• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Doorzichtig Tafelzeil dubbelgevouwen opgerold

Dit transparante tafelzeil sturen wij dubbelgevouwen op koker naar je toe. Dit doen wij omdat het opslaan en transporteren van hele lange rollen tafelzeil erg kostbaar is.
Geen producten gevonden...

Doorzichtig Tafelzeil dubbelgevouwen opgerold

In deze categorie vind je doorzichtig tafelzeil dat we éenmaal gevouwen hebben voordat we het op de koker rolden. Zo heb je een veel makkelijker in gebruik te nemen tafelzeil dan een brievenbusverpakking maar je hebt wel een dikke vouw in het midden waar je in het begin last van zult hebben.

Attentie: Hou er wel rekening mee dat de fabrikant altijd kalkpoeder toevoegt bij het oprollen van transparant tafelzeil omdat het anders te erg gaat plakken. Dit is dus geen vuil. Dit talkpoeder droog verwijderen niet nat.

Attentie: Hou er rekening mee dat doorzichtig tafelzeil erg gevoelig is voor krimp. Het tafelzeil kan makkelijk 2 - 3 cm korter zijn dan de aangegeven maat.

Attentie: veel mensen zoeken dik transparant tafelzeil. Dat verkopen wij NIET. Ons doorzichtige tafelzeil is 0,15 mm dun dat valt lekker soepel.

Doorzichtig Tafelzeil dubbelgevouwen in diverse diameters

Wij hebben dit doorzichtige tafelzeil éénmaal gevouwen voor je opgerold op een koker en zenden het netjes verpakt naar je toe. Let er wel op dat je bij het uitpakken niet door de verpakking in het nieuwe tafelzeil snijdt.  Hou er ook rekening mee dat er altijd wat snijverlies is en dat dit tafelzeil bovendien erg gevoelig is voor krimp. Het tafelzeil kan dus makkelijk 2 cm kleiner uitvallen dan de aangegeven maat. Dat hoort bij het product.

Een rond tafelzeil 180 cm kan gemakkelijk 178 cm zijn. 

Een rond tafelzeil 160 cm kan 158 zijn.

Koop nooit een tafelzeil die exact de maat van je tafelblad is, zo precies kunnen wij niet leveren: dan zul je zien dat het net iets te kort is. Ons tafelzeil is soepel vallend tafelzeil dat bedoeld is om óver je tafelblad heen te laten vallen.  Dus koop 30 à 40 cm groter dan de diameter van je tafelblad. 

Wij verkopen rond en rechthoekig transparant tafelzeil gevouwen op rol: 

Transparant Tafelzeil Rond - Ø 180 cm - dubbelgevouwen op rol  (kan wat kleiner uitvallen)

Transparant Tafelzeil Rond - Ø 160 cm - dubbelgevouwen op rol   (kan wat kleiner uitvallen)

Transparant Tafelzeil Rond - Ø 140 cm - dubbelgevouwen op rol   (kan wat kleiner uitvallen)

Transparant Tafelzeil 140 cm x 3 m dubbelgevouwen op rol 

Hoe krijg ik de vouw uit mijn transparante tafelzeil?

Dit tafelzeil dat wij dubbelgevouwen opgerold naar je toe zenden is veel makkelijker in gebruik te nemen tafelzeil dan een brievenbusverpakking maar je hebt wel een dikke vouw in het midden waar je in het begin last van zult hebben.  Deze vouw is bijvoorbeeld hinderlijk omdat je er geen glas op kunt zetten: dat zal omvallen op de vouw.  Het tafelzeil valt ook wat korter zolang deze vouw nog naar boven staat.  Er is geduld en warmte nodig om deze vouw eruit te laten trekken. Leg het op zomerse dagen lekker in het zonnetje dat helpt vouwen en kreukels te laten verdwijnen.  In de winter is het lastiger om het zeil te verwarmen. Je kunt het proberen met een föhn die je op niet te hete stand rustig over de vouw heen en weer beweegt.  Verder is er geduld voor nodig!

Heb je hier geen tijd / geduld voor en moet het tafelzeil direct in gebruik genomen kunnen worden zonder vouwen?  Kijk dan bij onze collectie doorzichtig tafelzeil zonder vouwen op rol.

Transparant tafelzeil voor binnen en buiten!

In de winter wordt je tuintafel gauw heel grauw en mossig. Beter dek je je tafel na de zomer af met een doorzichtig plastic tafelkleed. Dan blijft je tafel onder alle weersomstandigheden mooi en kun je er in het voorjaar weer van genieten zonder dat je uren hoeft te boenen.

Maar ook binnen wil je je mooie tafel natuurlijk beschermen. Vooral een houten tafel is erg gevoelig voor vocht en geeft kringen en vlekken die er niet meer uitgaan. Bescherm dus ook binnen je  tafel met doorzichtig tafelzeil.  Ons doorzichtige tafelzeil is dun: 0,15-0,18 mm en soepel vallend. 

Tip! Bewaar de koker die je van ons krijgt

Bewaar de koker: dan kun je daar je plastic zeil op oprollen in tijden dat je het niet op tafel hebt liggen want als je het opvouwt krijg je daarna de vouwen er lastig weer uit. Een opgerold zeil zet je makkelijk even uit het oog naast een hoge kast of achter een kast of onder een bed.

Zakelijk doorzichtig tafelzeil inkopen

MixMamas is importeur en groothandel in tafelzeil sinds 2001 dus ben je eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid, organiseer je festivals of events of richt je bedrijven in en wil je veel tafels van tafelzeil voorzien? Stuur een e-mail of bel ons voor een aantrekkelijke offerte.