• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Grafische motieven zijn hot! Bekijk onze tafelkleden met grafische print

Als je op zoek bent naar een tafelkleed met een moderne uitstraling dan moet je echt onze collectie tafellinnen met grafische of geometrische print bekijken!
Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte
Diameter, Doorsnede

Grafische motieven zijn hot! Bekijk onze tafelkleden met grafische print

Tafelkleden met een grafsiche print hebben een moderne uitstraling en zijn stijlvol & trendy.  Doordat grafische motieven over het algemeen bescheiden zijn in kleurgebruik passen ze in vrijwel elk interieur.

De tafelkleden van MixMamas zijn bovendien voorzien van een dubbele matte acrylcoating en zijn al helemaal afgewerkt met een nette zoom of bies zodat je van alle gemakken bent voorzien.

Glaasje rode wijn gemorst? jij loopt stralend naar de keuken om even een doekje te halen om het af te nemen en iedereen tafelt vrolijk verder.

De acryl coating is doeltreffend maar tevens prachtig mat zodat je nergens een plastic gevoel krijgt bij deze tafelkleden. Uiteraard is het niet 100% hetzelfde als een stoffen tafelkleed maar dichterbij kun je er niet komen. Deze tafelkleden hebben echt de look & feel van een stoffen tafekleed. En dat ís het ook. Er zitten alleen een beschermend laagje over. En daar zul je na of tijdens een gezellig diner waarbij nogal wat gemorst wordt heel blij mee zijn!

De Gecoate tafelkleden van MixMamas kun je ook gewoon (voorzichtig) wassen en (niet te warm en met een lap) strijken.

Tafelkleed met grafisch patroon: dé trend!

Je kunt er niet meer omheen: grafische prints zijn de trend. Deze trend van geometrische patronen in huis past bij bijna alle woonstijlen.

MixMamas vindt Grafische en Geometrische patronen een van de leukste woontrends van dit moment. De collectie van MixMamas heeft zich steeds meer verschoven van bonte bloemenprints (het kon niet heftig en vloekend genoeg..!) naar neutrale rustige basic prints. En we zijn nog lang niet uitgekeken op de stippen, ruiten, strepen, driehoeken, zigzag, kubussen en hexagon patronen!

Tafelkleden met Grafische patronen zijn nagenoeg tijdloos door de eenvoudige vormen en regelmatige patronen. Deze ontwerpen staan symbool voor stijl en klasse. 

Als je op zoek bent naar een tafelkleed dat perfect matcht met je moderne interieur, dan is een tafelkleed met grafische print de beste keuze.