• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rond Tafelkleed Ø  170 cm met afwasbare coating

Ben je op zoek naar een extra breed rond tafelkleed? Wij verkopen ronde gecoate tafelkleden van Ø  170 cm doorsnede die perfect zijn voor een ronde tafels met een diameter van ongeveer 130 cm.
Geen producten gevonden...

Rond Tafelkleed Ø  170 cm met afwasbare coating

Gecoat rond tafellaken, afgebiesd, van uitstekende kwaliteit van 170 cm doorsnede voor een tafel met een diameter van ongeveer 130 cm.  Het ronde afwasbare tafelkleed is afgezet met een bies in dezelfde kleur. Dit geplastificeerd afwasbare katoen is 3-voudig behandeld met een acryl coating waardoor het 100% gegarandeerd vlek-werend is. Maar het mag ook op 30 graden worden gewassen.

  • Afmeting: Ø  170 cm rond (voor tafel van 130 cm)
  • Samenstelling: 50% katoen en 50% polyester
  • Coating: Acryl (2 lagen)
  • Machinewasbaar: op 30 graden ( mogelijke krimp tot 4%)
  • 100% vlek-werend

Mijn ronde tafelblad heeft een diameter van 170 cm, welke maat moet ik kopen?

Als je tafelblad een diameter van 170 cm heeft dan zijn onze kleden voor jou te klein.  Je moet nl. ook altijd nog de overhang (dubbel) bij de maat optellen. Een rond tafelkleed van 180 cm doorsnede is dan het enige alternatief dat we je kunnen bieden maar dan hangt het tafelkleed aan alle kanten maar 5 cm over je tafelblad, dat is erg weinig maar het kan.

De ronde gecoate kleden 170 cm van MixMamas zijn geschikt voor de volgende maten ronde tafels:

  • Een tafel met een diameter van 130 cm als je een overhang van 20 cm wilt
  • Een tafel met een diameter van 170 cm bij een overhang van 15 cm
  • Een tafel met een diameter van 150 cm bij een hele korte overhang van 10 cm

Afwasbaar rond tafelkleed met natuurlijke uitstraling

Veel mensen verwarren gecoat tafellinnen met plastic tafelzeil maar gecoat tafellinnen heeft een veel natuurlijker uitstraling omdat de stofstructuur, het echte stofgevoel, grotendeels behouden blijft bij een acryl coating.

Decoreert, Beschermt je tafel en vlek-werend

Dit prachtige naturel ogende gecoat tafellinnen is ideaal om je tafel te beschermen en tegelijkertijd wat kleur in huis aan te brengen. Het materiaal is waterafstotend en vlekwerend dus gemakkelijk af te nemen en schoon te houden.

Grote hoeveelheden ronde tafelkleden inkopen B2B

MixMamas is importeur en groothandel in tafelzeil sinds 2001 dus ben je eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid, organiseer je festivals of events of richt je bedrijven en wil je meerdere gecoate tafelkleden bestellen? Mail ons dan zodat we je een passende aanbieding kunnen doen.

Indien je regelmatig grote hoeveelheden tafelzeil of tafelkleden bestelt kunnen we ook een groothandelsaccount voor je aanmaken. Dan krijg je online altijd de speciale prijs die voor jou is vastgelegd.

Extra brede ronde tafelkleden

Als je thuis een grote ronde eettafel hebt dan zul je wel gemerkt hebben dat het moeilijk is daar een passend tafelkleed voor te vinden.  Gelukkig verkopen wij kant-en-klare extra brede ronde tafelkleden dus hopelijk zijn deze ronde tafelkleden van 170 cm doorsnede groot genoeg voor jouw grote ronde tafel.