• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Afwasbaar tafellinnen met coating

Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte
Diameter, Doorsnede
€49,95 €39,95
+
€59,95 €49,95
+

Afwasbaar tafellinnen met coating

Gecoat tafellinnen van uitstekende kwaliteit en OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd. Dit garandeert dat het textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid.

Het gecoat tafellinnen van MixMamas bevat bijvoorbeeld geen ftalaten (weekmakers).  

De coated tafelkleden van MixMamas zijn kant en klaar afgewerkt met een zoom/bies.

  • OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd
  • Ftalaten-vrij / phatalates-free
  • Voorzien van 3 lagen teflon coating
  • 100% vlekwerend
  • Afwasbaar
  • 100% waterafstotend
  • Easy wipe, afwasbaar.
  • Verkrijgbaar in 140cm , 160cm en zelfs het extra brede 180cm gecoate tafellinnen

Afwasbaar katoen behandeld met Tefon Coating

Dit geplastificeerd afwasbare katoen is 3-voudig behandeld met een teflon coating waardoor het 100% gegarandeerd vlekwerend is. Maar het mag ook op 30 graden worden gewassen.
Veel mensen verwarren gecoat tafellinnen met plastic tafelzeil maar gecoat tafellinnen heeft een veel natuurlijker uitstraling omdat de stofstructuur, het echte stofgevoel, grotendeels behouden blijft bij een teflon coating.

Tafelkleed van afwasbaar katoen welke lengte voor welke tafel?

De kant en klaar afgewerkte tafelkleden die wij verkopen zijn geschikt voor een tafel tot ongeveer 2,10m als je een overhang van 20cm aan beide zijden mooi vindt, 2,20m als je een overhang van 15cm aan beide kopse kanten mooi vindt en 2,30m als een korte overhang  van 10cm aan de kopse kant voro jou genoeg is.

Heb je een tafel die langer is dan 2,3m dan zijn onze gecoate kleden te klein.

Tafelkleed van afwasbaar katoen welke breedte voor welke tafel?

Voor een tafel van ongeveer 1m breed kun je het beste een tafelkleed kopen dat ongeveer 140cm breed is, dan hangt het er aan de lange zijden ongeveer 20cm aan beide kanten overheen.  Is je tafel ongeveer 120cm breed dan kun je het beste een gecoat tafelkleed van 160cm kopen en is je tafel 140cm breed dan raden wij je aan een tafelkleed van 180cm breed te kopen.

Echter het hangt allemaal af van de overhang over het tafelblad heen.  Die lengte moet je dubbel optellen bij de breedte van je tafel. In bovenstaand voorbeeld ben ik uitgegaan van een overhang van 20cm.  Maar sommige mensen vinden dat het kleed dan teveel op de stoelleuningen valt dus die willen liever een kortere overhang.  Dan heb je uiteraard minder breed tafelkleed nodig.

Als je kiest voor een overhang van 15cm en je tafel is 110cm breed dan kun je een gecoat tafelkleed van 140cm kopen, en voor een tafel van 130cm breed een kleed van 160cm.

Welk tafelkleed moet ik kopen?

Tafel van 1m bij 2,10m: gecoat tafellinnen maat 140cm bij 2,5m (overhang 20cm)

Tafel van 1m bij 160cm: gecoat tafellinnen maat 140cm bij 2m (overhang 20cm)

Tafel van 1,20 bij 2,10m: gecoat tafellinnen maat 160cm bij 2,5m (overhang 20cm)

Tafel van 1,20m bij 2,10m: gecoat tafellinnen maat 160cm bij 2,5m (overhang 20cm)

Tafel rond 1m: gecoat tafelkleed Rond 140cm  (overhang 20cm)

Tafel rond 120cm: gecoat tafelkleed Rond 160cm  (overhang 20cm)

Tafel rond 140cm: gecoat tafelkleed Rond 180cm  (overhang 20cm) 

Rollen Gecoat tafellinnen voor bedrijven / winkeliers / B2B

Gecoat tafellinnen kun je een stuk voordeliger inkopen als je het op rol koopt. Ook voor particulieren is het kopen van een rol Gecoat tafellinnen goedkoper dan per meter. Wil je meerdere rollen bestellen? Mail ons dan zodat we je een passende aanbieding kunnen doen.

Ben je eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid, organiseer je festivals of events of richt je bedrijven in en wil je veel tafels of biertafels van ons gecoat tafellinnen voorzien? Dan is het voordelig om bij Mixmamas op rol te bestellen. Bij MixMamas zijn rollen tafelzeil áltijd in de aanbieding en in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar.

Gecoat tafellinnen op rol online kopen bij de groothandel

Als je regelmatig gecoate tafelkleden bij MixMamas wilt inkopen informeer dan of je in aanmerking komt voor een groothandelsaccount. Dan krijg je online altijd de speciale prijs die voor jou is vastgelegd en kun je zelfs ’s nachts je tafelkleden bestellen. Lekker makkelijk online inkopen. Wij importeren nl. rechtstreeks van de fabriek, al vanaf 2001.

Gecoat tafellinnen koop je vertrouwd en voordelig online bij MixMamas.  Als je bij MixMamas op werkdagen vóór 22.30 u gecoat tafellinnen koopt, heb je het de volgende werkdag al in huis!