• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tafellopers afwasbaar

Tafellopers. Een tafelloper bedekt alleen het midden van de tafel waardoor jouw mooie tafel voor een gedeelte zichtbaar blijft. Je kunt je bloemenvaas en fruitschaal dus gewoon laten staan als je gaat dekken.
Kleur
Dessin
Vorm
Lengte
Diameter, Doorsnede

Tafellopers afwasbaar

Tafellopers moet je gewoon altijd in huis hebben: ze nemen heel weinig plek in in je kast en komen altijd te pas als je even snel je tafel wilt beschermen.  Zo kun je al je dingen op tafel laten staan / liggen en toch gezellig dineren.

MixMamas verkoopt tafellopers in hetzelfde dessin als sommige van haar tafelkleden. Allemaal rustige smaakvolle dessins die in ieder huishouden en op iedere tafel leuk staan.

De tafellopers van MixMamas zijn van stof die voorzien is van een dubbele acrylcoating waardoor ze afneembaar zijn. Je hoeft deze tafellopers dus niet te wassen! (Maar het mag ook op 30 graden worden gewassen.)

Heb je net een nieuwe tafel gekocht en wil je deze beschermen maar er tegelijkertijd van genieten? Zorg dat je wat tafellopers in huis hebt waar je mee kunt variëren.  Je blijft dan genieten van je tafelblad maar beschermt je tafel wél. En het is ook leuk voor de afwisseling. Een kale tafel overdag en 's avonds tijdens het eten een tafelloper erover.

  • Afmeting: 140 x 45 cm
  • Materiaal: Yarn Dyed, Toile Cirée, Tissu enduite, Coated fabric, Wachstuch, Oilcloth
  • Coating: Dubbele Acryl Coating
  • Machinewasbaar: op 30 graden ( mogelijke krimp tot 4%)
  • Vlekwerende tafelloper

Het voordeel van een tafelloper

Wil je genieten van je mooie eettafel maar deze tóch beschermen tijdens het eten? Dan is een tafelloper ideaal. Je hoeft ook niet je hele tafel leeg te halen en kunt de fruitschaal etc gewoon laten staan. Je hoeft het kleed niet te wassen want een vlekje veeg je eenvoudig weg met een natte doek. 

Tafellopers moet je gewoon altijd in huis hebben. Ze nemen nauwelijks ruimte in beslag in je kast dus je kunt er gemakkelijk mee variëren en het handige is dat dekken zo snel gaat. 

Een gemiddeld huishouden heeft veel spulletjes op tafel staan en liggen. Een zware bloemvaas of fruitschaal wil je misschien niet iedere keer weg hoeven halen als je gaat eten. Maar tegelijkertijd wil je wel je tafel beschermen of misschien je tafel wat feestelijker aankleden voor de maaltijd.

Afwasbare tafellopers van stof

Hou jij van gemak en heb je een goede smaak? Dan zijn de tafellopers van MixMamas -gemaakt van uitstekende kwaliteit tafellinnen voorzien van een dubbele acrylcoating- een uitkomst voor jou.

Je beschermt je tafel en de tafelloper zelf maak je schoon met een vochtig doekje.

Weet je dat we zelfs Jacquard geweven tafellopers voorzien van een coating verkopen?

Prachtige tafelloper morgen in huis?

Bij MixMamas in de webshop kun je eenvoudig online een leuke tafelloper bestellen. Wij verzenden deze gratis.

Bestel vandaag nog je tafelloper van mixmamas en je hebt deze doorgaans morgen al in huis!