• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rond Tafelzeil Ø 120 cm

Tafelzeil Rond Ø 120 cm Online Kopen? | MixMamas Specialist in Tafelzeil.
Hippe ronde Tafelzeilen Ø 120 cm voor een Ronde Tafel van 80 cm koop je eenvoudig Online bij MixMamas ***Gratis Verzending ***Supersnelle levering ***
Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte
Diameter, Doorsnede

Rond Tafelzeil Ø 120 cm

Ben je op zoek naar een hip rond tafelzeil voor een ronde tafel van ongeveer 80cm dan moet je zeer zeker even rondkijken in deze categorie ronde tafelzeilen met hippe printjes uit Mexico

Deze ronde tafelzeiltjes zijn geschikt voor kleine ronde tafels met een diameter van ongeveer 80cm.  Heb je een ronde tafel van 100cm doorsnede of groter dan zijn deze ronde tafelzeilen van 120cm te klein voor jouw tafel.  Spring in dat geval naar de categorie ronde Eco zeilen van 135cm of naar onze collectie ronde kleden gecoat tafellinnen van 140-160-180cm

  • Afmeting: 1.20 x 1.20m (rond) voor ronde tafels van ongeveer 80cm
  • Dikte: 0,29m
  • Materiaal: bedrukte PVC met aan onderzijde dun laagje katoen/polyester textiel.
  • Machinewasbaar: Nee: afnemen met een vochtige doek

Ronde tafelzeilen voor een tafel van ongeveer 80cm

Veel mensen vergeten bij het bestellen van een rond kleed de overhang erbij op te tellen en bestellen dus een veel te klein kleed.  

Als je een overhang van 20cm mooi vindt tel dan aan beide zijden 20cm bij de maat van je tafelblad op: je hebt dan dus 40cm meer nodig.  Je zou een A4-tje met de langste zijde naast je tafelblad kunnen houden om te kijken welke overhang je mooi vindt. (de breedte van een A4-tje is net een paar centimeter meer dan die 20cm).  Als een overhang van 15cm voor jou genoeg is, heb je 30cm meer nodig dan de doorsnede van je tafel en zou je de ronde  Mexicaanse tafelzeilen van MixMamas kunnen kopen als je een tafel hebt van 90cm.

  • Heb je een ronde tafel van 80cm dan zijn deze ronde Mexicaanse tafelzeilen van MixMamas voor jou perfect: je hebt dan aan alle kanten een overhang van 20cm
  • Is je ronde tafel 90cm? Kijk dan met een papiertje of een overhang van 15cm aan alle zijden voor jou genoeg is.  Veel mensen vinden dat een perfecte overhang omdat het dan niet op de stoelleuningen" hangt.
  • Heb je een ronde tafel 100cm?  Kijk dan bij onze ronde Eco zeilen van 140cm of bij onze collectie gecoat tafellinnen van 140cm want dan zijn de Mexicaanse ronde tafelzeilen van 120cm te klein voor jouw tafel.
  • Heb je een ronde tafel die kleiner is dan 80cm dan kun je alle kanten op met onze ronde tafelzeilen van 120cm want een langere overhang is over het algemeen niet erg en je kunt -als je een beetje een vaste hand van knippen hebt-, het zeil eenvoudig zelf bijknippen.

 

Ronde tafelzeilen voor keukentafel of tuintafel

De ronde tafelzeilen van MixMamas zijn niet alleen geschikt voor buiten als tuinkleed maar ook ideaal als tafelkleed voor de keukentafel of als de kinderen gaan verven.


Rond Mexicaans tafelzeil inkopen als bedrijf | B2B

MixMamas is importeur en groothandel in tafelzeil sinds 2001 dus ben je winkelier en wil je ons tafelzeil verkopen of ben je eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid, organiseer je festivals of events of richt je bedrijven in en wil je veel tafels of van tafelzeil voorzien? Mail ons dan zodat we je een passende aanbieding kunnen doen.

Indien je regelmatig grote aantallen tafelzeil bestelt kunnen we ook een groothandelsaccount voor je aanmaken. Dan krijg je online altijd de speciale prijs die voor jou is vastgelegd en kun je zelfs ’s nachts je tafelzeil bestellen. Lekker makkelijk online tafelzeil kopen.