• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wit Kant Tafelzeil met roosjes

Wit Kanten Tafelzeil rond en 2 meter om je tafel een gezellige brocante look te geven.
Geen producten gevonden...

Wit Kant Tafelzeil met roosjes

  • 100% waterdicht & Easy wipe
  • Afnemen met een natte doek
  • 135 cm breed
  • Patroon:  Kanten roosjes in vierkant
  • Materiaal:  Wit Vinyl
  • Afwerking toplaag: Dichte structuur, Reliëf voelbaar, Mat

Een wit kanten tafelzeil geeft je kamer metéen een gezellige sfeer.  Ook in de tuin geeft wit kantzeil een landelijke Mediterrane sfeer.  Bosje veldbloemen erop, flessen wijn erbij en je voelt je een god in Frankrijk!

Kantzeil op een antieke of brocante tafel

Het lijkt misschien een gek idee maar dit Kanten tafelzeil met roosjes staat heel erg mooi op antieke of brocante houten tafels!  Het leuke van dit kantzeil is dat het, hoewel waterdicht, op sommige stukjes een beetje transparant is waardoor je er nog een houtnerf van je tafel doorheen kunt zien (zie foto).

Dit Kantkleed voelt niet zo plastic-achtig en glimmend aan, het is redelijk mat en bijna niet te onderscheiden van coated katoen. Hoewel de structuur van het kant duidelijk voelbaar is aan de bovenzijde is het tóch helemaal waterdicht. 

Romantisch tafelzeil wit kant met roosjes 100% waterdicht

Het patroon van dit stijlvolle kantzeil is vierkanten met roosjes.  Dit Kant tafelzeil is gemaakt van vinyl en 100% waterdicht.  Geen kruimeltje valt er doorheen. Je kunt het ook combineren met een wit kleed eronder of juist een contrasterende kleur.  Als je naar de foto kijkt zul je zien dat het op sommige plaatsen opengewerkt lijkt. Daar zie je je tafelblad of evt contrasterend onderkleed mooi doorheen komen. Toch is het niet écht open, het kleed is gewoon helemaal waterdicht!

Kerst tafelkleed van wit kanten tafelzeil

Ben jij ook zo druk in je hoofd omdat je zoveel moet regelen voor kerst?  Gelukkig kun je bij MixMamas 24/7 je kerst tafelkleed van wit kanten tafelzeil online kopen en meestal heb je het dan al de volgende werkdag in huis.  Met de feestdagen zijn er wel altijd vertragingen bij de bezorgbedrijven dus hou daar wel rekening mee.

Als je je tafelzeil vrijdagavond laat of zaterdag bestelt, dan wordt je bestelling op zondag ingepakt en verzonden maar dit geldt uitsluitend voor afleveradressen in Nederland.

Waar je ook even rekening mee moet houden als je je kerst tafelzeil bestelt, is dat wij alles gevouwen versturen in een verzendzak. (Tenzij er duidelijk bij staat "op rol" ) Dus koop je kerst kantzeil ruim op tijd zodat het tijd heeft om de vouwen eruit te laten trekken.

Warmte helpt daarbij het beste.  In de zomer is het een kwestie van in de zon leggen, in de winter doen sommige mensen het met een föhn.  Strijken kan uiteraard niet!

Je kunt bij ons makkelijk vanuit je luie stoel dit leuke witte kantzeil bestellen zodat je ruim voor kerst je kerst tafelkleed in huis hebt en kunt laten "uithangen", wij sturen het tafelzeil wit kant dan razend snel, gevouwen in een verzendzak naar je toe.