• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tafelkleed Gecoat Jacquard Paisley 140 x 250 cm - Beige/Goud

€64,00
Levertijd Op werkdagen en zondag vóór 22.30u besteld, dezelfde dag verzonden!
Besteld voor 22.30u, morgen in huis! Je hebt nog 03:39 uur
 • Bestel 2 voor €60,80 per stuk en bespaar 5%
 • Bestel 3 voor €57,60 per stuk en bespaar 10%
Tafelkleed Gecoat Jacquard Paisley 140 x 250 cm - Beige/Goud

Kant en klaar Feestelijk Tafelkleed van 250 cm bij 140 cm, gemaakt van uitstekende kwaliteit jacquard geweven tafellinnen dat tweevoudig behandeld is met een matte Acryl Coating. Het is een luxueus feestelijk tafelkleed maar tegelijkertijd afwasbaar. Het tafelkleed mag ook op 30 graden worden gewassen maar hou dan wel rekening met de krimp! Bovendien slijt de vlekwerende laag in de wasmachine, net als wanneer je een jas wast.

Feestelijk tafelkleed met gouden accenten

 • Afmeting: 250 cm lang en 140 cm breed
 • Geschikt voor een tafel van ± 210 cm bij 100 cm
 • Samenstelling: 45% katoen, 60% polyester en 5% lurex (gouddraad)
 • Materiaal: Yarn Dyed, Toile Cirée, Tissu enduite, Coated fabric, Wachstuch, Oilcloth
 • Jacquard geweven
 • Coating: Dubbele Acryl Coating
 • Machinewasbaar: op 30 graden ( mogelijke krimp tot 4%)
 • 100% vlekwerend, zelfs voor koffie vlekken!/
 • Kerstkleed, kerst tafelkleed, feestelijk tafelkleed, Tafelkleed goud, Rond kerstkleed
Gecoat tafellinnen met een natuurlijke uitstraling

Veel mensen verwarren gecoat tafellinnen met plastic tafelzeil maar gecoat tafellinnen heeft een veel natuurlijker uitstraling omdat de stofstructuur, het echte stofgevoel, grotendeels behouden blijft bij een Acryl Coating.

Mooi kersttafelkleed crème met goud

Dit luxe tafelkleed is perfect voor de feestdagen. Niet alleen door de jacquard geweven stof met een beschermende coating maar speciaal door de  gouden lurex draadjes die erin zijn mee geweven. 5% Lurex maar dus echt een heel subtiel glittertje die dit kerstkleed zo extra feestelijk maakt.

Met dit prachtige gecoate tafelkleed sla je 2 klappen in één: je tafel ziet er super feestelijk uit en tegelijkertijd wordt deze beschermd tegen vlekken. Dat houdt de stemming er zéker in!

Welke maat kersttafelkleed moet ik kopen?

Veel mensen vergeten bij het bestellen van een tafelkleed de overhang erbij op te tellen en moeten hun tafelkleed dus teleurgesteld weer retour sturen.

Welke maat tafelkleed moet je nou kopen voor jouw tafel?  Dat hangt ervan af hoeveel overhang je wilt.  Hiermee bedoel ik: hoeveel wil je dat je tafelkleed over het tafelblad hangt?  Sommige mensen willen dit heel lang, (soms zelfs tot aan de grond!) en sommige mensen prefereren een korte overhang.

Een te lange overhang kan ook in de weg zitten als je bijvoorbeeld stoelen hebt met armleuningen.  Wij houden standaard een overhang aan van 20 cm maar dit is een gemiddelde, het mag ook best wat meer of wat minder zijn maar 5 cm is over het algemeen echt te kort.

Stel je vindt een overhang van 10 cm voldoende, dan moet je zowel in de breedte als in de lengte 10 cm bij de maat van je tafelblad optellen voor het kleed.

Wij gaan dus uit van een gemiddelde overhang van 20 cm.  Dit betekent dat onze tafelkleden van 140 cm geschikt zijn voor een tafels die ongeveer 100 cm breed zijn. 

Als je deze gemiddelde overhang van 20 cm aanhoudt dan is dit tafelkleed van 250 cm bij 140 cm dus geschikt voor een tafelblad van 100 cm bij 210 cm.

Als je een overhang van 15 cm voldoende vindt dan is dit tafelkleed van 250 cm bij 140 cm dus geschikt voor een tafelblad van 110 cm bij 220 cm.

En als het voor jou genoeg is dat het tafelkleed aan alle zijden maar 10 cm over je tafelblad heen hangt dan kun je dit tafelkleed van 250 cm bij 140 cm kopen voor je tafel van 120 cm bij 230 cm.

De lengte van het kleed is in mijn ogen minder belangrijk om precies kloppend te hebben dan de breedte.  De breedte heeft nl gevolgen voor het hele stuk dat in de lengte van je tafelblad overhangt en de lengte van je tafelkleed heeft alleen maar gevolgen voor de kopse kanten van je tafel.

Het is niet erg als het tafelkleed aan de kopse kanten wat meer of wat minder overhang heeft dan aan de lange kanten van je tafel.

 • Afmeting: 2,50 m bij 1,40 m Geschikt voor een tafel van 100 cm bij 210 cm

Feestelijk kerstkleed online kopen

Met kerst heb je al gauw 2 à 3 avonden gasten aan tafel en dan een paar dagen met oud en nieuw misschien wéér.  Dit prachtige tafelkleed waarin een gouddraad is verwerkt waardoor het heel subtiel glinstert en verder heel naturel oogt, is het ideale tafelkleed voor de feestdagen.   

Dit afwasbare tafelkleed kun je gerust de hele kerstperiode laten liggen want als er eens iets omvalt, pak je een doekje en veeg je het weer schoon.

Wij versturen dit feestelijke tafelkleed gevouwen dus bestel het op tijd zodat je tijd hebt om de vouwen eruit te laten trekken.

Als je dit feestelijke beige-gouden tafelkleed vandaag vóór 22.30 u bestelt heb je het misschien morgen al in huis!

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen