• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mexicaans Tafelzeil 120 x 200 cm

Mexicaans Tafelzeil 120 x 200 cm in hippe printjes en vele kleuren koop je gemakkelijk en snel online bij MixMamas.
Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte
Diameter, Doorsnede

Mexicaans Tafelzeil 120 x 200 cm

Ben je op zoek naar een hip tafelzeil voor een tafel van ongeveer 80 cm bij 160 cm dan moet je zeer zeker even rondkijken in deze categorie tafelzeilen van 120cm breed en 2m lang met hippe printjes uit Mexico.

  • Afmeting: 1.20 x 2m voor ronde tafels van ongeveer 80 cm x 160cm
  • Dikte: 0,29m
  • Materiaal: bedrukte PVC met aan onderzijde dun laagje katoen/polyester textiel.
  • Machinewasbaar: Nee: afnemen met een vochtige doek
  • 100% waterproof

Is deze maat tafelzeil geschikt voor mijn tafel?

Deze tafelzeilen 2m zijn ideaal voor tafels van ongeveer 80cm bij 160cm.  Is je tafel 90cm bij 160cm?Kijk dan met een papiertje of een overhang van 15cm aan de lange zijden voor jou genoeg is.  Veel mensen vinden dat een perfecte overhang omdat het dan niet op de stoelleuningen "hangt".  Het zeil zal er dan op de kopse kanten wel wat langer overheen hangen maar dat kun je evt. zelf bijknippen.

Is je tafel 80cm breed maar 120 t/m 150cm lang? Dan is dit ook een perfecte maat hoor: evt. knip je er aan de korte zijde een stukje af.

Heb je een tafel die 100cm breed is dan zijn deze Mexicaanse tafelzeilen te smal voor jouw tafel. Althans, dan hangt het er aan de lange zijden maar 10cm overheen en dat kan wel maar is vrij krap.  Spring in dat geval naar de categorie Eco zeilen van 2m die breder zijn: 135cm of naar onze collectie 2m kleden gecoat tafellinnen van 140cm breed en zelfs 160cm breed!

Hoe bereken ik de maat van mijn tafelzeil?

Veel mensen vergeten bij het bestellen van een kleed de overhang erbij op te tellen en bestellen dus een veel te klein kleed.  

Als je een overhang van 20cm mooi vindt tel dan aan beide zijden 20cm bij de maat van je tafelblad op: je hebt dan dus 40cm meer nodig.  Je zou een A4-tje met de langste zijde naast je tafelblad kunnen houden om te kijken welke overhang je mooi vindt. (de breedte van een A4-tje is net een paar centimeter meer dan die 20cm).  

  • Overhang 20cm: Tel 40cm bij de lengte en breedte van je tafelblad op voor de juiste maat tafelzeil
  • Overhang 15cm: Tel 30cm bij de lengte en breedte van je tafelblad op voor de juiste maat tafelzeil
  • Overhang 10cm: Tel 20cm bij de lengte en breedte van je tafelblad op voor de juiste maat tafelzeil
  • Wil je geen overhang? Koop of knip dan exact de maat tafelzeil als de maat van je tafelblad

Decoratief tafelzeil voor keukentafel of tuintafel

De Mexicaanse tafelzeilen van MixMamas zijn niet alleen geschikt voor buiten als tuinkleed maar ook ideaal als tafelkleed voor de keukentafel of als de kinderen gaan verven.Mexicaans tafelzeil inkopen als bedrijf | B2B

MixMamas is importeur en groothandel in tafelzeil sinds 2001 dus ben je winkelier en wil je ons tafelzeil verkopen of ben je eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid, organiseer je festivals of events of richt je bedrijven in en wil je veel tafels of van tafelzeil voorzien? Mail ons dan zodat we je een passende aanbieding kunnen doen.

Indien je regelmatig grote aantallen tafelzeil bestelt kunnen we ook een groothandelsaccount voor je aanmaken. Dan krijg je online altijd de speciale prijs die voor jou is vastgelegd en kun je zelfs ’s nachts je tafelzeil bestellen. Lekker makkelijk online tafelzeil kopen.