• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Feestelijke tafelkleden met een afwasbare coating

De allermooiste gecoate tafellakens die je gerust een paar dagen kunt laten liggen want als er een ongelukje gebeurt haal je een doekje erover en is je kerstkleed weer schoon.
Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte
Diameter, Doorsnede

Feestelijke tafelkleden met een afwasbare coating

Feestelijke Gecoat Tafellinnen

Een mooi tafelkleed is behalve mooi liefst ook functioneel want het scheelt heel veel werk als je je tafelkleed gewoon dagenlang kunt laten liggen omdat het er nog fris uitziet.

Daarom kiezen steeds meer mensen voor een gecoat tafelkleed: na het eten is het een kwestie van even een doekje er overheen halen en je kerst tafelkleed is weer schoon.

Een tafelkleed met coating kopen is dus ideaal. Afwasbare tafelkleden hebben de uitstraling van een stoffen tafelkleed met het gemak van een plastic tafelzeil.

 

Kerst Tafelkleed met een Coating

Van 24 december tot 1 januari met één tafelkleed doen? Met de gecoate tafelkleden van MixMamas kan dat. Hoef jij lekker niet meer te wassen of strijken tijdens de feestdagen. Wel een paar tips: leg het tafelkleed er enkele dagen tevoren op zodat de vouwen eruit kunnen trekken. Veeg vlekken direct weg. Hoewel onze tafelkleden waterdicht zijn en afwasbaar en voorzien zijn van een dubbel acryl coating, zijn dingen als tomaten ketchup, tomatensaus, kerriesaus etc zeer agressief en zelfs van een door en door plastic keukenblad moeilijk te verwijderen. Laat vlekken niet intrekken in een gecoat tafelkleed maar veeg het direct even weg. Dat is heel eenvoudig en zo heb je er veel en lang plezier van. Want je kunt gecoate tafelkleden wel wassen maar beter doe je dit zo min mogelijk dat is beter voor de coating.