• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Duurzame Used2b-accessoires

Kleur
Dessin
Diameter, Doorsnede

Duurzame Used2b-accessoires

Toilettassen gemaakt van cementzakken, wie verzint zoiets? "Een waardeloze cementzak omvormen tot een leuke tas gaf echt een kick. Het leek een bizar en onmogelijk idee, maar ondertussen is er een hele collectie uitgegroeid.” aldus Used2b oprichter Edith de Roy.

Stuk voor stuk gaat het om unieke exemplaren. Oud en waardeloos materiaal krijgt bij Used2b een tweede leven. Ruige materialen die de tassen een robuust karakter geven passen perfect in het plaatje. Ze vertellen immers een verhaal en dat maakt het extra boeiend.

Bengalese cementzakken met opdruk vormden de start van de Used2b collectie in 2011. De mooie, matte look die stone washed aandoet bleek perfect geschikt om om te vormen tot stoere toilettassen. 

Ruige toilettassen gemaakt van cementzakken

De stoere lichtgewicht toilettassen van Used2b bieden jeprecies het comfort biedt dat je onderweg nodig hebt: De tassen hbben een stevige lus zodat je hem waar nodig op kunt hangen. Met een groot ritsvak zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde heb je je essentiële spulletjes binnen handbereik. 

De toilettassen zijn gevoerd met camel kleurig nylon en is aan de binnenzijde mooi en praktisch ingedeeld met een groot ritsvak en daar tegenover nog 3 open opbergvakjes. Georganiseerder kun je je toiletspullen haast niet mee op reis nemen! Deze toilettas is afgewerkt de allerbeste ritsen.

Zoek je een cadeau met een verhaal, dan ben je bij used2b aan het juiste adres.