• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tafelkleed rond afwasbaar met een diameter van 140 cm en 160 cm en 180 cm

Rond Tafelkleed met een geplastificeerde afwasbare Coating voor ronde tafels tot 160 cm ****Gratis Verzending! Levering uit voorraad.
Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte
Diameter, Doorsnede

Tafelkleed rond afwasbaar met een diameter van 140 cm en 160 cm en 180 cm

De mooie ronde tafelkleden van MixMamas zijn afgewerkt met een afwasbare Acryl Coating, zodat jij je ronde tafel beschermt tegen knoei ongelukjes.

Tafelkleed voor ronde tafel

Het is vaak niet gemakkelijk een leuk tafelkleed te vinden voor je ronde tafel. Daarom hebben wij ons best gedaan een leuk collectie samen te stellen. Een rond tafelkleed om je mooie tafel te beschermen vind je bij MixMamas in vele diameters. Ook voor mensen die op zoek zijn naar een groot rond tafelkleed. Prachtige kwaliteit afwasbare stoffen tafelkleden met een mooie matte acrylcoating zodat de tafelkleden waterdicht en vlekwerend zijn. 

Elk tafelkleed in deze categorie is kant-en-klaar afgewerkt met een nette biaisband in een passende kleur. Dus rafelen zullen ze niet! Hou bij het bestellen van je ronde tafelkleed rekening met de door jou gewenste overhang: deze moet je dubbel bij de maat van je tafel optellen. Dat voorkomt teleurstellingen.

MixMamas verkoopt ronde tafelkleden in de diameters 140, 150, 160, 170 en 180 dus voor kleine tafels tot extra grote ronde tafels kun je hier het perfecte ronde tafelkleed vinden. Z

Welke maat Tafellaken Rond moet ik kopen?

Bij MixMamas kun je extra breed tafelkleed ronde tafel vertrouwd online kopen, zelfs voor een tafel van 150 cm doorsnede. Tafelkleed 180 Rond is de grootste maat rond tafelkleed die wij verkopen.

  • Rond Tafelkleed 140 cm: voor tafel van 100 cm (overhang 20 cm)
  • Rond Tafelkleed 160 cm: voor tafel van 120 cm  (overhang 20 cm)
  • Rond Tafelkleed 180 cm: voor tafel van 140 cm (overhang 20 cm)
  • Rond Tafelkleed 140 cm: voor tafel van 110 cm (overhang 15 cm)
  • Rond Tafelkleed 160 cm: voor tafel van 130 cm  (overhang 15 cm)
  • Rond Tafelkleed 180 cm: voor tafel van 150 cm (overhang 15 cm)

Tafelkleed Rond voor Tafels van 100 tot 150 cm

Onze ronde afwasbare tafelkleden zijn afgezet met een bies in dezelfde kleur. Dit geplastificeerd afwasbare katoen is 2-voudig behandeld met een acryl coating waardoor het 100% gegarandeerd vlek-werend is. Maar het mag ook op 30 graden worden gewassen.

  • Afmetingen: 140 cm,  160 cm,  180 cm 
  • Samenstelling: 50% katoen en 50% polyester
  • Coating: Acryl (2 lagen)
  • Machinewasbaar: op 30 graden (mogelijke krimp tot 4%)

Tafelkleed Ronde Tafel dat je niet zelf hoeft te naaien.

Hoe maak je een rond tafelkleed?  Op internet zie je veel handleidingen die je uitleggen hoe je een rond tafelkleed maakt.  Nou neem van mij aan: dat is veel werk. En mooi rond knippen met een diameter van meer dan 140 cm is ook niet eenvoudig.  Ook is het altijd een heel gedoe om biaisband te vinden dat mooi past bij de kleur van je tafelkleed.

De tafellakens met een coating van MixMamas zijn gelukkig kant-en-klaar netjes afgewerkt met een bies in dezelfde kleur. Hoe fijn is het als een tafelkleed al klaar is voor gebruik als je het koopt! Geen gedoe met zomen of biezen: het scheelt niet alleen tijd en gedoe maar ook geld want een bies is best duur en wist je dat je voor een rond tafelkleed van 180 cm meer dan vijf-en-een-halve meter biaisband nodig hebt?! 

Tafelkleed Rond voor Buiten

Rond tafelkleed met een dubbele Acryl Coating is ideaal voor buiten! Leuke ronde tafellakens voor op je ronde tuintafel. Ronde tafelkleden van MixMamas zijn door hun coating makkelijk afneembaar en en goed schoon te houden dus een ongelukje is geen probleem. Deze tafelkleden hebben een natuurlijke uitstraling en zijn echt leuk als buiten tafelkleed. 

Tafelkleed Rond kopen? Morgen in huis Kant-en-Klaar!

Rond Tafelkleed met een coating kun je bij MixMamas tot 's avonds laat online bestellen en de volgende dag heb je het meestal al in huis en dan is het al helemaal afgewerkt met een bijkleurende bies!  Dus je hoeft niets meer te doen dan nu online je tafelkleed te bestellen. 

In de webshop van MixMamas is een tafelkleed bestellen wel héél erg eenvoudig want je kunt filteren op maat en op vorm én op kleur!  Je betaalt bij ons geen verzendkosten voor Nederland maar je betaalt ook geen verzendkosten voor België of Duitsland! 

Rond Tafelkleed grote maten

Groot rond tafelkleed nodig?  Is 180 cm groot genoeg? MixMamas heeft een groot assortiment ronde tafelkleden die wij aanbieden in verschillende mooie dessins en afmetingen.  Je kunt in de webshop van MixMamas makkelijk filteren op maat en op kleur en op vorm.  Dat maakt het zoeken wel zo handig! Voor een groot rond tafelkleed met coating ga je in de categorie rond tafelkleed met afwasbare coating naar de maat 180 cm.

Shop Tafelkleed 150 Rond

Shop Tafelkleed 160 Rond

Shop Tafelkleed 170 Rond

Shop Tafelkleed 180 Rond

Afwasbaar Rond Tafelkleed met Natuurlijke Uitstraling

Veel mensen verwarren gecoat tafellinnen met plastic tafelzeil maar gecoat tafellinnen heeft een veel natuurlijker uitstraling omdat de stofstructuur, het echte stofgevoel, grotendeels behouden blijft bij een Acryl coating. 

Rond Tafelkleed Zakelijk inkopen B2b

Wil je meerdere gecoate tafelkleden bestellen? Mail ons dan zodat we je een passende aanbieding kunnen doen.

MixMamas is importeur en groothandel in geplastificeerde tafelkleden sinds 2001 dus ben je eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid, organiseer je festivals of events of richt je bedrijven in en wil je veel tafels van tafelkleden voorzien? Dan is het voordelig om bij Mixmamas B2B te bestellen. 

Indien je regelmatig grote aantallen gecoate tafelkleden bestelt kunnen we ook een groothandelsaccount voor je aanmaken. Dan krijg je online altijd de speciale prijs die voor jou is vastgelegd.

Rond Tafelkleed voor Wederverkoop in je winkel? B2B

Lijkt het je leuk om je collectie aan te vullen met de mooie ronde tafelkleden van MixMamas?

Winkeliers die regelmatig gecoate tafelkleden bij MixMamas willen inkopen kunnen een verzoek indienen om in aanmerking te komen voor een groothandelsaccount. Dan krijg je online altijd de speciale prijs die voor jou is vastgelegd en kun je zelfs ’s nachts je tafelkleden bestellen. Lekker makkelijk online rond tafelkleed inkopen. Wij importeren nl. rechtstreeks van de fabriek, al vanaf 2001.  Via de B2B knop kun je een aanvraag indienen voor een groothandelsaccount.

Een rond tafelkleed met een afwasbare waterdichte coating koop je vertrouwd en snel bij MixMamas.  Als je bij MixMamas op werkdagen vóór 22.30 u een tafelkleed voor je ronde tafel koopt, heb je het de volgende werkdag al in huis!