• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Extra breed Tafelkleed Gecoat 250 cm Afwasbaar

Extra Breed Tafelkleed 160 x 250 cm Afwasbaar Kopen? | MixMamas Afwasbare Tafelkleden 250 cm Kant-en-Klaar Afgezoomd dus geen gedoe! ***Direct klaar voor Gebruik ***Gratis verzending ***Supersnelle levering
Geen producten gevonden...

Extra breed Tafelkleed Gecoat 250 cm Afwasbaar

 • Extra brede tafelkleden met een coating
 • Materiaal: Gecoat Tafellinnen
 • Coating: Acryl Coating (2 lagen)
 • Machinewasbaar: op 30 graden ( mogelijke krimp tot 4%)
 • 100% vlekwerend, zelfs voor koffie vlekken!
 • Kant-en-klaar tafelkleed, netjes omgezoomd.
 • Verzending; in verzendzak
 • Ftalatenvrij Tafelkleed OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd.
 • Niet goed, geld terug!

Tafelkleed extra breed Kant-en-Klaar & Afwasbaar kopen?

Op zoek naar een kant-en-klaar Afgezoomd en afwasbaar extra breed Tafelkleed 250 cm? 

Extra breed Gecoat tafellinnen 250 cm van uitstekende kwaliteit, 2-voudig behandeld met een Acryl Coating waardoor vlekwerend is. Maar het mag ook op 30 graden worden gewassen.  

Stijlvol Afwasbaar Tafelkleed 250 cm

De Afwasbare Tafelkleden van MixMamas zijn stijlvol en ideaal om je tafel te beschermen en tegelijkertijd wat kleur in huis aan te brengen. Het materiaal is waterafstotend en vlekwerend dus gemakkelijk af te nemen en schoon te houden. Een ongelukje is dus geen probleem meer want met een vochtig doekje veeg je het eenvoudig weer schoon.

Mensen verwarren gecoat tafellinnen nog wel eens met plastic tafelzeil maar gecoat tafellinnen heeft een veel natuurlijker uitstraling omdat de stofstructuur, het echte stofgevoel, grotendeels behouden blijft bij een acryl coating.  Maar met gecoat tafelkleed 250 cm heb je wél de vóordelen van een tafelzeil. Tafelkleden met een acryl coating zijn stijlvoller dan een plastic tafelzeil.

Wij hebben bij MixMamas ons best gedaan een stijlvolle collectie Tafelkleden met afwasbare coating samen te stellen.  We hebben gekozen voor rustige kleuren en rustige prints dus neem vooral een kijkje in onze collectie smaakvolle Tafellakens 160 x 250 cm.

Tafelkleden voor buiten online kopen

Op zoek naar een geplastificeerd tafelkleed voor eettafel of tuintafel? Onze Kant-en-Klare Afwasbare Tafelkleden zijn verkrijgbaar in hippe prints en kleuren. Hiermee breng je meteen sfeer op tafel. Uiteraard zijn onze stijlvolle Tafelkleden ook prima geschikt voor gebruik binnen in huis.  

Breed Afwasbaar Tafelkleed voor een tafel van > 2m

Ben je op zoek naar een Breed Plastic Tafelkleed voor een tafel van 120 cm breed en ruim 2 m  lang? De extra brede gecoate Tafelkleden van MixMamas zijn ideaal voor een tafel van dat formaat.  Het Tafelkleed zal er dan aan alle zijden mooi ruim overheen hangen. 

Een breed Tafelkleed 250 cm maak je toch zeker niet zélf?

Ben jij van plan om zelf een Breed Tafelkleed van 250 cm te maken?  Op internet zie je veel handleidingen die je uitleggen hoe je een Tafelkleed maakt.  Veel succes maar wij van MixMamas willen je wel even waarschuwen: het is veel meer werk dan je denkt. In totaal moet je dan namelijk bijna 10 meter omzomen en dat is een héle lap.

De Tafellakens 250 cm met coating van MixMamas zijn gelukkig al helemaal kant-en-klaar netjes afgezoomd. Lijkt het jou niet fijn als een Tafelkleed al klaar is voor gebruik als je het koopt? Geen gedoe met zomen: het scheelt veel tijd en ook een hoop gereken want je hoeft niet uit te rekenen  hoeveel extra stof je voor de zoom nodig hebt.

Tafelkleed Gecoat 250 cm morgen in huis en op tafel

Extra Breed Tafelkleed 250 cm met een acryl coating kun je bij MixMamas tot 22.30 u online bestellen en de volgende dag heb je het meestal al in huis en dan is het al helemaal afgezoomd. Dus je hoeft niets anders te doen dan nu online je tafelkleed 2,5 m te bestellen. 

In de webshop van MixMamas is een tafelkleed 2,5 m bestellen héél eenvoudig want je kunt filteren op maat en op vorm én op kleur!  Je betaalt bij ons bovendien geen verzendkosten voor Nederland maar je betaalt ook geen verzendkosten voor België of Duitsland! 

Welke Maat Tafelkleed Kopen Tafel 120 cm?

Als je tafelblad een breedte van 120 cm heeft dan is een tafelkleed 160 cm breed voor jou perfect.  Je moet immers ook de overhang (dubbel) bij de maat optellen.  Als je een overhang van 20 cm mooi vindt dan moet je voor een tafel van 120 cm een kleed van 160 cm breed kopen.  Heb je liever een langere overhang, bijvoorbeeld 30 cm dan kun je in dit geval een tafelkleed van 180 cm breed kopen.

Het is heel persoonlijk welke overhang je mooi en praktisch vindt. Sommige mensen willen zo min mogelijk van hun tafel verbergen, anderen juist zoveel mogelijk.

Een argument voor een kortere overhang kan zijn dat je het tafelkleed heel vaak op en af je tafel legt. Dan is een tafelkleed met een grote overhang meteen een enorme lap stof die het verwisselen van tafelkleed zwaarder maakt. Als je niet van plan bent je tafelkleed vaak weg te halen dan is een lange overhang waarschijnlijk geen probleem.

Ook kan kastruimte een reden zijn om voor een tafelkleed met niet al te lange overhang te kiezen: uit hoe meer stof een tafelkleed bestaat, des te meer ruimte neemt het kleed in als je het wilt opbergen.

Hou bij het kopen van een tafelkleed rekening met de overhang!

Bestel niet te snel een tafelkleed.  Veel mensen vergeten bij het bestellen van hun tafelkleed rekening te houden met de overhang.  Wat vind je mooi: dat het er lang overheen hangt of juist kort?  Een overhang van 20 a 30 cm is nooit verkeerd, al kan het vervelend zijn dat het dan teveel op de armleuningen van je stoelleuningen valt: check dat even met een op maat gevouwen A4-tje. Pas als je -naast de maat van je tafelblad- de gewenste overhang weet, kun je gericht een tafelkleed bestellen.

 • Wil je een overhang van 20 cm? Tel dan zowel bij de lengte als de breedte-maat van je tafel 40 cm op!
 • Wil je een overhang van 15 cm? Tel dan zowel bij de lengte als de breedte-maat van je tafel 30 cm op!
 • Wil je een korte overhang van 10 cm? Tel dan zowel bij de lengte als de breedte-maat van je tafel 20 cm op!

TAFELKLEED 160 x 250 cm IS GESCHIKT VOOR DE VOLGENDE TAFELS:

 • Een tafel van 120 x 210 cm als je een overhang van 20 cm wilt
 • Een tafel van 130 x 220 cm bij een overhang van 15 cm

 • Een tafel van 140 x 230 cm bij een hele korte overhang van 10 cm

Tafelkleed 2,5 m Zakelijk Inkopen B2B?

MixMamas is importeur en groothandel in tafelzeil sinds 2001 dus ben je eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid, organiseer je festivals of events of richt je bedrijven en wil je meerdere gecoate tafelkleden 160 x 200 cm bestellen? Mail ons dan zodat we je een passende aanbieding kunnen doen.

Een breed tafelkleed 250 cm met een afwasbare waterdichte coating koop je vertrouwd en snel bij MixMamas.  Als je bij MixMamas op werkdagen vóór 22.30 u een tafelkleed 2,5 m koopt, heb je het de volgende werkdag al in huis! Niet goed? Geld terug! Lees vooral onze reviews om te horen wat ándere mensen vonden van hun tafelkleed 250 cm van MixMamas!