• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tafelzeil online kopen

Koop je tafelzeil online bij MixMamas. Als Groothandel verkopen wij ook tafelzeil online aan particulieren. Mexicaans tafelzeil, Eco tafelzeil, Doorzichtig Tafelzeil, Krijtzeil, Kantzeil, en Gecoat Tafellinnen.

Tafelzeil is hip en makkelijk afneembaar.  Valt er een glas om?  Een doekje erover en het is schoon. En ook je tafel wordt niet nat want het zeil is waterafstotend. De plastic tafelkleden van MixMamas zijn makkelijk op maat te knippen.  

Tafelzeil is iets dat je in huis moét hebben

Een plastic tafelkleed is gewoon voor iedereen handig om in huis te hebben.  Tegenwoordig zijn plastic tafelkleden niet alleen erg mooi en in vele smaken en kleuren verkrijgbaar,  maar ze zijn ook zo heerlijk praktisch.

Wie heeft er tegenwoordig nog zin en tijd om bij gewone gelegenheden een tafellaken te wassen en te strijken?  Dat je iedere keer als iemand knoeit, weer aan de bak moet?  Met een plastic tafelkleed van tafelzeil is knoeien geen punt meer: met een vochtig doekje veeg je het zó weer schoon.

In een huishouden met kleine kinderen is een plastic tafelkleed van tafelzeil of gecoat tafellinnen een must have

Je hoeft een plastic tafelkleed natuurlijk niet de hele dag op tafel te laten liggen als je daar niet van houdt of als je zo dol bent op je ruige houten tafel.

Vouw je plastic tafelkleed op en bescherm er gauw je mooie houten tafel mee voordat de kinderen plaatsnemen.

Zo kunnen je kinderen lekker ongestoord tekenen, bakken, verven en knoeien op uw tafel, zonder dat je tafel er blijvend letsel aan over houdt. 

Wist je dat wij ook online transparant plastic tafelkleed verkopen?  Dat is helemáal geschikt voor mensen die gehecht zijn aan hun tafel en deze niet willen verstoppen onder een tafelkleed.

Wij verkopen voordelig Mexicaans tafelzeil in vele maten en kleuren.

Mexicaans tafelzeil verkopen wij voordelig op rol.  Het Mexicaanse tafelzeil op rol is 1.20 m breed en 11 meter lang.  Maar wij verkopen het ook rond, vierkant, 2m en 3m.

Het Mexicaanse tafelzeil dat wij verkopen is geschikt voor tafels van maximaal 80-100cm breed.  Het Mexicaanse tafelzeil werd voor het eerst in Nederland geïntroduceerd door Kitsch Kitchen, die ermee op de Noordermarkt ging staan en merkte dat het direct een groot succes werd.  Dat is de reden dat het Mexicaanse tafelzeil met zijn vrolijke printjes in de volksmond Kitsch Kitchen tafelzeil is gaan heten.

Bij MixMamas koop je hip tafelzeil voordelig op rol gewoon online !

Geef je een buurtfeest, een borrel of vier je een bruiloft in de tuin: als je het tafelzeil op rol koopt, ben je veel goedkoper uit. Bij ons is tafelzeil op rol áltijd in de sale. 

Krijtzeil: Super leuk schoolbord tafelzeil voor kinderen maar ook voor creatief gebruik

Bij MixMamas kun je voordelig krijtzeil kopen: dat is schoolbord tafelzeil waarop kinderen naar hartelust kunnen krijten. 
En als je zelf creatief wilt zijn hoef je niet bang te zijn dat je je vergist: op krijtzeil veeg je alles net zo makkelijk weer uit. Krijtzeil wordt ook wel schoolbord tafelzeil of chalk cloth genoemd. Het is tegenwoordig helemaal hot omdat handwriting een rage is.

Doorzichtig tafelzeil

Transparant tafelzeil is een ideale oplossing indien je je tafel wilt beschermen maar je mooie tafelblad wilt kunnen blijven zien. Met doorzichtig tafelzeil kun je je tafel te beschermen en tóch van je mooie tafel te genieten.

Tafelkleed voor tuintafel

Zoek je een winkel waar je online een tafelkleed voor je tuintafel kunt kopen dan ben je bij MixMamas.nl op de juiste plek want wij hebben een groot assortiment hippe tafelkleden voor buiten maar natuurlijk ook voor binnen.

Extra brede kant-en-klare tafelkleden

Voor de meeste tafels volstaat een gecoat tafelkleed van 120 cm of 140 cm breed. Het is mooi als je aan alle kanten een overhang hebt van ongeveer 20cm.  Dus voor een tafel van 80 cm breed is een tafelzeil van 120 cm perfect en voor een tafel van 1m breed kun je beter een tafelzeil van 140 cm breed kopen.  Sommige mensen hebben echter een tafel die nog breder is.  Geen nood, wij verkopen extra breed gecoat tafellinnen van 160 cm en zelfs 180 cm breed!

Kant en klare tafelkleden met een coating

Hou je eigenlijk niet van plastic maar wil je ook niet iedere dag je tafelkleed wassen en strijken dan zijn de gecoate tafelkleden van MixMamas misschien dé oplossing voor jou:  Katoenen kant en klaar afgewerkte tafelkleden met een 3-voudige Teflon coating waardoor ze 100% waterafstotend zijn.  Zelfs koffievlekken veeg je weg met een doekje.  Het mooie is dat deze kleden het echte stofgevoel behouden.

Vinyl tafelkleed rond kopen?

De ronde tafelkleedjes van MixMamas zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.  Voor kleine ronde tafeltjes met een blad van ongeveer 80cm verkopen we handig en vrolijk rond Mexicaans tafelzeil met een doorsnede van 120cm. Het tafelzeil hangt er dan aan alle kanten 20cm overheen.

Voor ronde tafels met een doorsnede van ongeveer een meter verkopen we rond Eco Tafelzeil met een diameter van iets minder dan 140cm (bij het rondsnijden van deze tafelzeilen gaan een paar centimeter verloren)

Wij verkopen ook rond kantzeil. Is je tafel breder dan 80cm dan zijn onze Mexicaanse tafelzeilen misschien wat klein, want het is mooi om aan alle zijden een overhang van ongeveer 20cm te hebben. Kijk dan bij onze collectie gecoat tafellinen Dit afwasbare katoen verkopen wij voordelig op rol maar wij verkopen ook mooie kant-en-klare (omgezoomde) coated tafelkleden van 140cm breed en extra breed 160cm en 180cm.

Tafelzeil zonder schadelijke stoffen, ftlalaten-vrij

Je hebt vast wel eens gehoord van ftalaten, de zogenaamde weekmakers die gebruikt worden bij de productie van tafelzeil.  Wil je dat niet?  Kijk dan bij onze collectie Europees geproduceerde Oeko-tex tafelzeilen van 140cm breed. Deze Eco tafelzeilen verkopen wij op rol, rond, 2m en 2,5m en 3m. Goed voor de mensen die op zoek zijn naar een veilig afneembaar tafelkleed.

MixMamas verkoopt vierkant Mexicaans tafelzeil en 2 meter lang en 3 meter lang

De vierkante tafelkleedjes van MixMamas zijn gesneden van handig en vrolijk Mexicaans tafelzeil en zijn geschikt voor vierkante tafels met een doorsnede van ongeveer 80cm zodat het tafelzeil er aan alle kanten 20cm overheen hangt.   Wij verkopen ook vierkant kantzeil en vierkant krijtzeil.

De meeste mensen kiezen voor een tafelkleed van MixMamas van 3 meter lang. De eettafels worden steeds langer en het is leuk om een restje te hebben om iets creatiefs mee te doen of om even snel als een onderlegger op tafel te leggen als de kinderen gaan verven.

Hoe krijg ik de vouwen uit mijn tafelzeil?

Als het tafelzeil opgevouwen heeft gelegen blijf je de vouwen zien als je het tafelzeil op tafel legt.  Maar meestal gaan de vouwen weg door het kleed een tijd op tafel te laten liggen; liefst met een beetje zon of andere warmte. (Maar bij te lang blootstellen aan zonlicht verbleekt/verschiet het zeil)

Aangezien het kleed van plastic is kun je er geen strijkbout op zetten maar je kunt wel als je heel handig en voorzichtig bent, een vochtige theedoek eroverheen leggen en kijken of je, door op een zachte stoomstand over (achterzijde van) de vouw te strijken, de vouw eruit krijgt. Het beste leg je het meteen daarna eventjes in de zon.

Wat ook wil helpen is het ouderwets op een stoffenrol oprollen. Als de zon op zich laat wachten kun je de vouwen verwarmen met een föhn en daarna een boek of dikke plank op de vouw leggen.

MixMamas verkoopt ook voordelig tafelzeil op rol. Op een rol zit 11m, misschien wat meer dan je nodig hebt maar wel kreukvrij!

Waarvan is Mexicaans tafelzeil gemaakt?

MixMamas koopt haar Mexicaanse tafelzeil in bij de meest milieu-vriendelijke fabrikant van Mexico. Het tafelzeil bestaat voor 89,61% uit PVC, 6,76%Polyester, en 3,63% katoen. 

Het krijtzeil van MixMamas bestaat voor 92,31% uit PVC, 4,96%Polyester en 2,73% katoen.

Tafelzeil online kopen

Tafelzeil koop je dus online veilig en snel bij mixmamas.nl