• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hippe tassen gemaakt van theezakken

Theezakken waar de thee in bulk in wordt vervoerd maken bij Used2b een overtuigende comeback als hedendaagse hippe tassen. Wie verzint zoiets???? Neem een kijkje in deze categorie stoere upcycle tassen gemaakt van theezakken.
Kleur
Dessin

Hippe tassen gemaakt van theezakken

Afval, bestaat dat? Wat voor de een een afgedankte zak is, bleek voor Edith de Roy, de oprichtster van Used2b een bron van inspiratie! In India zag ze zakken waar thee in bulk in werd vervoerd.  Ze waren van een heel apart materiaal gemaakt: het lijkt op papier maar het is in werkelijkheid heel mat afgewerkt waterdicht polypropylene.  

Trashures

Ze was verbaasd en zag er meteen een unieke tas in. Trashures! Edith vond een Fair Trade Atelier die kunst van het omvormen van afgedankte materialen duurzame hippe tassen verstond. Afval bestaat niet volgens Edith de Roy. “Het zichtbare verleden van de gebruikte materialen geeft onze tassen juist de typische Used2b uitstraling, authenticiteit en karakter!" 

Tweede leven voor Bulk Thee zakken

Sommige dingen zijn te mooi om weg te gooien.  En grijpen de kans op een tweede leven vol overtuiging aan. Theezakken maken bij Used2b een overtuigende comeback als hedendaagse hippe tassen.  Door hun neutrale kleur passen de tassen gemaakt van theezakken eigenlijk bij iedere outfit. 

Ben je op zoek naar een leuke tas?  Een bijzondere tas?  Een tas met een verhaal, een tas die niemand anders heeft?  Maar die daarnaast ook heel praktisch is?

 

Kijk rustig rond in deze categorie trendy theezak- tassen van Used2b en zie tot wat voor mooi en strak resultaat hergebruik kan leiden.