• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Navulling dispenser servetjes

Navulverpakking Servetjes voor je Cabanaz of soortgelijke servethouder koop je bij MixMamas. Ook in voordelige restaurant-verpakking van 3000 stuks! Kies de kwaliteit die bij jou past. Wij hebben de verschillen voor jou op een rij gezet.
Kleur
Dessin
Diameter, Doorsnede

Navulling dispenser servetjes

Als je op zoek bent naar een navulverpakking voor je servetten dispenser is het allereerst natuurlijk belangrijk om naar de maat te kijken. De dispenserservetjes die MixMamas verkoopt zijn geschikt voor een staande servethouder met een opening van ongeveer 7 x 10 cm. Doordat de servetjes wat groter zijn blijven ze met een veer achter deze opening hangen en gaan ze pas eruit als je eraan trekt.

Maar daarnaast moet je naar de prijs / kwaliteit verhouding krijgen. Wij verkopen de dispenserservetjes in 3 kwaliteiten:

  • TORK N2 compact vouw servet: meest gekocht (per doos 10.800) door Horeca
  • BUDGET servetten: meest gekocht (per doos 3000 stuks) door Snackbars & Pizzeria's
  • CABANAZ servetten: meest gekocht door consumenten

Wat is nou het verschil tussen de dispenserservetten?

Tork Fastfold dispenserservetten

De Tork Fastfold-dispenserservetten compactvouw zijn de beste kwaliteit die wij verkopen. De Tork N2 is een bekend servet bij professionele horeca inkopers. Het is een wat zwaarder servetje. Dat komt ten goede aan de kwaliteit maar betekent wel dat er minder in je dispenser passen en je iets vaker moet bijvullen.

Cabanaz dispenserservetten

De Cabanaz navulling dispenserservetten zijn populair bij particulieren. Zij hebben ooit een Cabanaz of soortelijke servethouder gekocht en zijn op zoek naar een navulverpakking. De Italiaanse budget servetjes vinden zij te glad en zij menen dat deze geen vocht opnemen (wat niet klopt). Een andere reden dat zij voor Cabanaz kiezen is dat ze het merk kennen of dat ze niet een hele doos willen kopen.

Budget dispenserservetten

De budgetservetten zijn de goedkoopste dispenserservettten die wij verkopen. Het is een wat lichter servetje. Er passen wat meer servetjes in je dispenser en daarom ideaal voor snackbars en pizzeria's e.d. die heel vaak moeten bijvullen. Consumenten vinden dit servetje te glad en ze hebben het gevoel dat het geen vocht/vet opneemt. Maar niets is minder waar. Mensen die veel in Spanje en Italië komen zijn gewend aan deze servetten want daar zijn de tapas servetjes altijd zo. Deze "gladde" servetjes absorberren wel degelijk heel goed het vet en vocht. Maar om bijv. je neus mee te snuiten zijn ze niet prettig omdat ze niet zacht zijn. Voor fastfood restaurants hebben wij een voordeelverpakking van 3000 snackservetten.

  • gewicht ± 0,6 gram per servetje
  • horeca verpakking: doos 3000 stuks (12 pakjes van 250 snack servetjes)

Fastfood, Cafetarias, Snackbars kopen graag deze budgetservetten.

Dispenser servetten van 250 tot 10.8000 stuks

Ben je op zoek naar een navul-verpakking compact-vouw servetten om je dispenser van Cabanaz of andere servethouder te vullen? 

Denk dan eerst goed na over de maat en over de kwaliteit die je wenst. Kijk naar de prijs-kwaliteit verhouding zoals die door MixMamas is beschreven en maak dan je keuze uit de 3 kwaliteiten dispenserservetjes die je bij MixMamas online kunt kopen zonder verzendkosten te betalen.