• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Een plastic tafelkleed voor kerst kopen?

Plastic tafelkleden met gouden stippen en zilveren stippen en andere leuke kerst prints voor ronde tafels, ovale tafels en rechthoekige tafels.
Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte
Diameter, Doorsnede

Een plastic tafelkleed voor kerst kopen?

Laat je inspireren door onze gouden en zilveren stippen tafelzeilen voor jouw kerstdiner of door onze gouden of zilveren tafelzeilen barok.  Wist je dat we ook feestelijke tafellopers verkopen van tafelzeil?  Deze tafellopers kunnen goed te pas komen met kerst bijvoorbeeld voor de kindertafel of als je biertafels feestelijk wilt aankleden.

Kerst Tafelzeil met afgebiese rand

Voor een mooi gedekte tafel met kerst of met oud & nieuw is een feestelijk kerstkleed de basis voor een sfeervolle feestelijke avond met je dierbaren.

Plastic tafelkleden met afgebiesde rand zijn de ideale tafelzeilen voor de kerstdagen.

Veel mensen kiezen er met kerst voor wél een feestelijk tafelkleed op tafel te leggen echter niet van stof maar van plastic zodat het makkelijk schoon te houden is.  

Rond kerst vliegen onze afgewerkte tafelzeilen altijd de deur uit. 

Een feestelijk plastic tafellaken draagt bij aan de sfeer van een gezellig kerstdiner.  Kijk gauw of er een kerst tafelkleed bij zit dat bij jouw sfeer en tafel past! 

Plastic tafelkleed kerst online kopen

Ben jij ook zo druk in je hoofd omdat je zoveel moet regelen voor kerst?  Gelukkig kun je bij MixMamas 24/7 je kerst tafelkleed online kopen en meestal heb je het dan al de volgende werkdag in huis.  Met de feestdagen zijn er wel altijd vertragingen bij de bezorgbedrijven dus hou daar wel rekening mee.

En als je vrijdagavond laat of pas in het weekend bestelt, dan wordt je bestelling pas maandag ingepakt en verzonden wordt dus ontvang je die op zijn vroegst op dinsdag.  En als het een tafelkleed op rol betreft duurt het een dag langer.

Maar als je op werkdagen je kerstkleed bestelt heb je het doorgaans al de volgende dag in huis!!

Waar je ook even rekening mee moet houden als je je kerst tafelzeil bestelt, is dat wij alles gevouwen versturen in een verzendzak. (Tenzij er duidelijk bij staat "op rol" ) Dus koop je kerst tafelkleed ruim op tijd zodat het tijd heeft om de vouwen eruit te laten trekken.

Warmte helpt daarbij het beste.  In de zomer is het een kwestie van in de zon leggen, in de winter doen sommige mensen het met een föhn.  Strijken kan uiteraard niet!

Onze tafelzeil lopers verkopen wij allemaal op rol, die ontvang je dus vrijwel zonder vouwen. De tafelzeil lopers zijn 75 cm breed.

Rode kerst tafelkleden

Als je een wit servies hebt is het berg leuk om dat met kerst te dekken op een rood tafelkleed met witte stippen. 

Voor een ideale kerstsfeer koop je nu online een kerst tafelkleed met een feestelijke print als decoratie voor kerst. MixMamas zorgt voor een snelle levering.