• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Serverhouders en navulling dispenser servetjes

Kleur
Dessin
Vorm

Serverhouders en navulling dispenser servetjes

Servetjes voor je Cabanaz of MixMamas servethouder koop je bij MixMamas.nl

Mixmamas verkoopt de originele Italiaanse witte dispenser servetten vanaf 500 stuks tot een voordeelverpakking van 3000 stuks!

Deze compact-vouw servetjes (uit Italië) kun je gebruiken voor iedere dispenser waar servetjes in passen van 12 x 8,5cm.

Voor restaurants hebben wij een voordeelverpakking van 300 stuks.

Navulverpakking dispenser servetten per 500 stuks of in groothandelsverpakking

Ben je op zoek naar een navul-verpakking compact-vouw servetten om je dispenser van Cabanaz of Mixmamas of andere servethouder te vullen? 

Dan zit je hier ook goed want wij verkopen mat zwarte servethouders Seafood met aan één kant een opdruk van gambas en aan de andere kant een kreeft.  Gewoon per stuk of in voordelige restaurant verpakking van 24 stuks.

Servethouders per stuk of in groothandelsverpakking

Ben je op zoek naar een originele servethouder?  Dan zit je hier ook goed want wij verkopen mat zwarte servethouders met aan één kant een opdruk van gambas en aan de andere kant een kreeft.

Als je tapas of kipkluifjes of pizza eet en geen vette handen wilt hebben zet je net als de Spanjaarden en Italianen deze orginele servethouder met seafood print op tafel.  

De hervulbare servethouders Seafood van MixMamas koop je gewoon per stuk of in voordelige restaurant verpakking van 24 stuks.

Heb je een visrestaurant en wil je de Mediterrane sfeer op tafel?  Koop dan onze voordelige restaurant verpakking van 24 stuks hervulbare servethouders Seafood.