• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Doorzichtig Tafelzeil zonder vouwen

Dun doorzichtig Tafelzeil opgerold op een koker zodat je geen last hebt van vouwen. Attentie: Hou er rekening mee dat doorzichtig tafelzeil erg gevoelig is voor krimp. Het tafelzeil kan makkelijk 2 - 3 cm korter zijn dan de aangegeven maat.
Geen producten gevonden...

Doorzichtig Tafelzeil zonder vouwen

Attentie: Hou er wel rekening mee dat de fabrikant altijd kalkpoeder toevoegt bij het oprollen van transparant tafelzeil omdat het anders te erg gaat plakken. Dit is dus geen vuil. Dit talkpoeder droog verwijderen niet nat.

Attentie: Hou er rekening mee dat doorzichtig tafelzeil erg gevoelig is voor krimp. Het tafelzeil kan makkelijk 2 - 3 cm korter zijn dan de aangegeven maat.

Attentie: veel mensen zoeken dik transparant tafelzeil. Dat verkopen wij NIET. Ons doorzichtige tafelzeil is 0,15 mm dun dat valt lekker soepel.

Attentie: tafelzeil op een lange koker kunnen wij niet zo snel verzenden als ons andere tafelzeil. Hou dus rekening met een levertijd van 2-3 werkdagen.

doorzichtig tafelzeil zonder vouwen

In deze categorie vind je soepel vallend doorzichtig tafelzeil dat op hele lange kokers zónder vouw naar je toegestuurd wordt. Ideaal dus voor mensen die hun transparante tafelzeil direct in gebruik willen nemen en niet de tijd hebben om te wachten tot de vouwen eruit trekken.

Doorzichtig Tafelzeil zonder vouwen in diverse lengtes

Wij hebben dit doorzichtige tafelzeil zonder het te vouwen opgerold op een hele lange koker en zenden het netjes verpakt naar je toe. Let er wel op dat je bij het uitpakken niet door de verpakking in het nieuwe tafelzeil snijdt.  Hou er ook rekening mee dat er altijd wat snijverlies is en dat dit tafelzeil bovendien erg gevoelig is voor krimp. Het tafelzeil kan dus makkelijk 2 cm kleiner uitvallen dan de aangegeven maat. Dat hoort bij het product.

Een rond tafelzeil 180 cm kan gemakkelijk 178 cm zijn. 

Een rond tafelzeil 160 cm kan 158 zijn.

Koop nooit een tafelzeil die exact de maat van je tafelblad is, zo precies kunnen wij niet leveren: dan zul je zien dat het net iets te kort is. Ons tafelzeil is soepel vallend tafelzeil dat bedoeld is om óver je tafelblad heen te laten vallen.  Dus koop 30 à 40 cm groter dan de diameter van je tafelblad. 

doorzichtig tafelzeil op rol zonder vouwen

Wij verkopen rond en rechthoekig transparant tafelzeil zonder vouwen op rol: 

Transparant Tafelzeil Rond - Ø 180 cm - zonder vouwen  (kan wat kleiner uitvallen)

Transparant Tafelzeil Rond - Ø 160 cm - zonder vouwen  (kan wat kleiner uitvallen)

Transparant Tafelzeil 140 cm x 30 m (volle rol zonder vouwen) 

Transparant Tafelzeil 140 cm x 10 m (volle rol zonder vouwen) 

Transparant Tafelzeil 140 cm x 3 m (zonder vouwen) 

Transparant Tafelzeil voor binnen en buiten!

In de winter wordt je tuintafel gauw heel grauw en mossig. Beter dek je je tafel na de zomer af met een doorzichtig plastic tafelkleed. Dan blijft je tafel onder alle weersomstandigheden mooi en kun je er in het voorjaar weer van genieten zonder dat je uren hoeft te boenen.

Maar ook binnen wil je je mooie tafel natuurlijk beschermen. Vooral een houten tafel is erg gevoelig voor vocht en geeft kringen en vlekken die er niet meer uitgaan. Bescherm dus ook binnen je  tafel met doorzichtig tafelzeil.  Ons doorzichtige tafelzeil is dun: 0,15-0,18 mm en soepel vallend. 

Tip! Bewaar de koker die je van ons krijgt

Bewaar de koker: dan kun je daar je plastic zeil op oprollen in tijden dat je het niet op tafel hebt liggen want als je het opvouwt krijg je daarna de vouwen er lastig weer uit. Een opgerold zeil zet je makkelijk even uit het oog naast een hoge kast of achter een kast of onder een bed.

Zakelijk doorzichtig tafelzeil inkopen

MixMamas is importeur en groothandel in tafelzeil sinds 2001 dus ben je eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid, organiseer je festivals of events of richt je bedrijven in en wil je veel tafels van transparant tafelzeil voorzien? Bel ons dan om te kijken of we iets aan de prijs kunnen doen.

Bescherm je tafel vandaag nog met een tafelkleed van doorzichtig tafelzeil van MixMamas en bestel vóór 12 u dan verzenden wij je tafelzeil op rol vandaag nog. 

transparant tafelzeil volle rol