• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Geplastificeerde tafellakens

De mooiste tafelkleden koop je makkelijk online bij MixMamas. Laat je inspireren door onze gouden en zilveren stippen tafelzeilen voor jouw feestelijke diner of door onze gouden of zilveren tafelzeilen barok. Wij verkopen zelfs feestelijke tafelzeil vo

Geplastificeerde tafellakens

Mooie tafelkleden met een coating dat is waar steeds meer mensen voor kiezen.  Want met een gecoat tafellaken heb je de uitstraling van een mooi stoffen tafelkleed maar het gemak van een plastic tafelkleed.

Een mooi tafelkleed maakt je feestavond helemaal af. Een feestelijk tafelkleed en een mooi servies zijn de sfeermakers van een geslaagd feest. Wij hebben goed rondgekeken wat de trends zijn en we zijn gevallen voor een gecoat tafellaken off white waar heel subtiel een gouddraad doorheen geweven zit.

Tip: Feestelijk tafelkleed met gouddraad

Het gecoate tafelkleed waarin subtiel een gouddraad verweven zit vinden wij het mooiste tafelkleed uit onze collectie.  En het fijne is: je kunt het dagen laten liggen want de vlekken veeg je er gewoon met een doekje weer af.

Je kunt het feestelijke tafelkleed met gouddraad ook wassen, handwas op 30 graden maar het hoeft niet en de teflon coating blijft natuurlijk het moois intact als je er zo weinig mogelijk aan doet.

Mooi wit tafelkleed

Wij hebben dit jaar speciaal voor jouw feestelijke diner ook mooie wit op wit gestipte tafelkleden met een coating.  De stippen zijn mat om een glanzende ondergrond: een heel mooi ton sur ton effect.

Feestelijk tafelzeil wit met gouden stippen

Onze klassieker en niet alleen voor de kerst: tafelzeilen met gouden stippen, zilveren stippen of barok patroon. En het leuke is dat we er dit jaar ook heel mooi modern servies bij hebben dat je online kunt kopen. Doe hier je inspiratie op om je tafel mooi te decoreren. 

Wij hebben dit stippen tafelzeil in allerlei vormen dit jaar: feestelijke plastic tafelkleden voor ovale tafels, voor ronde tafels, voor rechthoekige tafels en feestelijke tafellopers voor biertafels.

Een mooi tafellaken is de basis van een gezellig diner.  Kijk gauw of er een tafelkleed bij zit dat bij jouw sfeer en tafel past! 

Feestelijk tafelkleed online kopen

Een diner geven is niet voor iedereen een feestje.. Er komt vaak een hoop organisatie bij kijken en dat kan een hoop stress en geregel opleveren.  Daarom is het wel zo fijn dat je bij MixMamas 24/7 je tafelkleed online kunt kopen en dat je het vaak al de volgende werkdag in huis hebt. 

Wat je wel moet weten is dat als je in het weekend bestelt, deze pas maandag ingepakt en verzonden wordt dus op zijn vroegst dinsdag pas bij je is.  En als het een tafelkleed op rol betreft duurt het een dag langer.

Maar als je op werkdagen je tafelkleed bestelt heb je het doorgaans al de volgende dag in huis!!

Houd bij het kopen van je tafelkleed er wel rekening mee dat wij alles gevouwen versturen in een verzendzak. (Tenzij er duidelijk bij staat "op rol" ) Dus koop je feestelijke tafelkleed ruim op tijd zodat het tijd heeft om de vouwen eruit te laten trekken.

Warmte helpt daarbij het beste.  In de zomer is het een kwestie van in de zon leggen, in de winter doen sommige mensen het met een föhn.  Tafelzeil strijken kan uiteraard niet!

Onze tafelzeil lopers verkopen wij allemaal op rol, die ontvang je dus vrijwel zonder vouwen. De tafelzeil lopers zijn 75 cm breed.

De allerleukste tafellakens

In de webshop van MixMamas vind je de allerleukste tafellakens.  Ze zijn allemaal vlekwerend: sommigen zijn van stof met een coating, anderen zijn geheel van tafelzeil. Wij bieden veel keuze en we vinden het leuk om je te inspireren.  Daarom besteden wij altijd heel veel aandacht aan de fotografie van onze producten.

Neem dus vooral een kijkje en laat je inspireren voor jouw feest. Wij volgen de nieuwste trends, profiteer daar vooral van zodat je op de hoogte blijft van de allernieuwste "tafelmode".  En mocht je een snelle beslisser zijn weet dan dat wij bekend staan om onze snelle levering.

Onze webwinkel is onlangs volledig vernieuwd. Je vindt hier een prachtige collectie met de allerleukste feestelijke tafellakens. De prijzen van onze tafelkleden zijn laag en daarnaast hebben wij ook een groot aantal tafelzeilen in de aanbieding! 

 

Plastic tafelkleden met goud en zilver print

Ze vliegen de deur uit: onze tafelzeilen met zilveren en gouden stippen of met barok goud / zilver print.  Heel veel mensen kiezen ervoor wél een feestelijk tafelkleed op tafel te leggen echter niet van stof maar van plastic zodat het makkelijk schoon te houden is.  

Feestelijke tafellopers

Tafellopers zijn een ideale uitkomst voor mensen die wél de schoonheid willen van een mooi wit gesteven tafelkleed maar niet de ongemakken van een stoffen kleed.

Onze tafellopers van tafelzeil verkopen we op rol zodat het zonder vouwen bij je aankomt.  Op een rol zit 5 meter tafelloper dus hiermee kun je makkelijk verschillende tafellopers op je tafel leggen.  Zo zorg je dat er geen vlekken op het onderkleed komen maar dit onderkleed nog wel goed zichtbaar is.  

Ontvang je veel meer gasten dan jouw eettafel lang is?  Dan zijn biertafels echt een uitkomst.  Aan een biertafel bankje schuift iedereen gezellig dicht tegen elkaar aan en heb je altijd genoeg plek.  

Kijk eens rond bij onze collectie "biertafel tafelzeilen" die wij speciaal hiervoor hebben laten maken.  Echt heel leuk om deze als tafelkleed te gebruiken op je biertafel.

MixMamas tip: deze tafelkleden raden wij aan

  • Gecoat tafellaken wit met gouddraad
  • Gecoat tafellaken wit gestipt ton sur ton
  • Gecoat tafellaken kubussen beige
  • Gecoat tafellaken linnen beige
  • Tafelzeil / tafelloper rood met witte stippen
  • Tafelzeil / tafelloper wit met gouden stippen
  • Tafelzeil / tafelloper wit met zilveren stippen
  • Tafelzeil barok zilver
  • Tafelzeil barok goud 

Koop je geplastificeerde tafelkleed online. MixMamas zorgt voor een snelle levering.