De webshop van MixMamas is vernieuwd

De webshop van MixMamas is vernieuwd

De webshop van MixMamas is vernieuwd. Daardoor kun je vanaf nu veel gemakkelijker ons assortiment bekijken en bestellen. Er zijn ook producten die wij niet meer verkopen op onze nieuwe site. In dit blog geef ik alternatieven voor deze producten.

Omdat de techniek van onze webshop verouderd was zijn we overgestapt op een nieuw platform zodat je in de nieuwe webshop van MixMamas met veel meer gemak en snelheid onze producten kunt bekijken en bestellen.

Niet alleen zijn de techniek en de vormgeving van de webshop vernieuwd, ook hebben wij onze collectie aangepast.

Zo zullen er artikelen zijn die wij in onze nieuwe webshop niet meer verkopen.

Wat wij niet meer verkopen in onze webshop

Kinderfietstassen, fietskratten, zadelhoesjes, inlays, windschermen. 

Wij verkopen nog wel fietstassen gemaakt van Mexicaans tafelzeil voor volwassenen en hele stoere fietstassen die gemaakt zijn van cementzakken.  Ben je dus op zoek naar een waterdichte stoere fietstas upcycled of een fietstas gemaakt van tafelzeil kijk dan bij onze nieuwe collectie fietstassen.

Kinderrugzakjes

Wij verkopen geen kinderrugzakjes van tafelzeil meer maar nog wel hele stoere upcycled rugzakjes van Used2b, gemaakt van cementzakken.

Radiotassen, Tv-tassen

De radio- en TV tassen van MixMamas zijn uitverkocht maar als je ooit de kans ziet om naar het museum voor beeld en geluid in Hilversum te gaan dan kun je daar in de museumshop hele leuke tv tassen kopen. 

Schoudertasjes Mexicaans tafelzeil

In onze nieuwe webshop zul je niet meer zoveel tassen zien die gemaakt zijn van tafelzeil. Wij zijn grotendeels overgestapt naar hele stoere upcycled tassen van used2b.  Wij hebben nog een paar favoriete plastic tassen behouden zoals het festivaltasje, het kleine zwarte schoudertasje blacklace, het schoudertasje zwart met flap en natuurlijk vrolijke waterdichte luiertassen en fietstassen. Wij verkopen geen laptop tassen of laptop sleeves meer.

Melamine

Voorlopig verkopen wij geen melamine servies meer.  Tegenwoordig verkopen wij prachtige porseleinen schaaltjes en kommen en serviezen van het stoere Baskische merk Cookplay. Deze bakjes zijn ideaal als tapasbakje, ontbijtkom, amuseschaaltje, pokébowl etc. Ook zijn enkele van deze schaaltjes met een gouden binnenzijde te bestellen. Daarmee maak je je tafel echt super feestelijk.

Wat wij verkopen in de nieuwe weshop van MixMamas:

Tafelzeil & Gecoat Tafellinnen met het OEKO-TEX Keurmerk 

Je zult in deze nieuwe webshop zien dat MixMamas een steeds duurzamere kant op gaat.  Het traditionele (oersterke, dat wél!) Mexicaanse tafelzeil maakt steeds meer plaats voor duurzamere alternatieven.  

Wij zijn allang gestopt met de import van verschillende soorten Mexicaans tafelzeil nadat bleek dat sommige fabrikanten het niet zo nauw namen met de milieu aspecten.  Sinds 2014 importeren we uitsluitend nog Mexicaans tafelzeil dat gefabriceerd is door fabrikant Oplex.  Oplex doet nl. al jarenlang heel erg haar best om schoner te produceren.

Maar we vinden het nog niet schoon genoeg. Daarom verkopen we een prachtige collectie tafelkleden met een coating Dit wordt geproduceerd in Europa en heeft het Oekotex keurmerk.  Het mooie van Gecoat tafellinnen is dat het heel breed te verkrijgen is  (tot 180cm breed!) en dat het stofgevoel behouden blijft bij een Acryl coating.

Wij verkopen nu ook Europees tafelzeil met het Oekotex keurmerk. Dit is wat breder dan het Mexicaanse tafelzeil, dat is handig met de brede tafels van tegenwoordig... en ook dit zeil heeft het Oekotex Keurmerk zodat het gevrijwaard is van stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Wij verkopen van deze 3 varianten ronde kleden van 120cm, 140cm, 160cm en zelfs 180cm!  En daarnaast gaan we door met de verkoop van het populaire schoolbordzeil en kantzeil en doorzichtig tafelzeil.

En kun je bij ons het printje of de maat die je zoekt niet vinden (of wil je een staaltje; die verkopen wij niet) dan verwijzen we je graag door naar https://www.1001tafelkleden.com/tafelzeil 

Mocht je in België wonen dan wil ik je tippen een kijkje te nemen in het allerleukste winkeltje van Antwerpen: Akotee https://www.akotee.be/

SPAANSE SCHOENEN

Inmens populair blijven onze nostalgische Spaanse schoenen.  De reden dat mensen hun Spaanse schoenen bij MixMamas blijven kopen is dat wij bijna de enige shop zijn waar Spaanse schoenen ook echt uit Spanje komen. 

De Spaanse schoenen van MixMamas worden met de hand gemaakt in Malaga door A. Osuna, tus zapatos de Olé waarvan MixMamas al 15 jaar exclusief distributeur is.

Online worden er veel Spaanse schoenen aangeboden die uit de Volksrepubliek China komen. Mooie schoenen hoor, maar om het nou Spaanse schoenen te noemen...

Wij zijn gestopt met de verkoop van grote maten schoenen.  De collectie Spaanse schoenen van MixMamas bestaat nu uit zilveren en gouden prinsessenschoenen, stoere zwartwit gestipte schoenen en de traditionele roodwit gestipte schoenen.

Het wisselt per jaar maar op dit moment zijn de gouden Spaanse schoenen het populairst.

Wil je de schoenen graag passen voordat je ze koopt dan verwijzen we je graag naar een super leuke winkel in Groningen: Toy toy.  Op de website van Toy Toy kun je de adresgegevens vinden http://www.toytoygroningen.nl/ Ben of woon je in België dan kun je de schoentjes in Antwerpen passen bij Akotee op de melkmarkt 30.

BONFIM GELUKSLINT

Aan onze bonfim collectie is niets veranderd. Steeds meer bedrijven weten ons te vinden om het bonfim in te kopen voor marketing acties of het opvrolijken van drukwerk.

Nieuw is de trend om het zwarte bonfim lint ritueel te gebruiken bij een begrafenis, crematie, rouwceremonie.

Ook voor bruiloften weet het bruidspersoneel ons steeds beter te vinden om met het witte bonfim gelukslint bijvoorbeeld het bruidsboeket te versieren of om het te gebruiken bij de afscheidscadeautjes voor de gasten, het te verwerken in menukaart of ter versiering van de trouwkaart.

UPCYCLED TASSEN VAN USED2B

Van tassen gemaakt van Mexicaans tafelzeil zijn we langzaamaan aan het overstappen op duurzaam geproduceerde upcycled tassen.

Upcycling is Hot!  De minst voor de hand liggende materialen worden door used2b gebruikt als basis voor super coole urban bags.  Zo maken zij koerierstassen van cementzakken, werktassen van bulk thee zakken, urban messengers van vrachtwagen binnenbanden en bowling bags van reddingsvesten uit een oud vliegtuig.

De nieuwe collectie van used2b is zeer zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Op een punt wijken we totaal af van onze duurzaamheidskoers: wij verkopen sinds kort ook Turkse shoppers.  Die Turkse shoppers zijn zo authentiek en ontzettend handig, die vonden we te leuk om te laten liggen.

NAVULLING DISPENSER SERVETTEN

Wie heeft ze niet: die leuke servethouders voor op tafel, net als in Spanje of Italië (van bijvoorbeeld Cabanaz of MixMamas?  Maar ja dan is ie leeg.  Niet getreurd: wij verkopen ze in restaurant verpakking: een volle doos met maar liefst 3000 stuks originele Italiaanse dispenser servetten of de Tork Professional Dispenserservet in een horeca verpakking van 10.800 stuks

 

Reacties

 1. Carolien haagh Carolien haagh

  Leuke site, ziet er goed uit. Ook heel prettig om verwijzingen te krijgen waar elders je het kan krijgen, als het op deze site niet meer lukt.
  Overzichtelijk en mooie spullen.

 2. Tileke Tileke

  Wat een mooie site is dit. mooi, maar ook overzichtelijk en handig. En leuke spullen!!!

 3. Diderick Diderick

  Lelke blog! Enerzijds goed om oude (en nieuwe) erop te wijzen waar ze kunnen vinden wat jij niet (meer) levert, aan de andere kant het risico dat ze daar ook zaken bestellen die jij in principe wel levert.
  Ik ga nog even plaatjes kijken!
  Diderick

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.