Klantenservice

Wij willen de zon in jouw huis brengen en zijn pas tevreden als jij dat bent. Heb je een vraag of een suggestie?  Ben je ontevreden over één van onze producten of over onze service?  We helpen je heel graag! Mail of bel ons. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.  Soms zijn we hard aan het werk in het magazijn, of onderweg en kunnen dan de telefoon niet opnemen. Mailen is daarom de handigste manier om contact met ons op te nemen.

[email protected]

030 - 2273 547

Facebook: https://www.facebook.com/mixmamas/

Instagram: @mixmamas.nl

Twitter: @MixMamasNL 

 

RETOURADRES

Het retouradres om eventueel je bestelling terug te sturen is: 

VASCO-fulfilment
Ringdijk 378
2983 GS Ridderkerk

Neem voordat je een product met gebreken retourneert echter éérst altijd contact op via MIJN ACCOUNT op de website van MixMamas.nl 

WEDERVERKOOP / B2B

Ben je winkelier en lijkt het je leuk om de collectie van MixMamas te verkopen?  Neem dan contact met ons op: [email protected]

Zakelijke gegevens:

KvK: 30164920
BTW: NL149086799B01
IBAN: NL51ABNA0575068507
BIC: ABNANL2A

Ons post-adres, dus niet voor retouren, is Bekkerstraat 42, 3572 SJ Utrecht, Nederland

Mixmamas heeft geen fysieke winkel.

 

1 FAQ
1.1 Hoe kan ik een zakelijke bestelling plaatsen?

Ben je retailer en of wil je zakelijk een groot aantal afnemen of een pakket samenstellen? Klik dan op de B2B knop en vraag een offerte aan.

Je kunt ook contact opnemen met onze afdeling B2B op [email protected] of via 06-13085752 voor meer informatie. 

1.2 Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

Als je op werkdagen vóór 22.30u je bestelling hebt afgerond, verzenden wij jouw pakket nog dezelfde dag zodat je het doorgaans de eerstvolgende werkdag in huis hebt.  In het weekend verwerken wij geen orders. Maar op maandag tot en met vrijdag geldt: vandaag vóór 22.30u besteld, dezelfde dag nog verzonden. (Tafelzeil op rol moet vóór 12u worden besteld om dezelfde dag nog verwerkt te kunnen worden.) 

Voor bestellingen uit het buitenland gelden langere bezorgtijden.

1.3 Zijn jullie een winkel of groothandel?

MixMamas is van oorsprong een groothandel maar sinds 2011 verkopen wij ook online aan particulieren. MixMamas heeft alleen een webshop, geen fysieke winkel.  De prijzen die op de webshop staan zijn de prijzen voor particulieren.

 

Mixmamas ontwerpt de meeste van haar producten zelf en importeert rechtstreeks van de fabrikant.

1.4 Kan ik mijn bestelling laten inpakken?

MixMamas beschikt nog niet over een cadeauservice. Wel gebruiken wij over het algemeen vrolijke verzendzakken die bijna net zo feestelijk zijn als inpakpapier.

1.5 Waar kan ik de status van mijn bestelling vinden?

Als je op www.mixmamas.nl inlogt in mijn account kun je de status van je bestelling bekijken.  (Als je nog geen account hebt dien je er eerst een aan te maken om in te kunnen loggen, gebruik hiervoor het mailadres waarmee je je bestelling hebt geplaatst!)

1.6 Binnen hoeveel tijd mag ik ruilen?

Bij MixMamas heb je een zichttermijn van 14 dagen.  

Ben je niet tevreden of voldoet het niet helemaal aan je verwachtingen? Je kunt, mits aan de retour-voorwaarden voldaan, je aankoop binnen de zichttermijn retourneren. Alle informatie over het retourneren van onze artikelen en je herroepingsrecht vind je hier: https://www.mixmamas.nl/nl/service/shipping-returns/

 

1.7 Wat zijn de verzendkosten voor mijn bestelling?

Wij verzenden gratis binnen Nederland en naar België en Duitsland. Wij kunnen naar alle landen verzenden, de tarieven zijn dan afgeleid van de PostNL tarieven.

1.8 Hoe lang moet ik op mijn bestelling wachten?

De meeste artikelen heb je de volgende dag in huis. Want als je op werkdagen vóór 22.30u 's avonds bestelt, worden je aankopen dezelfde dag nog verzonden!

Voor bestellingen buiten Nederland gelden langere bezorgtijden, dat hangt af van de betreffende vervoerder. 

1.9 Wat als ik niet tevreden ben met de geleverde producten?

Voor al je bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen.  Ben je niet tevreden of voldoet het niet helemaal aan je verwachtingen? Je kunt, mits aan de retour-voorwaarden voldaan, je aankoop binnen de zichttermijn retourneren. Alle informatie over het retourneren van onze artikelen en je herroepingsrecht vind je hier: https://www.mixmamas.nl/nl/service/shipping-returns/