• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mexicaans Tafelzeil 120 x 220 cm

Oerdegelijk Mexicaans tafelzeil, in de volksmond ook Kitsch Kitchen tafelzeil genoemd met een afmeting van 120 cm bij 220 cm in diverse hippe printjes.
Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte
Diameter, Doorsnede

Mexicaans Tafelzeil 120 x 220 cm

  • Afmeting: 120 x 220 cm voor tafels van ongeveer 80 cm x 180 cm
  • Dikte: 0,29 mm
  • Materiaal: bedrukte PVC met aan onderzijde dun laagje katoen/polyester textiel.
  • Machinewasbaar: Nee: afnemen met een vochtige doek
  • 100% waterproof

Tafelzeil 120 x 220 cm van MixMamas

MixMamas importeert al sinds 2001 Mexicaans Tafelzeil direct vanuit de fabriek in Mexico.

Omdat de rollen die wij importeren uit Mexico 11 m lang zijn is het handig voor ons om de tafelzeilen op 220 cm lente af te snijden.  Sommige prints leveren wij dus niet langer in 2 meter lengte maar alleen nog in 220 cm lengte.  Deze categorie is nu nogal leeg en nog "in oprichting" maar zal zich steeds meer uitbreiden de komende tijd.

Zoek je een hip tafelzeil om mee te knutselen, je kastplanken of wanden of meubels mee te beplakken of gewoon om je mooie tafel te beschermen?

Tafelzeil is een ideale stof om creatief mee aan de slag te gaan.


In deze rubriek vind je tafelzeilen met een lengte van 220 cm en een breedte van 120 cm. 

Onze plastic tafelkleden 220 cm zijn geschikt voor binnen en ook als buitentafelkleed.

Ben je op zoek naar een hip tafelzeil voor een tafel van ongeveer 80cm bij 140 cm dan moet je zeer zeker even rondkijken in deze categorie tafelzeilen van 120 cm breed en 180 cm lang met hippe printjes uit Mexico.

Is 220 cm tafelzeil groot genoeg voor mijn tafel?

Deze tafelzeilen 220 cm zijn ideaal voor tafels van ongeveer 80 cm bij 180 cm.  Is je tafel 90 cm bij 190 cm? Kijk dan met een papiertje of een overhang van 15 cm aan de lange zijden voor jou genoeg is.  Veel mensen vinden dat een perfecte overhang omdat het dan niet op de stoelleuningen "hangt".  Het zeil zal er dan op de kopse kanten wel wat langer overheen hangen maar dat kun je evt. zelf bijknippen.

Is je tafel 80cm breed maar iets korter dan 180 cm? Dan is dit ook een perfecte maat hoor: evt. knip je er aan de korte zijde een stukje af.

Heb je een tafel die 100 cm breed is dan zijn deze Mexicaanse tafelzeilen te smal voor jouw tafel. Althans, dan hangt het er aan de lange zijden maar 10 cm overheen en dat kán wel maar is vrij krap. Spring in dat geval naar de categorie Eco zeilen van 2m die breder zijn: 135 cm of naar onze collectie 2m kleden gecoat tafellinnen van 140cm breed en zelfs 160cm breed!

Hoe bereken ik de maat van mijn tafelzeil?

Veel mensen vergeten bij het bestellen van een kleed de overhang erbij op te tellen en bestellen dus een veel te klein kleed.  

Als je een overhang van 20 cm mooi vindt tel dan aan beide zijden 20cm bij de maat van je tafelblad op: je hebt dan dus 40 cm meer nodig.  Je zou een A4-tje met de langste zijde naast je tafelblad kunnen houden om te kijken welke overhang je mooi vindt. (de breedte van een A4-tje is net een paar centimeter meer dan die 20cm).  

  • Overhang 20cm: Tel 40cm bij de lengte en breedte van je tafelblad op voor de juiste maat tafelzeil
  • Overhang 15cm: Tel 30cm bij de lengte en breedte van je tafelblad op voor de juiste maat tafelzeil
  • Overhang 10cm: Tel 20cm bij de lengte en breedte van je tafelblad op voor de juiste maat tafelzeil
  • Wil je geen overhang? Koop of knip dan exact de maat tafelzeil als de maat van je tafelblad

Leuk en praktisch tafelzeil voor keukentafel of tuintafel

De Mexicaanse tafelzeilen van MixMamas zijn niet alleen geschikt voor buiten als tuinkleed maar ook ideaal als tafelkleed voor de keukentafel of als de kinderen gaan verven.  Hoe kleiner het tafelzeiltje met des te meer gemak gooi je het over je tafel heen. 

Koop soms expres een te klein tafelzeiltje als je bijvoorbeeld geen zin hebt om alles van tafel te halen.  Ikzelf laat bijv. graag mijn vaas bloemen en fruitschaal staan en dek liever slechts een deel van mijn tafel met tafelzeil af.

Mexicaans tafelzeil inkopen als bedrijf | B2B

MixMamas is importeur en groothandel in tafelzeil sinds 2001 dus ben je winkelier en wil je ons tafelzeil verkopen of ben je eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid, organiseer je festivals of events of richt je bedrijven in en wil je veel tafels of van tafelzeil voorzien? Mail ons dan zodat we je een passende aanbieding kunnen doen.

Indien je regelmatig grote aantallen tafelzeil bestelt kunnen we ook een groothandelsaccount voor je aanmaken. Dan krijg je online altijd de speciale prijs die voor jou is vastgelegd en kun je zelfs ’s nachts je tafelzeil bestellen. Lekker makkelijk online tafelzeil kopen.