• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bonfim lintjes: dé hype uit Brazilië!

Bonfim-lintjes komen uit de Braziliaanse stad Salvador de Bahia. Deze Bonfim lintjes staan voor een goede afloop! Knoop een Bonfim-lint om de pols van je dierbare met 3 knopen en laat deze tijdens iedere knoop een wens doen. Geef geluk cadeau!
Kleur
Dessin
Vorm
Sale
MixMamas Bonfim lint Rol 43m - Wijnrood
€22,00 €19,95
+
Sale
MixMamas Inpaklint Packed with Love
€22,50 €12,95
+
Sale
MixMamas Geboorte lint Roze It's a Girl
€19,50 €14,95
+
Sale
MixMamas Lint Best friends forever roze
€19,50 €16,95
+
Sale
MixMamas Inpaklint Packed with Love
€19,95 €12,95
+
€19,50 €12,50
+

Bonfim lintjes: dé hype uit Brazilië!

De gelukslintjes uit de Braziliaanse stad Salvador de Bahia, zijn online in 11 verschillende vrolijke kleuren verkrijgbaar. Je kunt de bonfim lintjes bij MixMamas voordelig op rol kopen of kant en klaar geknipt.  Deze Bonfim lintjes staan voor een goede afloop!  Op de lintjes staat "Lembrança do senhor do bonfim de bahia" en dit betekent: “ter herinnering aan de Heer van de goede afloop, de Verlosser van Bahia". 

Bonfim lintjes brengen geluk...

Laat iemand die heel belangrijk voor je is, zoals je BFF of je partner een Bonfim lintje met 3 knoopjes om je pols knopen. Bij ieder knoopje mag deze een wens doen. Na verloop van tijd valt het  Bonfim lintje vanzelf van je pols en je wensen zullen uitkomen….als dat geen geluk is...

Voordelig Bonfim lint op rol kopen

Bonfim lint op rol kopen is voordelig.  Er zit ongeveer 43 m op een rol: dat betekent dat je voor €17,50 echt héééél veel geluk kunt kopen!! Je kunt er ongeveer 100 armbandjes uit knippen. Voor al je BFF's !

Verwerk ze met kralen, gebruik ze bij het inpakken van cadeautjes, bind ze om je oude boeken, foto's of kaarten, etc.
Ook leuk en betaalbaar als aandenken en trouwbedankje voor gasten op je bruiloft. En met een oranje bonfim gelukslintje om je wordt je koningsdag, WK of NK vast een bron van geluk.

Bonfim lint bij rouwverwerking

De witte en zwarte bonfimlintjes worden steeds vaker gebruikt als aandenken bij een begrafenis. Het is een prachtig ritueel om als rouwenden allemaal hetzelfde bandje bij elkaar om te binden en tijdens het knopen in gedachten bij de overledene en de nabestaanden te zijn en om het bandje vervolgens te dragen ter herinnering aan de dierbare die je ontvallen is.

Als je maar gelukkig band

Wil je op een originele manier uit de kast komen of ken je iemand die net uit de kast gekomen is en wil je die steunen? Of ben je gewoon gay en wil je iets passends bij je outfit als je naar de Gay Parade gaat, of Roze zaterdag of Roze maandag?  Of hou je gewoon van regenboog kleuren? Dan zijn de rainbow bonfim gelukslintjes van Mixmamas echt wat voor jou. Wij verkopen deze regenboog geluksarmbandjes voordelig op rol of kant en klaar geknipt in een zakje van 20 stuks.  Als je maar gelukkig band... Het is voordelig om een rol bonfim lint rainbow te kopen en daar zelf 100 lintjes uit te knippen.

Bonfim lint als huwelijks-bedankje of huwelijks versiering

Ga je trouwen of hoor je bij het bruiloftspersoneel, ben je getuige of ceremoniemeester en ben je op zoek naar een origneel cadeau of originele versiering? Dan ben je bij MixMamas aan het juiste adres.

De witte bonfim gelukslintjes zijn niet alleen een origineel bedankje na afloop van de bruiloft maar kunnen ook heel mooi ingepast worden in de huwelijks ceremonie.

Daarnaast kunnen ze bij het bruiloftsdiner dienen als servertlint, versiering van de boeketten of als decoratie lint voor de menukaart. En wat dacht je van bonfim lint verwerken in je huwelijksaankondiging?!

Wil je je huwelijkscadeau mooi en origineel inpakken? Gebruik dan het witte bonfimlint dat wij op rol verkopen.

Bonfim voor boeketten

Ben je bloemist en wil je je klanten verrassen?  Bind de boeketten dan samen met bonfim gelukslint.  Uiteraard krijg je bij MixMamas een andere prijs als je als winkelier / drukkerij /bloemis /stylist regelmatig bonfim lint in wilt kopen. 

Bonfim B2B online kopen

Zoek je een Bonfim lintjes groothandel?  MixMamas importeert de Bonfim gelukslintjes direct vanaf de fabriek, al vanaf 2001.   Wil jij ons bonfim lint in je winkel verkopen of heb je een sieradenwinkel en wil je het vrolijke bonfim lint gaan verwerken in je sieraden?  Wil je met je bedrijf een unieke reclame campagne opzetten met bonfim lint?  Natuurlijk kun je bij ons B2B bonfim inkopen.  Stel jezelf even aan ons voor en vraag naar de B2b voorwaarden.

Wat is Bonfim da Bahia lint?

De Heer van Bonfim is de populairste ’heilige’ van Salvador. De buitenpoort van de Senhor do Bonfim kerk hangt vól met bonfimlintjes.

De bonfim geluksbandjes kun je zien als amuletten (toversierraad tegen het kwaad) van Salvador de Bahia.  Op de bonfim gelukslintjes staat de volgende tekst gedrukt: ”Lembrança do Senhor do Bonfim da Bahia” en dit betekent: “ter herinnering aan de Heer van de goede afloop, de Verlosser van Bahia”. Dat is een manier waarop de Brazilianen uit Bahía verwijzen naar Jezus.

Door het slavernij verleden is het katholicisme in Brazilië versmolten met traditionele  Afrikaanse geloofsopvattingen.  Zo hebben veel Afrikaanse tradities een ’christelijk’ vernisje gekregen of andersom. Hoewel de slaven verplicht werden  om het christendom over te nemen, behielden ze  hun eigen geloof en rites.   Ze waren zo slim hun eigen godenom te dopen tot katholieke heiligen. Oxalá, hun god van de schepping werd geassocieerd met Jezus.  

De lengte van de bandjes zou overeenkomen met de lengte van de rechterarm van het Beeld van Jezus Christus in de kerk van “Nosso Senhor do Bonfim” in Bahia.  Oorspronkelijk werden de bonfim gelukslintjes gemaakt van zijde en met de hand beschreven.  Tegenwoordig worden ze gemaakt van polyester. 

Bonfim lint verwerken in drukwerk

Wil je echt een originele geboortekaart of huwelijks kaart of bedrijfsdrukwerk?  Bedenk dan eens hoe het zou zijn om MixMamas bonfim gelukslint in de kaart te verwerken!  Als je wilt weten welke drukkerijen dit voor je kunnen verzorgen, neem dan contact met ons op.

De betekenis van de kleuren Bonfim lint

Over de betekenis van de kleuren van de bonfimbandjes lees je veel verschillende verhalen.

Wij  hebben de betekenissen die men aan de kleuren van de Braziliaanse gelukslintjes geeft voor je op een rij gezet:

 • Geel:  succes en intelligentie

 • Donkergroen   rijkdom en groei

 • Blauw:  gezondheid, comfort en vruchtbaarheid.

 • Lichtgroen:  leven en vernieuwing

 • Rood:  passie en kracht

 • Donker-rose:  romantiek, vriendschap

 • Rose:  troost, romantiek

 • Wit: wijsheid en innerlijke rust

 • Paars: spiritualiteit

 • Oranje: vreugde, moed en energie

 • Zwart: rouw, terreur, dood  

Trefwoorden voor de categorie Bonfim:

 • Bonfim lintjes
 • Bonfim lintjes kopen
 • Bonfim lint
 • Bonfim lint rol
 • Bonfim armbandjes
 • Bonfim gelukslintjes
 • Bonfim lintjes groothandel
 • Bonfim
 • Bonfim armband
 • Bonfim da Bahia
 • Bonfim bandjes

Heb je nog vragen over Bonfim Lint?  Wil je misschien een grote partij Bonfim lint kopen en zou je graag een offerte ontvangen?  Welke vraag je ook hebt, aarzel niet ons te mailen of te schrijven!