• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Goedkoop Spaanse schoenen in de sale kopen?

Koop nu goedkoop Spaanse schoenen die afgeprijsd zijn tegen outlet prijzen!
Kleur
Dessin

Goedkoop Spaanse schoenen in de sale kopen?

Op zoek naar goedkope Spaanse schoenen?

Wij hebben een deel van onze Spaanse schoenen afgeprijsd en deze kun je nu goedkoop tegen outlet prijzen online kopen.

Spaanse schoenen met hakken.  Welke prinses wil nou níet op hakken lopen?  

GOEDKOPE PRINSESSEN-SCHOENEN

De Spaanse schoenen van MixMamas zijn ideale schoenen voor prinsessen en bruidsmeisjes, kerst en communies.  de gouden en zilveren prinsessenschoenen van MixMamas zijn populair voor onder feestjurk en bruidsjurk.

GOEDKOPE HAKKENSCHOENEN

Flamencoschoentjes worden ook wel hakkenschoenen of prinsessenschoenen genoemd. MixMamas verkoopt deze Spaanse schoentjes in goud en zilver maar natuurlijk ook de beroemde stippen schoenen. 

SPAANSE SCHOENEN UIT SPANJE

Soms zie je op internet goedkope Spaanse schoenen staan die verkocht worden als Spaanse schoenen en dan op de hak PRC Peoples Republic of China hebben staan.  Bij MixMamas zijn Spaanse schoenen ook echt Spaans.  Made in Malaga. Door A.Osuna, tus zapatos de Olé.

OLÉ SCHOENEN

MixMamas is sinds 2001 exclusief distributeur van de originele Spaanse flamencoschoenen van Olé tus Zapatos uit Malaga.  Olé liet spediaal voor MixMamas leuke rode schoenendoosjes maken met zowel de opdruk van Olé als het logo van MixMamas.  MixMamas en A. Osuna, de fabrikant, werken al meer dan 15 jaar succesvol samen. 

GOEDKOPE STIPPENSCHOENEN

Flamencoschoentjes worden ook wel stippenschoenen of hakkenschoenen of prinsessenschoenen genoemd. Een aantal van onze stippenschoenen zijn nu sterk afgeprijsd dus grijp je kans en koop nu gemakkelijk online goedkope stippenschoenen.