• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Servetjes, Dispensers, sieraden

Kleur
Dessin

Servetjes, Dispensers, sieraden

Mediterrane servethouders Seafood, de originele Italiaanse dispenser servetten en Braziliaanse heiligen sieraden: MixMamas importeert ze direct van de fabrikant.

Ben je op zoek naar een vrolijk cadeautje denk dan eens aan een Seafood servethouder: die kan iedereen wel gebruiken.

Geef eens geluk cadeau

Een beetje geluk kan iedereen gebruiken.  Wil jij een dierbare laten merken dat je aan haar/hem denkt?  Geef een Braziliaanse geluksarmband cadeau: met steun van bovenaf in de vorm van heiligen of Hindu goden.  Elastisch dus passen altijd.

Mannenarmbanden, mannen sieraden

De houten heiligen armbandjes zijn een mega trend onder mannen.  Sinds Justin Bieber ermee gespot is zijn ze niet aan te slepen.  Dus wil jij je man verrassen met een leuk cadeautje?  Geef dan een houten armband met heiligen afbeeldingen cadeau.

Cadeau voor liefhebbers van tapas, gambas en kreeft

Heb jij vrienden die van het Bourgondische leven, de Mediterrane sfeer en seafood houden?  Geef hen een mooie mat zwarte servethouder met seafood afbeelding erop cadeau.  Uniek ontwerp van MixMamas, overal zijn de dispensers glimmend maar die van ons is met een hippe matte lak afgewerkt.

Cadeau voor vrienden in het buitenland

Onze tweetalige servethouder Seafood, is een handig cadeau voor vrienden in het buitenland.  De napkin dispenser heeft op de ene kant de tekst crevette, shrimp en op de andere zijde homard, lobster.