• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Yayoi collectie van Cookplay

Yayoi betekent een herdefinitie van het moderne tafelen. Een prachtig porseleinen serviesset ontworpen door Ana Roquero waarbij zij haar inspiratie haalde uit de natuur en met haar ontwerp aansloot op de trend om gezonder en gevariëerder te gaan eten.
Kleur

Yayoi collectie van Cookplay

Yayoi is het tweede servies dat Ana Roquero heeft ontworpen voor haar label Cookplay.

Roquero haalde hiervoor haar inspiratie uit de natuur, dit zie je terug in de fraaie minimalistische en organische vormen van dit speelse servies.

Eat less Vary more

Door alle verschillende onderdelen van een maaltijd speels op losse bordjes te presenteren wil Roquero met dit Yayoi servies benadrukken dat variatie belangrijker is dan kwantiteit. "Eat less vary more" is de gedachte achter het ontwerp van Yayoi.

Tafel dekken als een chef kok

Met deze serviesset Yayoi van Cookplay creëer je met jouw kleine gerechten iedere keer weer een stilleven op tafel. Eindeloos kun je variëren met de opstelling van je schaaltjes en bordjes: verspreid over de tafel of juist als een puzzel in elkaar geschoven.

Het is niet alleen mooi dat de vier onderdelen van de Yayoi servies set zo organisch in elkaar passen: het is ook handig voor in de kast dat de vier items als een puzzel in elkaar passen.

Het servies van de chef koks

De Yayoi serviezen zijn te vinden bij verschillende klasse en sterren omdat het luxe gerechten echt dat extra cachet geeft. 

Maar het leuke van deze serie is dat de bakjes ook in hele gewone settings helemaal niet misstaan. Kijk maar naar onze foto's waarin we de bakjes presenteren met borrelhapjes erin.

De setjes zijn ook geschikt voor tapas en sushi. 

Modern servies van Baskisch Design

Ana Roquero is een Baskische ontwerper en zij heeft de eerste Cookplay collectie "Jõmon" ontworpen samen met de Baskische chef Aitor Elizegi.  Baskenland staat natuurlijk culinair zeer hoog aangeschreven en er zitten veel Michelinzaken.  In menig Michelin restaurant worden de serviezen van Cookplay gebruikt.

Moderne en speelse amuse schaaltjes

Naast de 4-delige serviesset Yayoi zijn de allerkleinste schaaltjes ook los te koop in sets van 6 stuks. Ben je op zoek naar een moderen amuse servies?  Kijk dan even naar deze kleine Yayoi appetizer bakjes want daarin kun je je kleine gerechtjes echt heel mooi opdienen.

De amuse schaaltjes zijn verkrijgbaar in glanzend wit porselein, mat wit porselein en mat zwart (heel donkergrijs) porselein.

Origineel tapas servies

Ben je op zoek naar originele tapas bakjes?  De Yayoi tapasbakjes zijn verkrijgbaar per 6 stuks en je kunt 3 verschillende afwerkingen kiezen.

Mat servies: de nieuwste trend

Natuurlijk houden wij voor jou goed de trends in de gaten en inspireren we je graag met wat we gevonden hebben.  Mat servies is helemaal in.  Het Yayoi servies is verkrijgbaar in een glanzend porseleinen variant maar is ook ontzettend mooi in mat wit of mat zwart.

Het is door en door gebakken van zwarte klei: het is geen geverfd porselein. Het mat zwarte porselein is eigenlijk héél donker grijs.

Het mat zwarte porselein combineert prachtig met Japanse gerechten.

Toe aan een nieuw servies?

Ben je toe aan een nieuw servies, ben je een beetje uitgekeken op het servies waarmee je al jarenlang iedere dag de tafel dekt?  Dat is heel normaal, dat hebben we allemaal wie wil nou elke dag hetzelfde!  Je moet je oude servies vooral houden en gebruiken maar door een paar moderne elementen van Cookplay te kopen, zoals bijv. de Yayoi vierdelige serviesset, kun je lekker de dagelijkse sleur doorbreken en af en toe eens op een heel andere manier als een chef je tafel dekken. Gun jezelf zo'n mooi modern servies: je hoeft niet meteen een kast vol te kopen, met een paar items geef je je tafel al een ongekende twist.

Ontbijt servies Bed and Breakfast

Heb jij een Bed and Breakfast of verhuur je via Airbnb en verzorg je het ontbijt voor je gasten?  Doe eens gek en serveer je ontbijt op het vierdelige Yayoi servies en je gasten zullen niet weten wat ze meemaken!

Zo kun jij echt eruit springen met je ontbijt.  Je gasten zullen er ongetwijfeld foto's van gaan posten op social media en zelf kun je natuurlijk ook extra eruit springen en leuke foto's van je ontbijt op internet zetten met dit prachtige servies.

Kijk maar eens naar de foto's die wij ervan maakten met ontbijtspullen hoe super mooi dat eruit ziet!

Of je het nou wilt gebruiken voor haute cuisine, kleine gerechtjes, amuses, tapas, oesters of ontbijt, met het Yayoi servies wordt tafeldekken een feest.  Koop nu gemakkelijk online het moderne servies Yayoi van Cookplay dan heb je het morgen of overmorgen al in huis!