• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rond tafelzeil 120 en 135cm

Rond Tafelzeil Online kopen bij MixMamas.nl | De Tafelzeil importeur met groot assortiment rond tafelzeil ! ***Gratis Verzending ***Supersnelle Levering
Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte
Diameter, Doorsnede

Rond tafelzeil 120 en 135cm

Rond tafelzeil verkopen wij in de maten 120 cm en 135 cm breed en is dus geschikt voor ronde tafels met een diameter van ongeveer 80 cm-100 cm  

  • Heb je een ronde tafel van 80cm dan zijn onze ronde Mexicaanse tafelzeilen 120cm voor jou perfect: je hebt dan aan alle kanten een overhang van 20cm
  • Heb je een ronde tafel 100cm? Kies dan voor onze ronde Eco zeilen van 135cm: de tafelzeilen van 120cm zijn te klein voor jouw tafel.
  • Materiaal: bedrukte PVC met aan onderzijde dun laagje katoen/polyester textiel.
  • Machinewasbaar: Nee: afnemen met een vochtige doek

Rond tafelzeil voor een tafel van ongeveer 80cm

Veel mensen vergeten bij het bestellen van een rond kleed de overhang erbij op te tellen en bestellen dus een veel te klein kleed.  De Mexicaanse ronde tafelzeilen van 120cm zijn perfect voor een tafelblad van ongeveer 80cm.  Als je een tafel hebt van 90 cm hangt het tafelzeil er aan alle kanten 5cm korter overheen, nl 15cm.  Veel mensen vinden dit juist een mooiere overhang dan 20cm, dat is heel persoonlijk. 

Het beste kun je een A4-tje met de langste zijde naast je tafelblad houden om te kijken welke overhang je mooi vindt. (de breedte van een A4-tje is net een paar centimeter meer dan die 20cm).  Als een overhang van 15cm voor jou genoeg is, kun je ook met een tafel van 90cm uit de weg met een tafelzeil van 120cm.

Rond tafelzeil voor een tafel van ongeveer 95-100cm

De ronde Eco tafelzeil collectie van MixMamas is perfect voor ronde tafels met een doorsnede van ongeveer 95-100cm.  Het tafelzeil hangt er dan aan alle kanten ongeveer 20cm overheen.

Je kunt de rond Eco tafelzeilen van MixMamas gebruiken voor een tafel van maximaal 105cm

Ronde tafelzeilen voor keukentafel of tuintafel

De ronde tafelzeilen van MixMamas zijn niet alleen geschikt voor buiten als tuinkleed maar ook ideaal als tafelkleed voor de keukentafel of als de kinderen gaan verven.


Rond Mexicaans tafelzeil inkopen als bedrijf | B2B

MixMamas is importeur en groothandel in tafelzeil sinds 2001 dus ben je winkelier en wil je ons tafelzeil verkopen of ben je eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid, organiseer je festivals of events of richt je bedrijven in en wil je veel tafels of van tafelzeil voorzien? Mail ons dan zodat we je een passende aanbieding kunnen doen.

Indien je regelmatig grote aantallen tafelzeil bestelt kunnen we ook een groothandelsaccount voor je aanmaken. Dan krijg je online altijd de speciale prijs die voor jou is vastgelegd en kun je zelfs ’s nachts je tafelzeil bestellen. Lekker makkelijk online tafelzeil kopen.

Rond tafelzeil online kopen doe je vertrouwd en snel bij MixMamas want als je bij MixMamas op werkdagen vóór 22.30 u een rond tafelzeil bestelt, heb je het de volgende werkdag al in huis!