• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Moderne porseleinen dinerset Shell van Cookplay

Zo prachtig in al zijn eenvoud dit moderne wit porseleinen servies van Cookplay bestaande uit slechts 4 elementen. Oooo ging ik maar trouwen, dan wist ik wel wat ik zou vragen...
Kleur

Moderne porseleinen dinerset Shell van Cookplay

Met het derde porseleinen servies van Cookplay, de Shell Line, heeft ontwerpster Ana Roquero het servies teruggebracht tot zijn essentie.

DESIGN SERVIES UIT BILBAO

Prachtig delicaat deze minimalistische diner set bestaande uit dinerborden, diepe borden, saladeschalen en dessertborden.

Shell line is een heel  puur servies, waar ik direct voor viel toen ik het op de beurs zag in Parijs. De vormgeving van dit moderne servies is enerzijds strak en tegelijkertijd is het heel delicaat en elegant.  Die combinatie van minimalisme en elegantie maakt dit servies tot een fantastisch ontwerp.

MODERN SERVIES VOOR JE HUWELIJK?

Ga jij trouwen en ben je op zoek naar een modern diner servies?  Stel je dan eens voor hoe het zou zijn om straks iedere dag van deze prachtige borden te eten! Hoe creatief zou je niet worden in de keuken in de wetenschap dat wat jij maakt straks opgediend wordt op zulk mooi servies, een chef waardig?

MOOI CADEAU VOOR OP TAFEL?

Ben jij op zoek naar een mooi cadeau voor iemand die van koken of lekker tafelen houdt?  De salade schalen van dit servies of de dessertborden zijn echt een heel erg leuke set om cadeau te geven.  

Dit servies past in elk interieur, het misstaat nergens.  Hier kun je iemand die van koken houdt echt heel gelukkig mee maken.