• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Een plastic tafelkleed voor kerst kopen?

Plastic tafelkleden met gouden stippen en zilveren stippen en andere leuke kerst prints voor ronde tafels, ovale tafels en rechthoekige tafels.
Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte
Diameter, Doorsnede

Een plastic tafelkleed voor kerst kopen?

Laat je inspireren door onze gouden en zilveren stippen tafelzeilen voor jouw kerstdiner of door onze gouden of zilveren tafelzeilen barok.  Wist je dat we ook feestelijke tafellopers verkopen van tafelzeil?  Deze tafellopers kunnen goed te pas komen met kerst bijvoorbeeld voor de kindertafel of als je biertafels feestelijk wilt aankleden.

Kerst Tafelzeil wit met gouden stippen

Voor een mooi gedekte tafel met kerst of met oud & nieuw is een goudkleurig kerstkleed de basis voor een sfeervolle feestelijke avond met je dierbaren.

Plastic tafelkleden met gouden stippen, zilveren stippen of barok patroon zijn de ideale tafelzeilen voor de kerstdagen.

Veel mensen kiezen er met kerst voor wél een feestelijk tafelkleed op tafel te leggen echter niet van stof maar van plastic zodat het makkelijk schoon te houden is.  

Rond kerst vliegen onze tafelzeilen met zilveren en gouden stippen of met barok goud / zilver print altijd de deur uit. En het leuke is dat we er dit jaar ook heel mooi kerstservies bij hebben dat je online kunt kopen. Doe hier je inspiratie op om je tafel mooi te decoreren. 

Wij hebben dit stippen tafelzeil in allerlei vormen dit jaar: plastic kerst tafelkleden voor ovale tafels, voor ronde tafels, voor rechthoekige tafels en kerst tafellopers voor biertafels.

Een feestelijk plastic tafellaken draagt bij aan de sfeer van een gezellig kerstdiner.  Kijk gauw of er een kerst tafelkleed bij zit dat bij jouw sfeer en tafel past! 

Plastic tafelkleed kerst online kopen

Ben jij ook zo druk in je hoofd omdat je zoveel moet regelen voor kerst?  Gelukkig kun je bij MixMamas 24/7 je kerst tafelkleed online kopen en meestal heb je het dan al de volgende werkdag in huis.  Met de feestdagen zijn er wel altijd vertragingen bij de bezorgbedrijven dus hou daar wel rekening mee.

En als je vrijdagavond laat of pas in het weekend bestelt, dan wordt je bestelling pas maandag ingepakt en verzonden wordt dus ontvang je die op zijn vroegst op dinsdag.  En als het een tafelkleed op rol betreft duurt het een dag langer.

Maar als je op werkdagen je kerstkleed bestelt heb je het doorgaans al de volgende dag in huis!!

Waar je ook even rekening mee moet houden als je je kerst tafelzeil bestelt, is dat wij alles gevouwen versturen in een verzendzak. (Tenzij er duidelijk bij staat "op rol" ) Dus koop je kerst tafelkleed ruim op tijd zodat het tijd heeft om de vouwen eruit te laten trekken.

Warmte helpt daarbij het beste.  In de zomer is het een kwestie van in de zon leggen, in de winter doen sommige mensen het met een föhn.  Strijken kan uiteraard niet!

Onze tafelzeil lopers verkopen wij allemaal op rol, die ontvang je dus vrijwel zonder vouwen. De tafelzeil lopers zijn 75 cm breed.

Rode kerst tafelkleden

Als je een wit servies hebt is het berg leuk om dat met kerst te dekken op een rood tafelkleed met witte stippen.  Hou je van modern?  Dan is het kersttafelzeil chevron zigzag rood misschien wat voor jou. (Wij verkopen deze ook in het zilver!)

Wist je dat we ook tafellopers verkopen van tafelzeil rood met witte stippen?   Je kunt eenvoudig online bestellen. MixMamas zorgt voor een snelle levering.

Kerst tafellopers met goud en zilver print

Kerst tafellopers van tafelzeil zijn een ideale uitkomst voor mensen die wél de schoonheid willen van een mooi wit gesteven tafelkleed maar niet de ongemakken van een stoffen kleed.

Onze kersttafellopers van tafelzeil verkopen we op rol zodat het zonder vouwen bij je aankomt.  Op een rol zit 5 meter tafelloper dus hiermee kun je makkelijk verschillende tafellopers op je tafel leggen.  Zo zorg je dat er geen vlekken op het onderkleed komen maar dit onderkleed nog wel goed zichtbaar is.  

Ontvang je met kerst of oud en nieuw veel meer gasten dan jouw eettafel lang is?  Dan zijn biertafels echt een uitkomst.  Aan een biertafel bankje schuift iedereen gezellig dicht tegen elkaar aan en heb je altijd genoeg plek.  

Kijk eens rond bij onze collectie "biertafel tafelzeilen" die wij speciaal hiervoor hebben laten maken.  Echt heel leuk om deze als kerst tafelkleed te gebruiken op je biertafel.

Wit kanten tafelzeil voor kerst

Gezellig wit kanten tafelzeil draagt bij aan jouw kerstsfeer, vooral als je er een rood tafellaken onder legt (of zilver of goud natuurlijk).

Het tafelzeil wit kant is gemakkelijk afneembaar met een vochtige doek, en kun je dus de gehele kerstperiode rustig op je tafel laten liggen zonder dat het er smoezelig uit ziet.

Het leuke van het wit kanten tafelzeil van MixMamas is dat het weliswaar 100% waterdicht is maar dat je tóch de structuur, het reliëf  van het kanten patroon duidelijk kunt voelen en zien.  Net als bij een echt geklost kantkleed. 

Omdat de vierkantjes waarin het roosje is geplaatst licht doorschijnend zijn is het heel mooi dit tafelkleed over een houten tafelkleed te leggen omdat je dan de houtnerf en heel subtiel nog een beetje doorheen ziet.

Met kerst geeft het natuurlijk een speciaal effect er een contrasterend tafelkleed onder te leggen dat je er dan ook nog mooi doorheen ziet.

Kerst tip: deze plastic tafelkleden raden wij aan

  • Tafelzeil / tafelloper rood met witte stippen
  • Tafelzeil / tafelloper wit met gouden stippen
  • Tafelzeil / tafelloper wit met zilveren stippen
  • Tafelzeil barok zilver
  • Tafelzeil barok goud 
  • Tafelzeil wit kant

Voor een ideale kerstsfeer koop je nu online een kerst tafelkleed met een feestelijke print als decoratie voor kerst. MixMamas zorgt voor een snelle levering.