• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ovaal Tafelzeil Eco 200cm bij 140cm

Ovaal tafelzeil 200 cm online kopen voor een uitschuifbare ronde tafel of een ovale tafel die niet spits toeloopt?
Geen producten gevonden...

Ovaal Tafelzeil Eco 200cm bij 140cm

Ovaal tafelkleed is een ruim interpreteerbaar begrip. Om teleurstellingen te voorkomen hebben wij met tekeningetjes zo duidelijk mogelijk de vorm van onze ovale plastic tafelkleden aangegeven.

Deze zijn bij ons namelijk in het midden altijd rechthoekig en aan de kopse kanten altijd halve cirkels.  Hoe langer het tafelkleed, hoe langer ook het rechthoekige stuk in het midden. 

Als jij een ovale tafel hebt zonder rechthoekig stuk in het midden zijn deze ovale tafelzeilen waarschijnlijk niet geschikt voor jouw ovale tafel.

Als je echter een kleed zoekt voor je uitschuifbare ronde tafel dan zit je hier perfect!  Als de uitgeschoven maat van jouw ronde tafel ongeveer 160 cm is dan hangt dit ovale tafelzeil van 200 cm er aan alle zijden ongeveer 20cm overheen.  Is je tafel 180 cm dan hangt het ovale tafelzeil er iets minder dan 10 cm overheen.

Hou er rekening mee dat wij een beetje smokkelen met de lengte en breedte van onze tafelzeilen: tijdens het snijden van deze zeilen zijn er namelijk een paar centimeter verloren gegaan.

Dus als wij zeggen 140 cm breed is het in werkelijkheid ongeveer 136 cm breed en als wij zeggen 200 cm lang dan is het ongeveer 196 cm lang. 

Om precies te zijn: de ovale tafelzeilen 200 cm van mixmamas zijn 196 cm lang bij 136 cm breed.  Het middelste rechthoekige deel van onze ovale tafelzeilen van 2m is 60 cm en de kopse kanten zijn twee halve cirkels van 68 cm.