• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Navulling dispenser servetjes

Navulverpakking Servetjes voor je Cabanaz of MixMamas servethouder koop je bij MixMamas. Ook in voordelige restaurant-verpakking van 3000 stuks!
Kleur
Dessin

Navulling dispenser servetjes

  • Snackservet
  • Borrel servet
  • Tapas servetje
  • Snackbar servet
  • Servet voor Cabanaz

Servetjes voor je Cabanaz of MixMamas servethouder koop je bij MixMamas.nl

Mixmamas verkoopt de originele Italiaanse witte dispenser servetten vanaf 500 stuks tot een voordeelverpakking van 3000 stuks!

Deze compact-vouw servetjes (uit Italië) kun je gebruiken voor iedere dispenser waar servetjes in passen van 12 x 8,5cm.

Voor restaurants hebben wij een voordeelverpakking van 3000 stuks.

Zijn de Italiaanse Dispenser Servetjes voor jou te glad?

In reviews laten veel mensen weten de Italiaanse dispenser servetten die wij verkopen te glad vinden en ze denken daardoor dat deze servetjes geen vet opnemen.  Maar niets is minder waar. Mensen die veel in Spanje en Italië komen zijn gewend aan deze servetten want daar zijn de tapas servetjes altijd zo. Deze "gladde" servetjes absorberren wel degelijk heel goed het vet en vocht.

Maar dat maakt dus wel dat deze servetjes niet geschikt zijn voor iedereen.

Als je het niet fijn vind om deze gladde dispenser servetjes te gebruiken dan biedt MixMamas een zachtere variant van Tork. De Tork dispenser servetten koop je voordelig per doos van 10800 servetjes of per 600 stuks.

Tork Fastfold-dispenserservetten

De Tork Fastfold-dispenserservetten die MixMamas verkoopt bestaan uit 1 laag en zijn de ideale servetjes voor je Cabanaz dispenser.

Voor Cafetarias, Snackbars en restaurants verkopen wij de Tork fast Fold dispenser servetten voordelig per doos.

Dispenser servetten van 300 tot 3000 stuks

Ben je op zoek naar een navul-verpakking compact-vouw servetten om je dispenser van Cabanaz of Mixmamas of andere servethouder te vullen? 

Dan zit je hier ook goed want wij verkopen mat zwarte servethouders Seafood met aan één kant een opdruk van gambas en aan de andere kant een kreeft.  Gewoon per stuk of in voordelige restaurant verpakking van 24 stuks.