• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Doorzichtig Tafelzeil online bestellen

Transparant tafelzeil is een dun, soepel vallend, doorzichtig tafelkleed en biedt de nodige bescherming. Aan tafel wordt niet alleen gegeten, er worden ook heel wat andere activiteiten uitgevoerd. Kinderen knutselen, kleiën, verfen aan tafel en er worden spelletjes gedaan.Met al dat heen en weer geschuif met allerlei zeken over de tafel is de kans op vlekken of beschadigingen aanwezig. Met een transparant tafellaken hou je je tafel mooi. Zo’n doorzichtig tafelzeil kun je bij ons online bestellen. Wij verkopen doorzichtig tafelzeil in 3 verzendverpakkingen: Zonder vouwen opgerold op een koker of dubbelgevouwen op een koker of als brievenbusverpakking. Bekijk de mogelijkheden maar eens.

Doorzichtig tafelzeil doorschijnend tafelkeed
  • Doorzichtig tafelzeil zonder vouwen op rol
  • Doorzichtig tafelzeil dubbelgevouwen op rol
  • Doorzichtig tafelzeil brievenbus verpakking (goedkoopste optie!)

 

Doorzichtig tafelzeil zonder vouwen op rol

Doorzichtig tafelzeil zonder vouwen op rol

 

Doorzichtig tafelzeil brievenbusverpakking

Doorzichtig tafelzeil brievenbus verpakking

 

doorzichtig tafelzeil rond 180

 Doorzichtig tafelzeil dubbelgevouwen op rol

Transparant kristalzeil online kopen

Een transparant kristalzeil kun je ook over een ander tafelkleed heen leggen. Het is soepel en sterk. De kans dat er scheurtjes in komen is klein. Heb jij bijvoorbeeld net nieuw zeil op je tafel leggen, dan ben je daar zuinig op. Voordeel is dat je nieuwe tafelkleed netjes en schoon blijft en dat het transparante tafelzeil met een vochtig doekje in een handomdraai weer schoon is. Het doorzichtige tafelzeil is ook als rond tafelzeil verkrijgbaar.

Doorzichtig tafelzeil rond 180 transparant

Rond 180 cm

 

Rond doorzichtig tafelzeil 160 cm transparant

Rond 160 cm

 

Rond Tafelzeil Transparant 180 brievenbusverpakking

180 cm Brievenbus

Een doorzichtig tafelzeil kun je ook personaliseren. Je kunt je kristalzeil versieren met foto's, tekeningen, briefjes of andere bijzondere herinneringen. Zo maak je van je tafel een soort tentoonstelling. Leef je uit bij verjaardagen, Bruiloften, Pasen, Kerst,  en andere feestdagen en creëer een speciale en persoonlijke sfeer met kristalzeil. 

In onze webwinkel vind je een grote collectie doorzichtige tafelzeilen. Onze prijzen zijn laag en daarnaast hebben wij ook nog eens regelmatig leuke aanbiedingen! Ben jij ook zo benieuwd wat je allemaal bij ons online kunt kopen? Je hoeft niet meer langer te wachten. Wij zijn 24/7 open en leveren al de volgende dag. Surf maar snel verder. Je kunt tot vanavond 22.30 u je transparante tafelkleed in brievenbusverpakking bestellen en dan heb je het morgen in huis.  Voor tafelzeil op rol hebben wij enkele dagen nodig. Het transparante tafelzeil vind je hier.