• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De echte Big Shoppers met rits

Extra grote Big Shopper Tas afsluitbaar met Rits. De Jumbo tas is een XL tas waar lekker veel in kan! Big shoppers zijn handig op vakantie en op zolder.
Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Diameter, Doorsnede

De echte Big Shoppers met rits

Een Big Shopper  met rits is de ideale tas voor onderweg en om spullen in op te bergen.  De bekende big boodschappentas is ook populair als Wastas of vakantietas. Doordat de draagbanden van het handvat over de hele tas doorlopen kun je er ook zware boodschappen, wasgoed of vakantiespullen in opbergen. De big shopper tassen zijn licht in gewicht en makkelijk opvouwbaar. Bovendien kunnen ze afgesloten worden door een lange rits die een beetje doorloopt over de hoeken zodat je alles er gemakkelijk in krijgt.

Zo raak je niet gauw iets kwijt. In onze webwinkel kun je de big shoppers online bestellen in 2 maten en 3 kleuren: rood, zwart of blauw. Wij verkopen de big shoppers per set van 2, 3 of 10 stuks. De prijs is afhankelijk van de afmeting en van de hoeveelheid, want je kunt Big Shoppers ook in XL online kopen. Extra Large voor mensen die nóg meer mee willen nemen. Hoe meer big shoppers je koopt, hoe minder je betaalt.

Handige opvouwbare wastas met rits voor onderweg

Als je op vakantie gaat dan kom je altijd tassen tekort.  Vooral op de terugweg als je je vuile wasgoed graag gescheiden houdt van de rest. Er komt een moment dat de kleine plastic tasjes die je hiervoor verzamelt toch een keer opraken. De redding is nabij! Neem een wastas mee: deze is opvouwbaar en weegt haast niets. De big shopper leg je gewoon leeg en opgevouwen in je koffer en op de terugreis kun je hierin alle natte / vieze wasgoed gescheiden mee naar huis nemen en niet meer op zoek hoeft naar tasjes voor de terugreis. En ben je zélf een Big shopper?  Shopaholics kunnen uiteraard de een Big Shopper gebruiken om al hun verzamelde souvenirs en andere vakantie aankopen in te doen.

Spullen vochtvrij opbergen op zolder of in de kelder

Omdat big shoppers niet alleen zeer ruim en licht maar ook waterafstotend zijn worden ze ook veel gebruikt om spulletjes vochtvrij op te bergen in de kelder of op zolder. Zo hou je niet alleen vocht op een afstand maar ook ongewenste geurtjes en insecten. Zorg er wel voor dat je alleen gewassen kleding opbergt op zolder of in de kelder.

Big Shopper met rits online bestellen

Een Big Shopper is een populaire tas om uitgebreid te gaan shoppen. Ben jij iemand die grag markten afstroopt en winkel in winkel uit gaat totdat je handen bijna afsterven van het gewicht van de kleine tasjes die om je vingers knellen? Neem voortaan een Big Shopper mee. Desnoods gebruik je ‘m niet en draag je ‘m opgevouwen mee maar weet je gewoon dat je een tas bij je hebt waar je een heleboel in kunt doen.

Ga bewust om met plastic tassen

Sinds enkele jaren is het gebruik van plastic tassen aan banden gelegd. Winkeliers mogen geen gratis plastic tasjes meer weggeven omdat plastic tassen die niet worden hergebruikt onnodige schade aan het milieu veroorzaken.  Ga bewuster om met plastic en koop gewoon een Big Shopper. Je kunt ze direct online bestellen: een éénmalige uitgave waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Online een wastas op Big Shopper kopen is bij de webwinkel van MixMamas een fluitje van en cent. Kijk maar eens in onze webshop, want wij bieden je de big shoppers in 3 kleuren en 2 maten tegen een voordelige prijs. Kijk ook of er misschien een aanbieding is van de big shoppers bijvoorbeeld door grotere aantallen te kopen.

Wij leveren gratis door heel Nederland. Heb je nog vragen? Laat het ons weten. Je kunt ons het beste per e-mail bereiken. Bestel vandaag nog je Big Shopper met rits Online en je hebt deze morgen al in huis en wij verzenden nog gratis ook!