• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Doorzichtig en Transparant Tafelzeil beschermt je mooie tafel maar verstopt 'm niet

Doorzichtig Tafelzeil is een praktische oplossing voor mensen die hun mooie tafel willen beschermen maar niet bedekken. Je kunt kiezen voor een rond doorzichtig tafelzeil of een rechthoekig transparant tafelkleed.
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte
Diameter, Doorsnede

Doorzichtig en Transparant Tafelzeil beschermt je mooie tafel maar verstopt 'm niet

  • Soepel vallend kristalzeil in verschillende afmetingen
  • Dikte 0,2 mm
  • 100% waterdicht & Easy wipe
  • Afnemen met een natte doek
  • 150-180 cm breed
  • Materiaal:  PVC
  • Dé tip voor de bescherming van mooie tafels

Doorzichtig Tafelzeil waar te koop?

Ben je op zoek naar een transparant tafelzeil om je tafel te beschermen tegen vlekken en krassen? In deze categorie vind je glashelder doorzichtig tafelzeil in verschillende maten. Mocht het doorzichtige tafelkleed iets te groot uitvallen dan is het eenvoudig zelf op maat te knippen.

In de webshop van MixMamas is het eenvoudig de juiste afmeting en de gewenste vorm transparant zeil te vinden want met de handige filterfunctie filter je de juiste maat en vorm uit het aanbod doorzichtige tafelzeilen.  Zo vind je snel het doorzichtige tafelkleed dat je zoekt.  

Wij hebben transparante kleden die wij gevouwen in een postzak verzenden en transparant zeil dat wij op rol naar je toe sturen.

Als je bij MixMamas vóór 22.30u je transparante tafelkleed bestelt heb je het doorgaans de volgende dag al in huis, het zeil op rol duurt een dagje langer.

Wist je dat je bij MixMamas je tafelkleed ook achteraf kunt betalen met Afterpay? Maar natuurlijk kun je je doorzichtige tafelzeil ook afrekenen met iDEAL.

Zoek je een rechthoekig tafelkleed dan hebben wij voor jou al op maat gesneden een doorzichtig tafelkleed van 135 x 180 en is je tafel wat groter dan kun je kiezen voor het een transparant tafelkleed van 150 x 220.  

Heb je een ronde tafel die je van een rond transparant tafelzeil wilt voorzien dan hebben we een mooie grote maat transparant zeil Ø 180 en als je je tafelkleed liever op rol ontvangt kies dan voor het rond tafelzeil op rol Ø 180

En wil je supersizen? Extra Breed en Extra lang transparant tafelzeil van maar liefst 180 cm breed en 20 meter lang.

Doorzichtig Tafelkleed: dé tip voor de bescherming van mooie tafels!

Tafelzeil Transparant beschermt je mooie tafel tegen vlekken en beschadigingen. Dit doorzichtige tafelzeil is geschikt voor binnen en buiten, makkelijk afneembaar, het valt mooi soepel en is 100% waterdicht.

Sommige mensen leggen het doorzichtige tafelkleed op tafel om de tafel te beschermen tegen knoeien maar er zijn ook veel mensen die het gebruiken om tijdens etentjes ónder hun tafelkleed te leggen zodat ongelukjes die niet worden opgevangen door een stoffen kleed, geen gevolgen hebben voor hun mooie tafel. Want vochtvlekken in je mooie tafelblad dat wil niemand.  Van vocht krijg je lelijke witte kringen in een houten tafelblad die er heel erg lastig uit te krijgen zijn dus dat is echt zonde.

PAS OP MET ZOUT OP WIJNVLEKKEN STROOIEN!

Stel iemand gooit tijdens een etentje een glas wijn om en om snel een vlek op je tafelkleed te vermijden gooi je er een halve bus zout op.  Dat zout is ontzettend slecht voor de meeste tafelbladen dus dan ben je blij als je er een zeiltje onder hebt liggen dat je tafelblad beschermt!

Als je trots bent op je mooie houten tafel vind je het soms zonde deze te bedekken met een tafelkleed. Want juist die houtnerf is waar je zo op valt.  Maar die vlekken: die zijn er soms echt heel lastig uit te krijgen zonder het tafelblad te beschermen.  

Daarom kopen veel mensen het kristalheldere doorzichtige tafelzeil van MixMamas om hun antieke of brocante of andere prachtige houten tafel te beschermen tegen vlekken en krassen maar er tóch van te kunnen genieten.  

Tafelzeil Transparant voor op de tuintafel

Prachtig zo'n teak of steiger houten tafel in de tuin.  Maar wat heeft ie te lijden onder het weer.  Al gauw is je tafel groen.  Leg er een doorzichtig tafelzeil overheen: lekker licht in gewicht, gemakkelijk op te bergen en 100% waterproof.  Met een transparant plastic tafelkleed bescherm je je tuintafel tegen ons vochtige weer en tegen vlekken en krassen.

Tafelzeil Rond Ø 180 Doorzichtig

Voor grote ronde tafel is het moeilijk om een passend tafelkleed te vinden. Daarom is het fijn dat wij in onze collectie rond doorzichtig tafelkleed met een diameter van 180 centimeter aanbieden. 

Als je dit doorzichtige zeil gebruikt om ónder je stoffen tafelkleed te leggen dan is het geschikt voor ronde tafels tot ongeveer 175 cm. 

Als je wilt dat het kristalzeil een stuk over je ronde tafelblad heenvalt dan is het ronde zeil geschikt voor tafels tot ongeveer Ø 150 cm.

Transparant folie voor het afplakken van ruimtes

Tijdens de bouw of het klussen wil je graag bepaalde ruimtes beschermen en afplakken met doorzichtig zeil.  Speciaal daarvoor verkopen wij rollen met 30 meter zeil van 140 cm breed.  Doordat het lekker soepel valt is het gemakkelijk te verplaatsen en te bevestigen maar het biedt door zijn dikte van 0,2 mm wel voldoende bescherming tegen scheuren.

Ook is het fijn dat het zeil glashelder is en je er dus doorheen kunt blijven kijken. Tot het te stoffig wordt natuurlijk...

Daarom is het doorzichtig tafelfolie op rol van MixMamas ook geliefd als bouwfolie.

Andere rechthoekige formaten tafelzeil op rol die wij aanbieden zijn Rollen van 10 m bij 140 en  Extra Breed en Extra lang transparant tafelzeil van maar liefst 180 cm breed en 20 meter lang.

Doorzichtig tafelzeil op rol zakelijk inkopen B2B

Dit doorzichtige tafelzeil kun je een stuk voordeliger inkopen als je het op rol koopt, ook voor particulieren is het kopen van een rol kristalzeil goedkoper dan per meter.  

Wil je grotere aantallen rollen transparant tafelzeil kopen voor je bedrijf, je winkel of een evenement/festival neem dan contact met ons op zodat we een passende offerte voor je kunnen maken.  

Transparant tafelzeil op rol online kopen bij de groothandel

Als je regelmatig tafelzeil, kritstalzeil, kantzeil of krijtzeil wilt inkopen informeer dan of je in aanmerking komt voor een groothandelsaccount waarmee je altijd voor een speciale prijs makkelijk online tafelzeil kunt inkopen bij de groothandel van MixMamas.  Wij importeren nl. rechtstreeks van de fabriek, al vanaf 2001.

Doorzichtig zeil voor Kinderdagverblijven

Doorzichtig tafelzeil is zeer geliefd bij kinderdagverblijven. Kennelijk zijn het knoeipotten die kinderen. Als kinderdagverblijf of crèche wil je al gauw een hele rol van 30 m bestellen als het niet meer is: zo kun je meerdere lessenaars aan elkaar schuiven en het geheel afschermen met transparant tafelzeil.

Dit tafezleil is ook erg geliefd bij scholen en kinderdagverblijven:

Extra Breed en Extra lang transparant tafelzeil van maar liefst 180 cm breed en 20 meter lang.

Nu is echter wel gebleken dat kinderdagverblijven vaak op niet makkelijk bereikbare plekken liggen met bijvoorbeeld een parkje ervoor waar je niet met de auto kunt komen.  De chauffeurs van de pakketdiensten hebben een broertje dood aan het sjouwen met zo'n zware rol transparant tafelzeil en al helemaal als het mogelijk voor niets is.

Zorg dus dat als je ons transparante tafelzeil op rol bestelt voor je kinderdagverblijf dat je heel duidelijke afleverinstructies in het adresveld invult en precies aangeeft hoe je met de auto bereikbaar bent.  Als jouw kinderdagverblijf niet met de auto bereikbaar is laat dan de rol doorzichtig tafelfolie afleveren bij een makkelijk bereikbare buurman.