• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kerstkleed van tafelzeil met een zilverkleurige print

Als je je tafel mooi wilt dekken is het fijn als je tafel er niet alleen mooi uit ziet maar ook dat je tafel beschermd wordt. Wil jij een plastic tafelkleed met een zilverkleurige print? Laat je hier inspireren.
Geen producten gevonden...

Kerstkleed van tafelzeil met een zilverkleurige print

Bij het uitkiezen van een tafelkleed voor een feestelijk diner is het belangrijk het juiste materiaal te kiezen.  Voor veel mensen is een kunststoffen tafelzeil ideaal omdat het je tafel beschermt en omdat het makkelijk schoon te houden is.  Je wilt toch niet je tijd doorbrengen met wassen draaien en tafelkleden strijken?

Kerst Tafelkleed Zilver

Wat dacht je van een leuk tafelzeil met een zilveren print voor de kerstdagen dit jaar? Je hebt je tafel dan feestelijk aangekleed maar hebt niet het gedoe van een stoffen tafelkleed. Doe vooral inspiratie o: we hebben al onze tafelzeilen met zilveren print voor jou bij elkaar gezet zodat je lekker kunt snuffelen.

Welk maat zilveren tafelzeil?

Wat belangrijk is bij het uitkiezen van een tafelkleed is de maat. Hou bij het uitkiezen van een tafelkleed er rekening mee dat het tafelkleed best een stukje over de tafelrand mag hangen. Hoeveel precies is heel persoonlijk.  Wij noemen dit de overhang van een tafelkleed en als je voor 20cm overhang kiest zit je eigenlijk altijd wel goed.

Koop je tafelkleed niet te klein!  Heb je straks je zilverkleurige tafelkleed in huis is het te klein!  Je zut niet de eerste zijn die een rekenfoutje maakt bij het bestellen van zijn tafelkleed.  Als je een overhang wenst van 20 cm dan moet je aan alle kanten 20 cm bij de maat van je tafelblad optellen: dat betekent dus dat je zowel in de breedte als in de lengte 40 cm meer nodig hebt dan de maat van je tafel!

Ook als je tafel rond is moet je 40 cm meer bestellen dan de diameter van je tafel.  Een tafelkleed van 120 cm is daarom alleen voor kleine ronde tafeltjes geschikt en nooit voor een ronde eettafel.

Nu je een expert bent in het uitrekenen van de juiste maat tafelkleed voor jouw tafel kun je met een gerust hart een zilverkleurig geplastificeerd tafellaken uitzoeken in onze collectie tafelkleden met zilverkleurige print.

Bestel je zilverkleurige tafellaken online, wij bezorgen supersnel!