• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Profiteer van de aanbiedingen uit onze koopjeshoek

Lekker voordelig je slag gaan in onze magazijn opruimings sale! Grijp je kans om lekker goedkoop mixmamas spulletjes in te slaan!

Profiteer van de aanbiedingen uit onze koopjeshoek

PRINSESSEN-SCHOENEN: ALLES MOET WEG

De allerlaatste Spaanse schoenen van MixMamas kun je nu voor een prikkie kopen. De doosjes zijn misschien wat gehavend en aan de binnenzijde zie je lijmresten maar de prinsessenschoenen van MixMamas zijn van prima kwaliteit en handgemaakt in Malaga en dus geen import uit China. Soms zie je op internet goedkope Spaanse schoenen staan die verkocht worden als Spaanse schoenen en dan op de hak PRC Peoples Republic of China hebben staan.  Bij MixMamas zijn Spaanse schoenen ook echt Spaans.  Made in Malaga. Door A.Osuna, tus zapatos de Olé.

Flamencoschoentjes worden ook wel hakkenschoenen of prinsessenschoenen genoemd. MixMamas verkoopt deze Spaanse schoentjes in goud en zilver maar natuurlijk ook de beroemde stippen schoenen. 

GOEDKOOP TAFELZEIL KOPEN IN DE SALE

Wij ruimen regelmatig ons magazijn op en vernieuwen de collectie tafelzeil daarom vind je hier regelmatig de laatste rollen of gesneden tafelzeilen heel goedkoop. 

TAFELKLEDEN MET KORTING KOPEN?

Als je op zoek bent naar een mooi tafelkleed kijk dan even in onze koopjeshoek of je misschien een leuk gecoat tafelkleed met korting kunt kopen.