• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gecoat Tafellinnen Online: Afwasbaar Tafelkleed met coating

AFWASBAAR TAFELLINNEN MET EEN COATING ONLINE KOPEN? De afwasbare tafelkleden van MixMamas zijn al helemaal kant-en-klaar voor je afgezoomd. Bestel nu je Stoffen tafelkleed met het gemak van een tafelzeil.
Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte
Diameter, Doorsnede

Gecoat Tafellinnen Online: Afwasbaar Tafelkleed met coating

  • Afwasbaar Tafelkleed Easy Wipe
  • OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd
  • Ftalaten-vrij / phatalates-free
  • Voorzien van 3 lagen teflon coating
  • 100% vlekwerend
  • 100% waterafstotend
  • Verkrijgbaar in 140 cm , 160 cm en zelfs het extra brede 180 cm gecoate tafellinnen

AFWASBAAR TAFELLINNEN ONLINE KOPEN

De afwasbare tafelkleden zijn van stof maar hebben het gebruiksgemak van een plastic kleed. Anders dan het tafelzeil dat wij verkopen, kun je onze tafelkleden van geplastificeerd katoen wassen op 30 graden. Maar dat is waarschijnlijk niet nodig want maak je een vlek?  Doekje erover en schoon is je tafelkleed weer!

TAFELKLEED MET COATING vóór 22.30u besteld, de volgende dag in huis!

Tafelkleed met een coating tot 's avonds laat online bestellen en de volgende dag al in huis en al helemaal afgewerkt met een zoom of een bies!  Dus je hoeft niets meer te doen dan nu online je tafelkleed te bestellen.  In de webshop van MixMamas is een tafellaken bestellen wel héél erg eenvoudig want je kunt filteren op maat en op vorm én op kleur!  Je betaalt bij ons geen verzendkosten voor Nederland maar je betaalt ook geen verzendkosten voor België of Duitsland! 

TAFELKLEED KANT-EN-KLAAR ONLINE

De tafellakens met een coating van MixMamas zijn kant-en-klaar netjes afgewerkt met een zoom/bies in dezelfde kleur. Hoe fijn is het als een tafelkleed al klaar is voor gebruik als je het koopt! Geen gedoe met zomen of biezen: het scheelt niet alleen tijd en gedoe maar ook geld want een bies is best duur en wist je dat je voor een rond tafelkleed van 180 cm meer dan vijf-en-een-halve meter biaisband nodig hebt?!

GECOAT TAFELLINNEN ZONDER FTALATEN ONLINE KOPEN

De Tafelkleden van Gecoat tafellinnen van MixMamas zijn van uitstekende kwaliteit en OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd. Dit garandeert dat het textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid. Dus 100% ftalaten-vrij tafelkleed! (Ftalaten zijn weekmakers)

AFWASBAAR TAFELKLEED: DAG VLEKKEN!

MixMamas tafelkleden van geplastificeerd afwasbare katoen zijn 3-voudig behandeld met een teflon coating waardoor het 100% gegarandeerd vlekwerend is. Maar het mag ook op 30 graden worden gewassen.
Veel mensen verwarren gecoat tafellinnen met plastic tafelzeil maar gecoat tafellinnen heeft een veel natuurlijker uitstraling omdat de stofstructuur, het echte stofgevoel, grotendeels behouden blijft bij een teflon coating.

DE MAAT VAN JE TAFELKLEED BEPALEN

De kant en klaar afgewerkte tafelkleden verkopen wij in veel afmetingen, zowel rond als rechthoekig, zowel voor binnen als voor buiten.

Voor een tafel van ongeveer 100 cm breed kun je het beste een tafelkleed kopen dat ongeveer 140 cm breed is, dan hangt het er aan de lange zijden ongeveer 20 cm aan beide kanten overheen.  Is je tafel ongeveer 120 cm breed dan kun je het beste een gecoat tafelkleed van 160 cm kopen en is je tafel 140 cm breed dan raden wij je aan een tafelkleed van 180 cm breed te kopen.

Echter het hangt allemaal af van de overhang over het tafelblad heen.  Die overhang moet je dubbel optellen bij de breedte én de lengte van je tafel. In bovenstaand voorbeeld ben ik uitgegaan van een overhang van 20 cm.  Maar sommige mensen vinden dat het kleed dan teveel op de stoelleuningen valt dus die willen liever een kortere overhang.  Dan heb je uiteraard minder breed tafelkleed nodig.  Het is net als met de lengte van een rokje of een jas heel erg persoonlijk hoe lang je de overhang van je tafelkleed het mooiste of meest praktisch vindt.

Als je kiest voor een overhang van 15 cm en je tafel is 110 cm breed dan kun je een gecoat tafelkleed van 140 cm kopen, voor een tafel van 130 cm breed een kleed van 160 cm en voor een tafel van 150 cm breed een tafellaken van 180 cm breed.

WELKE AFMETING TAFELKLEED MOET IK KOPEN?

Tafel van 100 x 210 cm: Tafelkleed 140 x 250 cm (overhang 20 cm)

Tafel van 100 x 160 cm: Tafelkleed 140 x 200 cm(overhang 20 cm)

Tafel van 120 x 10 cm: Tafelkleed 160 x 250 cm (overhang 20 cm)

Tafel 120 x 210 cm: Tafelkleed 160 x 250 cm (overhang 20 cm)

Ronde tafel 100 cm: Rond tafelkleed 140 cm  (overhang 20 cm)

Ronde tafel 120 cm: Rond tafelkleed 160 cm  (overhang 20 cm)

Ronde tafel 140 cm: Rond tafelkleed 180cm  (overhang 20 cm) 

TAFELKLEDEN ZAKELIJK INKOPEN B2B

Ben je eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid, organiseer je festivals of events of richt je bedrijven in en wil je veel tafels van afwasbare tafelkleden voorzien? Dan is het voordelig om bij Mixmamas zakelijk in te kopen. Stuur ons een mailtje en doe een aanvraag voor een offerte

TAFELKLEDEN WEDERVERKOPEN IN JE WINKEL B2B

Als je regelmatig gecoate tafelkleden bij MixMamas wilt inkopen informeer dan of je in aanmerking komt voor een groothandelsaccount. Dan krijg je online altijd de speciale prijs die voor jou is vastgelegd en kun je zelfs ’s nachts je tafelkleden bestellen. Lekker makkelijk online inkopen. Wij importeren nl. rechtstreeks van de fabriek, al vanaf 2001.  Via de B2B knop kun je een aanvraag indienen voor een groothandelsaccount.

Gecoat tafellinnen koop je vertrouwd en voordelig online bij MixMamas.  Als je bij MixMamas op werkdagen vóór 22.30 u je tafelkleed van gecoat tafellinnen koopt, heb je het de volgende werkdag al in huis!