiner uitvallen)

 

Hoe krijg ik de vouwen uit mijn transparante tafelzeil?

Dit tafelzeil dat wij als brievenbus verpakking naar je toe zenden ontvang je vol met vouwen waar je in het begin last van zult hebben.  Als je een tafelzeil koopt om je tafel buiten in de winter te beschermen maken die vouwen in de meeste gevallen niet uit. Gewoon lekker laten liggen en de zon zijn werk laten doen.

Maar voor dagelijks gebruik zijn deze vouwen bijvoorbeeld hinderlijk omdat als je iets op een stijve vouw zet dit om zal vallen.  Niet geschikt om gelijk in gebruik te nemen dus.  Het tafelzeil valt ook wat korter zolang deze vouwen nog naar boven staan.  Er is geduld en warmte nodig om deze vouwen eruit te laten trekken. Leg het op zomerse dagen lekker in het zonnetje dat helpt vouwen en kreukels te laten verdwijnen.  In de winter is het lastiger om het zeil te verwarmen. Je kunt het proberen met een föhn die je op niet te hete stand rustig over de vouwen heen en weer beweegt.  Er is veel geduld voor nodig!

Heb je hier geen tijd / geduld voor en moet het tafelzeil direct in gebruik genomen kunnen worden zonder vouwen?  Kijk dan bij onze collectie doorzichtig tafelzeil met slechts één vouw door het midden of bij ons tafelzeil transparant zonder vouwen op rol.

Transparant tafelzeil voor binnen en buiten!

In de winter wordt je tuintafel gauw heel grauw en mossig. Beter dek je je tafel na de zomer af met een doorzichtig plastic tafelkleed. Dan blijft je tafel onder alle weersomstandigheden mooi en kun je er in het voorjaar weer van genieten zonder dat je uren hoeft te boenen.

Maar ook binnen wil je je mooie tafel natuurlijk beschermen. Vooral een houten tafel is erg gevoelig voor vocht en geeft kringen en vlekken die er niet meer uitgaan. Bescherm dus ook binnen je  tafel met doorzichtig tafelzeil.  Ons doorzichtige tafelzeil is dun: 0,15-0,18 mm en soepel vallend. 

Zakelijk doorzichtig tafelzeil inkopen

MixMamas is importeur en groothandel in tafelzeil sinds 2001 dus ben je eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid, organiseer je festivals of events of richt je bedrijven in en wil je veel tafels van tafelzeil voorzien? Stuur een e-mail of bel ons voor een aantrekkelijke offerte.