• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rond Tafelzeil Eco Ø 140 cm

Hip Rond Tafelzeil Eco op maat gesneden voor tafels met een doorsnede van ongeveer 100 cm. **Waterdicht **Ftalaten-vrij **Gratis Verzending **Supersnelle Levering
Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte
Diameter, Doorsnede

Rond Tafelzeil Eco Ø 140 cm

Onze collectie hippe ronde Eco tafelzeilen is geheel milieuvriendelijk.  Als je een kleed voor een tafel van ongeveer 100 cm nodig hebt kun je bij MixMamas kiezen uit vrolijk gestipte of geruite ronde Eco tafelzeilen van Ø 140 cm doorsnede.  Kies je liever een rond gecoat tafelkleed Ø 140 cm dat compleet is afgewerkt?  Kijk dan in onze categorie gecoat tafellinnen rond.  

Rond Tafelzeil Eco Ø 140 cm doorsnede

Bij het snijden  van de ronde Ø 140 cm brede Eco zeilen, gaat een paar centimeter verloren daarom staat er soms Ø 135 cm en dan weer Ø 140 cm. Het zijn zeilen van 140 cm die we rond hebben laten snijden en daardoor wat kleiner zijn geworden. 

• Model: rond
• Afmeting: Ø 135 cm doorsnede
• Geschikt voor een rond tafelblad van ongeveer 1 m
• Vrij van schadelijke stoffen die een gezondheidsrisico kunnen vormen.
• Ftalaten-vrij Europees tafelzeil met Eco label OEKO-TEX® Standard 100
• Waterproof materiaal dus makkelijk af te nemen en schoon te houden.

Breed tafelzeil voor ronde tafels van 100 cm doorsnede

Onze frisse ronde Eco tafelzeilen hebben een doorsnede van ongeveer 135cm en zijn geschikt voor ronde tafels van 1m doorsnede.  Dan hangt het er aan alle kanten ongeveer 20cm overheen.  Als je een idee wilt krijgen hoeveel dat is hou dan de korte zijde van een A4-tje naast je tafel: het zeil zal een paar centimeter minder dan dat over je tafelblad heen hangen.  

Ronde tafelzeilen zonder ftalaten

Onze ronde eco tafelzeilen zijn vrij van ftalaten en zijn ideaal om je tafel te beschermen en tegelijkertijd wat kleur in huis of tuin aan te brengen. Het materiaal is waterdicht en dus gemakkelijk af te nemen en schoon te houden.

Organiseer je een buurtfeest, een straatfeest of ander buitenfeest koop dan met korting een hele rol!

Organiseer je een feest, festival of event of richt je bedrijven in en wil je veel tafels van tafelzeil voorzien? Dan is het voordelig om bij Mixmamas op rol te bestellen. Bij MixMamas zijn rollen tafelzeil áltijd in de aanbieding en in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar.

Ronde tafelzeilen inkopen als bedrijf | winkel | B2B

MixMamas is importeur en groothandel in tafelzeil sinds 2001 dus ben je winkelier en wil je onze tafelzeilen gaan verkopen, ben je eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid,  Wil je grote aantallen tafelzeil of  gecoat tafellinnen bestellen? Mail ons dan zodat we je een passende aanbieding kunnen doen. Indien je regelmatig grote aantallen tafelzeil bestelt kunnen we ook een groothandelsaccount voor je aanmaken. Dan krijg je online altijd de speciale prijs die voor jou is vastgelegd en kun je zelfs ’s nachts je tafelzeil bestellen. Lekker makkelijk online rond tafelzeil Ø 140 cm kopen.