• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jomon collectie van Cookplay

Het Jomon servies van Cookplay is een innovatieve en verfrissende moderne serviesset die de RED DOT DESIGN AWARD won. Terug naar het eten uit de palm van je hand met de speelse schalen Jomon van Cookplay
Kleur
Dessin

Jomon collectie van Cookplay

Jomon was het eerste servies dat de Baskische ontwerpster Ana Roquero ontwierp, in samenspraak met de Baskische chef kok Aitor Elizegi.  Ze won er de Red Dot Design Award mee en Baskenland stond meteen op de kaart als dé regio voor innovatief servies design.

Ana Roquero heeft het eerste design servies van Bilbao ontworpen.

Dit innovatieve en verfrissende servies van schaaltjes in 3 maten zijn een soort schelpen die in het kommetje van je hand vallen om er vervolgens op een vrije manier: staand, zittend of zelfs liggend uit te eten.

De Cookplay Jomon collectie bestaat uit 3 maten schalen die gebruikt kunnen worden voor het serveren van ontbijt, lunch en amuses en diners als sushi of Japanse gerechten.

Het Jomon servies van Cookplay is vervaardigd uit hoogwaardig porselein.  De vormgeving van de Jomon bowls is gebaseerd op natuurlijke en simpele vormen.  Cookplay serviezen zijn gericht op kwaliteit en ze zijn niet alleen mooi vormgegeven maar echt gemaakt om lang mee te gaan.

De buitenzijde van de Jomon bowls is mat afgewerkt en de binnenzijde glanzend.  Laat je ook inspireren door de speelse en innovatieve serviezen van Cookplay!