• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Krijtzeil schoolbordzeil

Geen producten gevonden...

Krijtzeil schoolbordzeil

  • Te beschrijven met krijt of krijtstiften
  • Schoon te vegen met een natte doek
  • 120 cm breed
  • 100% waterdicht
  • Samenstelling: 94% pvc 3%polyester 3% katoen
  • Populair bij Restaurants en crèches.

Het originele schoolbord tafelzeil

Het originele schoolbord tafelzeil ook wel krijtzeil genoemd of chalk cloth, koop je vertrouwd online bij MixMamas op rol, vierkant of per meter.  Een uitkomst als je gezellig wilt tafelen met kinderen.  Maar krijtzeil is ook ideaal voor restaurants om het menu op een speciale manier te presenteren of de daghap. 

Creatief met krijtzeil

Ben je creatief en hou je van knutselen dan moet je echt eens proberen met schoolbord zeil aan de slag te gaan.  Je kunt er stukjes van op manden of tassen naaien.  Je kunt er een wand of kast mee decoreren.  Je kunt er een vlaggenlijn van maken die je bij iedere gelegenheid passend maakt door het zwarte schoolbordzeil te beschrijven. Placemats,naamlabels, posters, wandbekleding, je kunt het zo gek niet bedenken. Sommige ondernemers gebruiken het om hun waren aan te prijzen bijvoorbeeld op de markt.  

Hand lettering met krijtzeil

Hand lettering is Hot.  Je kunt geen bar of restaurant voorbij lopen of er staan mooi gekalkte teksten op het raam of achter de bar.  Je kunt daarvoor i.p.v echte schoolborden het MixMamas schoolbordzeil gebruiken. Bijvoorbeeld om de bar te bekleden of een kast of een poster te maken.

Rollen schoolbordzeil voor bedrijven / winkeliers / B2B

Dit schoolbord tafelzeil kun je een stuk voordeliger inkopen als je het op rol koopt. Ook voor particulieren is het kopen van een rol krijtzeil goedkoper dan per meter.  Wil je grotere aantallen rollen krijtzeil kopen voor je bedrijf, je winkel of een evenement/festival neem dan contact met ons op zodat we een passende offerte voor je kunnen maken.  

Schoolbordzeil op rol online kopen bij de groothandel

Als je regelmatig krijtzeil of ander tafelzeil wilt inkopen informeer dan of je in aanmerking komt voor een groothandelsaccount waarmee je altijd voor een speciale prijs makkelijk online tafelzeil kunt inkopen bij de groothandel van MixMamas.  Wij importeren nl. rechtstreeks van de fabriek, al vanaf 2001.